o jezu
 rzeczywiscie :lol:
 rzeczywiscie :lol:Moderator: Junior Moderator

rzeczywiscie :lol:
 rzeczywiscie :lol: [/quote]
 [/quote]

I sznurek supek zawieszony, ja na takie coś szczerze mówiąc nie wpadłam  :oops:  Dla mnie sznurek=zawieszenie w pionie (ach, ta moja pomysłowość  :ops: ).
 I sznurek supek zawieszony, ja na takie coś szczerze mówiąc nie wpadłam  :oops:  Dla mnie sznurek=zawieszenie w pionie (ach, ta moja pomysłowość  :ops: ). 

)
 ) Sznurek w starej klatce był zawieszony pionowo, ale moim leniuchom nie chciało się po nim wspinać skoro była inna (łatwiejsza) droga... ach ta szczurza inteligencja  :lol:
 Sznurek w starej klatce był zawieszony pionowo, ale moim leniuchom nie chciało się po nim wspinać skoro była inna (łatwiejsza) droga... ach ta szczurza inteligencja  :lol:  drzew owocowych ci u mnie dostatek.
 drzew owocowych ci u mnie dostatek.
 drzew owocowych ci u mnie dostatek.
 drzew owocowych ci u mnie dostatek. , ale dziękuję, za propozycję. W takim razie idę napastować znajomą, która ma grusze na działce
 , ale dziękuję, za propozycję. W takim razie idę napastować znajomą, która ma grusze na działce   Ja mam wprawdzie jabłonki, które też są podobno dobre dla ogonków, ale żeby mieć konar grubości i długości Twojego, musiałabym wstawić paskudom do klatki cały pień  :jezor2:
  Ja mam wprawdzie jabłonki, które też są podobno dobre dla ogonków, ale żeby mieć konar grubości i długości Twojego, musiałabym wstawić paskudom do klatki cały pień  :jezor2:  Aż Ci zazdroszczę
  Aż Ci zazdroszczę   

Czyżby każdy szczurek chciał teraz wyglądać tak jak Bakuś i Toffik?  :jezor2:
  Czyżby każdy szczurek chciał teraz wyglądać tak jak Bakuś i Toffik?  :jezor2:  Śledzę wątek kluseczek i widziałam Twojego Caligo, zobaczysz jak szybko urośnie i będzie piękniusi (bo to wiesz, nie tylko Bakuś i Toffik chcą mieć sobowtóry  :jezor2: ). A transport się na pewno znajdzie, w razie czego pomogę Ci szukać więc "wal jak w dym"
 Śledzę wątek kluseczek i widziałam Twojego Caligo, zobaczysz jak szybko urośnie i będzie piękniusi (bo to wiesz, nie tylko Bakuś i Toffik chcą mieć sobowtóry  :jezor2: ). A transport się na pewno znajdzie, w razie czego pomogę Ci szukać więc "wal jak w dym" 
 Moje kochane sławne dzieciaczki... koniecznie namów koleżankę na sesję, ja i chłopaki chętnie pooglądamy i ocenimy czy dobrze się ucharakteryzowali  :hihi:
 Moje kochane sławne dzieciaczki... koniecznie namów koleżankę na sesję, ja i chłopaki chętnie pooglądamy i ocenimy czy dobrze się ucharakteryzowali  :hihi:  

). Oczywiście kiedy wychodzę z pokoju to dorosłe szczury nie mają dostępu do malca, tak jak i w nocy (Batman to mała "zaczepka" która nie czuje respektu przed 2/3 razy większymi facetami). Myślę jednak, że zaniedługo wszystkie zamieszkają razem w jednej klatce.
 ). Oczywiście kiedy wychodzę z pokoju to dorosłe szczury nie mają dostępu do malca, tak jak i w nocy (Batman to mała "zaczepka" która nie czuje respektu przed 2/3 razy większymi facetami). Myślę jednak, że zaniedługo wszystkie zamieszkają razem w jednej klatce.