LOL zakochalam sie. :zakochany:
Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
[quote="limba81"]Bee nie lubic fot
[/quote]

sliczne sciury masz :zakochany:
i jakie okraglutkie :jezor2:
i jakie okraglutkie :jezor2:
[quote="LuLu"]i jakie okraglutkie [/quote]
oj bo to ta szersza czesc stada :khihi:
Pod Birem wezsza czesc stada... Kenio :hihi:

oj bo to ta szersza czesc stada :khihi:
Pod Birem wezsza czesc stada... Kenio :hihi:

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
O a tu imprezowiczka Bee-Bee :hihi:

Prosze nie zwracac uwagi na tego niezrownowazonego pana obok :lol2:

Prosze nie zwracac uwagi na tego niezrownowazonego pana obok :lol2:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Jak ona Ci slodko cos tam szepcze do ucha na zdjeciu 1 :zakochany: Sliczny kapturek. Przy niej nikt nie patrzy na pana obok
[swietna fryzura!]
[swietna fryzura!]
I am not from your tribe.
no prosze, jaka Bee towarzyska :hihi:
a Birus (juz pomijajac kraglosci
) ma kapitalne umaszczenie :zakochany:
a Birus (juz pomijajac kraglosci
A dziekujemy, dziekujemy :hihi: On do tego ma caly bialy brzuch...slodziak moj :zakochany: no i przylepa z niego...
A tam kraglosci, aparat dodaje kilka gram :hyhy: A tak powaznie to na zdjeciach faktycznie wyglada na klucha, ale nie jest gruby. Ale jest taki mieciutki :hyhy: , Fryt to taka kupa nabitego miesa. :flex: [quote="Viss"][swietna fryzura!][/quote]moja czy Krzyska :hyhy: . Wlosy mam dluzsze tylko ze w kucyk sciagniete ...
A tam kraglosci, aparat dodaje kilka gram :hyhy: A tak powaznie to na zdjeciach faktycznie wyglada na klucha, ale nie jest gruby. Ale jest taki mieciutki :hyhy: , Fryt to taka kupa nabitego miesa. :flex: [quote="Viss"][swietna fryzura!][/quote]moja czy Krzyska :hyhy: . Wlosy mam dluzsze tylko ze w kucyk sciagniete ...
[quote="limba81"]Prosze nie zwracac uwagi na tego niezrownowazonego pana obok [/quote]
A czy ten Pan wie, ze jego foty sa w necie? :jezor2:
A czy ten Pan wie, ze jego foty sa w necie? :jezor2:

[quote="ESTI"]A czy ten Pan wie, ze jego foty sa w necie? [/quote]
Nie wie..ale kto by go tam poznal
No jak bedzie sie rzucal, to go wymaluje
Nie wie..ale kto by go tam poznal
No jak bedzie sie rzucal, to go wymaluje
Od 3 dni Bee pomyka po pokoju z Frytem i Kluch. Oczywiscie wrzaski, piski standard. Moja mama ostatnio jak lazily po kanapie dziwila sie ze ona jeszcze nie zachrypla :khihi: .
Wrzeszczy, piszczy ale za Frytem lazi :khihi: .
Wczoraj wlazla do klatki gdzie akurat Klucha zarzywala drzemki, i bardzo sie zdziwila jak wskoczyla na polke i Kluch ja powachala. Nie musze mowic z jakim wrzaskiem wyprula z klaty :hyhy: .
Ja podziwiam Kluske, ktora ma wszystko pod ogonem. Wczoraj dostaly na pokoju jogurciku. Kluch osobna bo ze scanomune, ale jak zezarla swoja porcje to polazl tam gdzie jadla Bee z Frytem. Bee wrzask, a Kluch ostentacyjnie sie wepchnela, nawet nie zaszczycajac ja spojrzeniem.
Kenio zrobil sie rzadziciel :hyhy: Przylapalam go jak nawrzeszczal na Bira ze mu do michy podchodzi. :hyhy: Leczymy Keniowy paluszek. Fryt go uzarl tuz nad paznokciem, na szczescie opuchlizna schodzi, a reszta pazura wisi razem z kawalkiem opuszka . Smarujemy mascia i chyba bedzie dobrze. Wiele opuszkow juz nadryzionych widzialam, ale to nie ladnie bardzo wygladalo. I jeszcze wojowanie z Keniem zeby mu to posmarowac, jakbym co najmniej urznac tego palucha mu chciala.
No i dwie fotki ze spacerkow Bee i Fryt... Kluch juz spala gdzies za klata.

Wrzeszczy, piszczy ale za Frytem lazi :khihi: .
Wczoraj wlazla do klatki gdzie akurat Klucha zarzywala drzemki, i bardzo sie zdziwila jak wskoczyla na polke i Kluch ja powachala. Nie musze mowic z jakim wrzaskiem wyprula z klaty :hyhy: .
Ja podziwiam Kluske, ktora ma wszystko pod ogonem. Wczoraj dostaly na pokoju jogurciku. Kluch osobna bo ze scanomune, ale jak zezarla swoja porcje to polazl tam gdzie jadla Bee z Frytem. Bee wrzask, a Kluch ostentacyjnie sie wepchnela, nawet nie zaszczycajac ja spojrzeniem.
Kenio zrobil sie rzadziciel :hyhy: Przylapalam go jak nawrzeszczal na Bira ze mu do michy podchodzi. :hyhy: Leczymy Keniowy paluszek. Fryt go uzarl tuz nad paznokciem, na szczescie opuchlizna schodzi, a reszta pazura wisi razem z kawalkiem opuszka . Smarujemy mascia i chyba bedzie dobrze. Wiele opuszkow juz nadryzionych widzialam, ale to nie ladnie bardzo wygladalo. I jeszcze wojowanie z Keniem zeby mu to posmarowac, jakbym co najmniej urznac tego palucha mu chciala.
No i dwie fotki ze spacerkow Bee i Fryt... Kluch juz spala gdzies za klata.

Ojej, jakie ładne ciury :zakochany:
Widać, że Bee zafascynowana Frytem na maksa.
Widać, że Bee zafascynowana Frytem na maksa.
Alice Walker: „Zwierzęta tego świata istnieją dla nich samych. Nie zostały stworzone dla człowieka, podobnie jak czarni ludzie nie zostali stworzeni dla białych, a kobiety dla mężczyzn.”
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
Moje piękne dzieci: Kot, Kaziu, Motku, Holden
Na miejscu Bee tez bym za Frytem ganiala, w koncu taki przystojny chlop 

Trochu fotek :hihi:
Bee-drzymord powoli, powoli sie cywilizuje. Juz nawet Kluch ja na plecy wywalila i iskala, a ja nie ogluchlam. :hyhy: Ma tylko dziwna obsesje ciagania za skore Fryta i Kluch. :roll:
Biro mial jakas faze dziwna ostatnio. Czegos tak sie wystraszyla ze siedzial za biurkiem wcisniety i zadne prosby, grozby nie pomagaly. W koncu go wyciagnelam. Przerazony smignal do klatki. :shock: Nastepnego dnia bylo juz okej. U Kluseczki wyczulam zgrubienie pod tylna lapka, ale wyglada mi to na wypelnione jelito. (I hope)
Ostatnio oczywiscie zapomnialam srodkowych drzwiczek od Kluch i Fryta zamknac na noc i jakiez bylo moje zzdziwienie jak zastalam zaspanego Fryta na ksiazkach na polce. :hihi:
Kenio jak Kenio. Walcze z brudem na jego ogonie, i kiepsko mi idzie. Sukces - wytrzymuje juz ok 5 sekund na rekach bez wyrywania sie :lol:
Fryt na kompie :flex: (a w tle widac jak ladnie sprawdzal jadalnosc szafki)

Biro ze slonecznikiem pokazuje jak wyciagac pestki :hyhy:

Wygina smialo cialo :hyhy:

Na bank cos jeszcze sie znajdzie.. :hihi:

Klusia ze slonecznikiem

Trojeczka w melinie za klatkowej :hyhy:

Kenio ze slonecznikiem (obranym)

Moja pierduleczka :zakochany:

Chopoki

Nowa klatka drzymordy ktora dostalysmy od cioci Elly.

Bee-drzymord powoli, powoli sie cywilizuje. Juz nawet Kluch ja na plecy wywalila i iskala, a ja nie ogluchlam. :hyhy: Ma tylko dziwna obsesje ciagania za skore Fryta i Kluch. :roll:
Biro mial jakas faze dziwna ostatnio. Czegos tak sie wystraszyla ze siedzial za biurkiem wcisniety i zadne prosby, grozby nie pomagaly. W koncu go wyciagnelam. Przerazony smignal do klatki. :shock: Nastepnego dnia bylo juz okej. U Kluseczki wyczulam zgrubienie pod tylna lapka, ale wyglada mi to na wypelnione jelito. (I hope)
Ostatnio oczywiscie zapomnialam srodkowych drzwiczek od Kluch i Fryta zamknac na noc i jakiez bylo moje zzdziwienie jak zastalam zaspanego Fryta na ksiazkach na polce. :hihi:
Kenio jak Kenio. Walcze z brudem na jego ogonie, i kiepsko mi idzie. Sukces - wytrzymuje juz ok 5 sekund na rekach bez wyrywania sie :lol:
Fryt na kompie :flex: (a w tle widac jak ladnie sprawdzal jadalnosc szafki)

Biro ze slonecznikiem pokazuje jak wyciagac pestki :hyhy:

Wygina smialo cialo :hyhy:

Na bank cos jeszcze sie znajdzie.. :hihi:

Klusia ze slonecznikiem

Trojeczka w melinie za klatkowej :hyhy:

Kenio ze slonecznikiem (obranym)

Moja pierduleczka :zakochany:

Chopoki

Nowa klatka drzymordy ktora dostalysmy od cioci Elly.

-
Bartek i Ilonka
Ho ho jaki bałagan w klatce! Widze produkcja papierowych kulek otwarta na całego :lol: A Biro i Klusia na słonecznikowej uczcie!!! Obżarciuchy jedne!!! Też kiedyś miałam słonecznik, ale jakiś szczur mi zjadł
Ilonka
PS. Też bym chciała by Słomka wytrzymywała 5 sekund na ręce, a tu nic :sad3: tylko lata i sie wkurza, ze jej przeszkadzam w rozrabianiu
Ilonka
PS. Też bym chciała by Słomka wytrzymywała 5 sekund na ręce, a tu nic :sad3: tylko lata i sie wkurza, ze jej przeszkadzam w rozrabianiu
Extra foty. :ops:
Kenio jest thebesciak.
Cala reszta tyz. :hyhy:
Kenio jest thebesciak.
Cala reszta tyz. :hyhy: