[klatka] wybór klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Patha
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Patha »

oby dwie nadają się na 2 szczurki. to która?
marchewa
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: marchewa »

Mi się osobiście wydaje, że ta pierwsza bo ta druga ma piekielnie niepraktyczne półeczki (pół godziny schodzi na to, zeby je zdjąć przed umyciem, drugie pół na założenie, są z miekkiego plastiku, więc się wypaczają, dodatkowo są tak zamontowane, że zawsze jeden z zaczepów wisi w powietrzu).

/edit Poza tym i tak musiałabyś wyjąć z niej kołowrotki... :)
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Awatar użytkownika
Patha
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

marchewa, chyba ciebie posłucham :] w ogóle ta którą popierasz jest tańsza o 5 zł a 5zł to kupa forsy :haha: :haha: :haha: :sad3: ;)
marchewa
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Patha, mieć 5 złotych a nie mieć 5 złotych to już razem 10 złotych :jezor2:

Żeby nie było offa: uwierz mi, sama miałam kiedyś klatkę z tymi plastikami, porażka. :zlosc:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Awatar użytkownika
Patha
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

no ja też mam ale taką małą z poleczkom plastikowom i normalnie gdy mi się odczepi to same problemy są
MANIAK90

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: MANIAK90 »

A też bym wzięła tą pierwsza jakoś tak bardziej mie się podoba :thumbleft:
Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??
Carla

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Carla »

co myslicie o takiej klateczke? chwilowo dla jednego ogonka (ale mysle ze w najblizszym czasie wp[rowadziłby sie drugi) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118292108 byloby im tam wygodnie jak zainstalowalabym rury hamaczek drabinki itp! bo ja kompletnie nie mam wyobrazni przestrzennej :(
Fatty

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Fatty »

Fajna nawet, tylko wejście duże - co jest problematyczne gdy Ty chcesz zamknać szczura w klatce, a on niespecjalnie ma na to ochtę ;) Ale przynajmniej wygodniej będzie majstrowac w klatce.

[quote="Carla"] byloby im tam wygodnie jak zainstalowalabym rury hamaczek drabinki itp! bo ja kompletnie nie mam wyobrazni przestrzennej :([/quote]
i półeczki i gałązki -klatka jest spora, można z niej prawdziwe cudo zrobić ;)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Carla

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Carla »

w takim razie wielkie dzięki i ruszam do aukcji mam nadzieje ze sie uda!
KasiXa

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: KasiXa »

Obrazek

co myślicie o tej klatce? niestety plastikowe polki ale zamiast nich wmontuje zwykle drewniane :) no i oczywiscie sciagne kolowrotki... Co Wy na to? wymiary klatki odpowiadaja na 3 szczury :) ;)
Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
marchewa
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

KasiXa, nie wiem czy montowanie drewnianych pólek to najmądrzejszy pomysł, bo jak szczury zasikają drewno ( a na bank tak zrobią ;) ) to się nijak tego zapachu nie pozbędziesz. Półeczki musiałyby być zaimpregnowane czymś co nie zaszkodzi szczurkowi. Półki lepiej zrobić z PCV, nawet zwykła kuchenna deska do krojenia będzie lepsza.

A jeśli ma odpowienie wymiary i jeśli pościągasz z niej te wszystkie kołowrotki (położone poziomo mogą służyć szczurkom do spania) to czemu nie? :)
KasiXa

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: KasiXa »

ok dzieki za rade co do polek :) faktycznie o tym nie pomyslalam ;) dzięki ;)
Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
ESTI

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: ESTI »

Jakie wymiary ma klatka?

Co do polek, to one sa rewelacyjne, dobrze sie czyszcza i akurat do tego nie mozna sie przyczepic. ;)
Obrazek
marchewa
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

ESTI, nie wiem jak Tobie, ale mi wyjęcie i założenie spowrotem takich półeczek zajmuje kupę czasu i zżera kupę nerwów, nie mówiąc o tym, że o ile zaczepy tej półeczki wytrzymują jednego szczurka, o tyle dwa raczej nie, a poza tym zawsze, ale to zawsze, jeden zaczep jest na wpół wyczepiony. :)
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Lulu »

marchewa, po co Ty to wyjmujesz? ;)
My w jednej klatce mamy taka poleczke (klatka obecnie wchodzi w sklad placu zabaw) i zaluje, ze tylko w jednej. Myje to przecierajac sciereczka i kiedy myje dokladnie cala klatke w pretami i wrzucam wszystko do wanny. Wyjmowac nie mam potrzeby ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”