[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka]- wybór klatki
oby dwie nadają się na 2 szczurki. to która?
[Klatka]- wybór klatki
Mi się osobiście wydaje, że ta pierwsza bo ta druga ma piekielnie niepraktyczne półeczki (pół godziny schodzi na to, zeby je zdjąć przed umyciem, drugie pół na założenie, są z miekkiego plastiku, więc się wypaczają, dodatkowo są tak zamontowane, że zawsze jeden z zaczepów wisi w powietrzu).
/edit Poza tym i tak musiałabyś wyjąć z niej kołowrotki...
/edit Poza tym i tak musiałabyś wyjąć z niej kołowrotki...

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
[Klatka]- wybór klatki
marchewa, chyba ciebie posłucham :] w ogóle ta którą popierasz jest tańsza o 5 zł a 5zł to kupa forsy :haha: :haha: :haha: :sad3: 

[Klatka]- wybór klatki
Patha, mieć 5 złotych a nie mieć 5 złotych to już razem 10 złotych :jezor2:
Żeby nie było offa: uwierz mi, sama miałam kiedyś klatkę z tymi plastikami, porażka. :zlosc:
Żeby nie było offa: uwierz mi, sama miałam kiedyś klatkę z tymi plastikami, porażka. :zlosc:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
[Klatka]- wybór klatki
no ja też mam ale taką małą z poleczkom plastikowom i normalnie gdy mi się odczepi to same problemy są
[Klatka]- wybór klatki
A też bym wzięła tą pierwsza jakoś tak bardziej mie się podoba :thumbleft:
Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??
[Klatka]- wybór klatki
co myslicie o takiej klateczke? chwilowo dla jednego ogonka (ale mysle ze w najblizszym czasie wp[rowadziłby sie drugi) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118292108 byloby im tam wygodnie jak zainstalowalabym rury hamaczek drabinki itp! bo ja kompletnie nie mam wyobrazni przestrzennej 

[Klatka]- wybór klatki
Fajna nawet, tylko wejście duże - co jest problematyczne gdy Ty chcesz zamknać szczura w klatce, a on niespecjalnie ma na to ochtę
Ale przynajmniej wygodniej będzie majstrowac w klatce.
[quote="Carla"] byloby im tam wygodnie jak zainstalowalabym rury hamaczek drabinki itp! bo ja kompletnie nie mam wyobrazni przestrzennej
[/quote]
i półeczki i gałązki -klatka jest spora, można z niej prawdziwe cudo zrobić

[quote="Carla"] byloby im tam wygodnie jak zainstalowalabym rury hamaczek drabinki itp! bo ja kompletnie nie mam wyobrazni przestrzennej

i półeczki i gałązki -klatka jest spora, można z niej prawdziwe cudo zrobić

Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
[Klatka]- wybór klatki
w takim razie wielkie dzięki i ruszam do aukcji mam nadzieje ze sie uda!
[Klatka]- wybór klatki
co myślicie o tej klatce? niestety plastikowe polki ale zamiast nich wmontuje zwykle drewniane

Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
[Klatka]- wybór klatki
KasiXa, nie wiem czy montowanie drewnianych pólek to najmądrzejszy pomysł, bo jak szczury zasikają drewno ( a na bank tak zrobią
) to się nijak tego zapachu nie pozbędziesz. Półeczki musiałyby być zaimpregnowane czymś co nie zaszkodzi szczurkowi. Półki lepiej zrobić z PCV, nawet zwykła kuchenna deska do krojenia będzie lepsza.
A jeśli ma odpowienie wymiary i jeśli pościągasz z niej te wszystkie kołowrotki (położone poziomo mogą służyć szczurkom do spania) to czemu nie?

A jeśli ma odpowienie wymiary i jeśli pościągasz z niej te wszystkie kołowrotki (położone poziomo mogą służyć szczurkom do spania) to czemu nie?

[Klatka]- wybór klatki
ok dzieki za rade co do polek
faktycznie o tym nie pomyslalam
dzięki 

Szczurek - Największe Z Moich Marzeń...
[Klatka]- wybór klatki
Jakie wymiary ma klatka?
Co do polek, to one sa rewelacyjne, dobrze sie czyszcza i akurat do tego nie mozna sie przyczepic.
Co do polek, to one sa rewelacyjne, dobrze sie czyszcza i akurat do tego nie mozna sie przyczepic.

[Klatka]- wybór klatki
ESTI, nie wiem jak Tobie, ale mi wyjęcie i założenie spowrotem takich półeczek zajmuje kupę czasu i zżera kupę nerwów, nie mówiąc o tym, że o ile zaczepy tej półeczki wytrzymują jednego szczurka, o tyle dwa raczej nie, a poza tym zawsze, ale to zawsze, jeden zaczep jest na wpół wyczepiony. 

[Klatka]- wybór klatki
marchewa, po co Ty to wyjmujesz? 
My w jednej klatce mamy taka poleczke (klatka obecnie wchodzi w sklad placu zabaw) i zaluje, ze tylko w jednej. Myje to przecierajac sciereczka i kiedy myje dokladnie cala klatke w pretami i wrzucam wszystko do wanny. Wyjmowac nie mam potrzeby

My w jednej klatce mamy taka poleczke (klatka obecnie wchodzi w sklad placu zabaw) i zaluje, ze tylko w jednej. Myje to przecierajac sciereczka i kiedy myje dokladnie cala klatke w pretami i wrzucam wszystko do wanny. Wyjmowac nie mam potrzeby