BAKUŚ, TOFFIK, BATMAN & CHE
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

jejku, cudne chlopy  :zakochany: 
A ja sie domagam fotek Toffika :jezor2:

A ja sie domagam fotek Toffika :jezor2:
Bardzo dziękuję za zmianę tematu  :przytul: 
W moim stadzie wszystko gra Toffik chyba przyjął do wiadomości, że "małe uszate" zostanie z nami na dobre. Muszę tylko Batmanka osobno karmić bo Toffik wyrywa mu co smaczniejsze kąski (norma), a Batman jest jeszcze za mały żeby postawić się klusce tak jak Bakuś.
 Toffik chyba przyjął do wiadomości, że "małe uszate" zostanie z nami na dobre. Muszę tylko Batmanka osobno karmić bo Toffik wyrywa mu co smaczniejsze kąski (norma), a Batman jest jeszcze za mały żeby postawić się klusce tak jak Bakuś. 
Ponieważ w moim domu przez ostatnie dni zrobiło się dosyć chłodno, zawiesiłam chłopakom w klatce dwa polarowe hamaki... a w zasadzie jeden hamak i jedną kapuzę w której urządziły sobie fajną skrytkę. Biedactwa nie mogą się zdecydować w którym "łóżeczku" spać więc co chwilę widzę je gdzie indziej i w różnych pozycjach Batmanek (ponieważ był lekko przeziębiony) noc przespał w transporterze (a w zasadzie koszyku piknikowym) otulonym kocem, wyłożonym ciepłymi szmatkami. Zastanawiam się czy dobrze robię  :drap: nie wiem czy mam go potrzymać przez noce jeszcze w tym koszyczku czy pozwolić mu na spanie z chłopakami w hamakach (on tak bardzo chce z nimi spać).
  Batmanek (ponieważ był lekko przeziębiony) noc przespał w transporterze (a w zasadzie koszyku piknikowym) otulonym kocem, wyłożonym ciepłymi szmatkami. Zastanawiam się czy dobrze robię  :drap: nie wiem czy mam go potrzymać przez noce jeszcze w tym koszyczku czy pozwolić mu na spanie z chłopakami w hamakach (on tak bardzo chce z nimi spać).
Satanko obiecuję, że jutro pojawi się więcej zdjęć mojego kluchonika
A na razie tylko trzy... każdy z osobna:
TOFFIK zamyślony

BAKUŚ - coś mnie swędzi

BATMAN zaspany

W moim stadzie wszystko gra
 Toffik chyba przyjął do wiadomości, że "małe uszate" zostanie z nami na dobre. Muszę tylko Batmanka osobno karmić bo Toffik wyrywa mu co smaczniejsze kąski (norma), a Batman jest jeszcze za mały żeby postawić się klusce tak jak Bakuś.
 Toffik chyba przyjął do wiadomości, że "małe uszate" zostanie z nami na dobre. Muszę tylko Batmanka osobno karmić bo Toffik wyrywa mu co smaczniejsze kąski (norma), a Batman jest jeszcze za mały żeby postawić się klusce tak jak Bakuś. Ponieważ w moim domu przez ostatnie dni zrobiło się dosyć chłodno, zawiesiłam chłopakom w klatce dwa polarowe hamaki... a w zasadzie jeden hamak i jedną kapuzę w której urządziły sobie fajną skrytkę. Biedactwa nie mogą się zdecydować w którym "łóżeczku" spać więc co chwilę widzę je gdzie indziej i w różnych pozycjach
 Batmanek (ponieważ był lekko przeziębiony) noc przespał w transporterze (a w zasadzie koszyku piknikowym) otulonym kocem, wyłożonym ciepłymi szmatkami. Zastanawiam się czy dobrze robię  :drap: nie wiem czy mam go potrzymać przez noce jeszcze w tym koszyczku czy pozwolić mu na spanie z chłopakami w hamakach (on tak bardzo chce z nimi spać).
  Batmanek (ponieważ był lekko przeziębiony) noc przespał w transporterze (a w zasadzie koszyku piknikowym) otulonym kocem, wyłożonym ciepłymi szmatkami. Zastanawiam się czy dobrze robię  :drap: nie wiem czy mam go potrzymać przez noce jeszcze w tym koszyczku czy pozwolić mu na spanie z chłopakami w hamakach (on tak bardzo chce z nimi spać).Satanko obiecuję, że jutro pojawi się więcej zdjęć mojego kluchonika

A na razie tylko trzy... każdy z osobna:
TOFFIK zamyślony

BAKUŚ - coś mnie swędzi

BATMAN zaspany

toffiś  :zakochany:  :zakochany: 
zreszta chlopy slodziuchne :zakochany:
  :zakochany:

zreszta chlopy slodziuchne
 :zakochany:
  :zakochany:BAKUŚ, TOFFIK, BATMAN & CHE
Ubiegłą noc przespaliśmy razem, bez żadnych bójek i pisków... co bardzo ucieszyło naszą panią...

...rano Bakuś poznał pewną piękną góralkę o imieniu Matylda...

...ja postanowiłem odświeżyć nieco futerko mojego starszego brata...

...ale mój brat wolał chyba inne zajęcia...

...i z uporem maniaka niszczył moją pracę...

Starsi bracia znaleźli sobie zajęcia więc skoczyłem zobaczyć co też porabia moja pancia...

Mogłem się domyślić... że znowu robi zdjęcia :roll:

...rano Bakuś poznał pewną piękną góralkę o imieniu Matylda...

...ja postanowiłem odświeżyć nieco futerko mojego starszego brata...

...ale mój brat wolał chyba inne zajęcia...

...i z uporem maniaka niszczył moją pracę...

Starsi bracia znaleźli sobie zajęcia więc skoczyłem zobaczyć co też porabia moja pancia...

Mogłem się domyślić... że znowu robi zdjęcia :roll:
- 
				AmericanIdiot
nie dośc że szczury prześlicze to jeszcze świetne komentarze  :thumbleft: Wymiziaj kluchy
  :thumbleft: Wymiziaj kluchy  
  :jezor2:

:jezor2:"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Dziękujemy, dziękujemy  Kluchy wymiziane (jak ja lubię je miziać  :zakochany: )
 Kluchy wymiziane (jak ja lubię je miziać  :zakochany: )
Wczoraj, korzystając z tego, że mały łapał słoneczne ciepełko i się nie ruszał :jezor2: , zrobiłam mu kilka fotek. Można zobaczyć moje małe uszate stworzenie w pełnej okazałości (a jak się przyjżeć to i mnie na zdjęciu widać ktoś zgadnie gdzie?  :jezor2: ).
 ktoś zgadnie gdzie?  :jezor2: ).

Ha ha ten jego wyraz pysia mnie rozwala :lol2: Ktoś mógłby pomyśleć, żę taki aniołeczek z niego...

O moim małym uszaku mogę powiedzieć, że... jest strasznym diabełkiem, wszędzie go pełno, skacze na klatkę z łóżka :shock: i... jest strasznie wybredny jeśli chodzi o jedzenie :roll: Na szczęście powoli poznaję jego upodobania kulinarne i maluch je za dwóch. Jego ulubionym jedzonkiem jest wapno... odkąd tylko ma do niego dostęp to podgryza i podgryza (w przeciwieństwie do Bakusia i Toffika).

Kluchy wymiziane (jak ja lubię je miziać  :zakochany: )
 Kluchy wymiziane (jak ja lubię je miziać  :zakochany: )Wczoraj, korzystając z tego, że mały łapał słoneczne ciepełko i się nie ruszał :jezor2: , zrobiłam mu kilka fotek. Można zobaczyć moje małe uszate stworzenie w pełnej okazałości (a jak się przyjżeć to i mnie na zdjęciu widać

Ha ha ten jego wyraz pysia mnie rozwala :lol2: Ktoś mógłby pomyśleć, żę taki aniołeczek z niego...

O moim małym uszaku mogę powiedzieć, że... jest strasznym diabełkiem, wszędzie go pełno, skacze na klatkę z łóżka :shock: i... jest strasznie wybredny jeśli chodzi o jedzenie :roll: Na szczęście powoli poznaję jego upodobania kulinarne i maluch je za dwóch. Jego ulubionym jedzonkiem jest wapno... odkąd tylko ma do niego dostęp to podgryza i podgryza (w przeciwieństwie do Bakusia i Toffika).
- 
				AmericanIdiot
Ha ja widzę cię w oczkach przystojniaka  No i bluzkę widzę czyjąś ale wątpię żeby ci o to chodziło
 No i bluzkę widzę czyjąś ale wątpię żeby ci o to chodziło 
No, no chłopak śliczny Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

No, no chłopak śliczny
 Pozdrawiam
 Pozdrawiam 
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 

Uffff, udało mi się znaleźć chwilę spokoju i zasiąść do komputera   

Śliiiczne zdjęcia, wyjątkowo podobają mi się fotki całej trójki i Bakusia z góralką No i czochranie Toffika przez maluszka (oj, jak dawno mnie nie było...).
 No i czochranie Toffika przez maluszka (oj, jak dawno mnie nie było...).
Batmanek faktycznie wyglada przesłodko :zakochany: Ma takie wieeelkie, pięęękne oczy I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie?  :shock:
 I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie?  :shock: 
Buziaki dla wszystkich Twoich ogonków A zwłaszcza dla Bakusia, którego po prostu uwielbiam oglądać (takie małe, miłe dla oka deja vu
 A zwłaszcza dla Bakusia, którego po prostu uwielbiam oglądać (takie małe, miłe dla oka deja vu   )
 )

Śliiiczne zdjęcia, wyjątkowo podobają mi się fotki całej trójki i Bakusia z góralką
 No i czochranie Toffika przez maluszka (oj, jak dawno mnie nie było...).
 No i czochranie Toffika przez maluszka (oj, jak dawno mnie nie było...).Batmanek faktycznie wyglada przesłodko :zakochany: Ma takie wieeelkie, pięęękne oczy
 I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie?  :shock:
 I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie?  :shock: Buziaki dla wszystkich Twoich ogonków
 A zwłaszcza dla Bakusia, którego po prostu uwielbiam oglądać (takie małe, miłe dla oka deja vu
 A zwłaszcza dla Bakusia, którego po prostu uwielbiam oglądać (takie małe, miłe dla oka deja vu   )
 )Nie ma mnie i raczej nie będzie. 
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.

Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
A kogo ja witam  wreszcie!
 wreszcie!
[quote="Katie"]I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie? [/quote]
Nie wydaje Ci się Katie... rośnie jak na drożdżach (dietka dietka... i geny )
)
Dziś mój mały słodziak wybrał się na wycieczkę do PUDŁA... które mieści się w przeciwległej cześci pokoju niz klatka... sukces (pomijam fakt, że Toffik go stamtąd po jakichś 3 minutach przepędził... pan na włościach, cholerka ), Batman robi się coraz odważniejszy i ciekawski.
 ), Batman robi się coraz odważniejszy i ciekawski.
[quote="AmericanIdiot"]Ha ja widzę cię w oczkach przystojniaka [/quote]
Gratuluję spostrzegawczości
I... co prawda chwaliłam się już w innym wątku... ale pochwalę się i tutaj. Będzie czwarty chłopak... rexikowe, dumbusiowe blaze cudeńko :zakochany:
Batman będzie wreszcie miał kompana do zabaw :hihi:
Wkrótce postaram się wrzucić jakieś foteczki.

wreszcie!
 wreszcie![quote="Katie"]I, czy mi się tylko wydaje, czy on naprawdę błyskawicznie rośnie? [/quote]
Nie wydaje Ci się Katie... rośnie jak na drożdżach (dietka dietka... i geny
 )
)Dziś mój mały słodziak wybrał się na wycieczkę do PUDŁA... które mieści się w przeciwległej cześci pokoju niz klatka... sukces (pomijam fakt, że Toffik go stamtąd po jakichś 3 minutach przepędził... pan na włościach, cholerka
 ), Batman robi się coraz odważniejszy i ciekawski.
 ), Batman robi się coraz odważniejszy i ciekawski.[quote="AmericanIdiot"]Ha ja widzę cię w oczkach przystojniaka [/quote]
Gratuluję spostrzegawczości

I... co prawda chwaliłam się już w innym wątku... ale pochwalę się i tutaj. Będzie czwarty chłopak... rexikowe, dumbusiowe blaze cudeńko :zakochany:
Batman będzie wreszcie miał kompana do zabaw :hihi:
Wkrótce postaram się wrzucić jakieś foteczki.
ajajajajaj  :zakochany:

- 
				AmericanIdiot
ouuu  Będzie wesoło
 Będzie wesoło  Czekam na foty
 Czekam na foty 

Będzie wesoło
 Będzie wesoło  Czekam na foty
 Czekam na foty 
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 

Wczoraj odbyła sie mała sesyjka zdjęciowa. Sporo jest zdjęć z tzw. sesji ogródkowej... wiem wiem że to już było, ale moje miśki tylko na drzewie potrafią przesiedzieć w bezruchu dłużej niż pare sekund   

Zapraszamy do oglądania
BAKUŚ

Eeee... co jest?
Języczek
Zamyślony i piękny :*
TOFFIK

Mniaaaam porzeczka
Buszując we włosach
BATMAN

Ale mina!
No co? Ja nic nie robiłem
BAKUŚ & BATMAN

A tutaj rozmaite "fazy iskania" (wybaczcie jakość)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4abda.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 5621d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... cccbb.html
I jeszcze coś Zdjęcie oczywiście nie zrobione przeze mnie tylko przez kochaną babcię nezu  :thumbleft:
 Zdjęcie oczywiście nie zrobione przeze mnie tylko przez kochaną babcię nezu  :thumbleft: 
Mój mały cudowny synalek :zakochany:
CHE
Więcej jego zdjęć można pooglądać w temacie o miocie "C" Rat`s Troop :hihi:

Zapraszamy do oglądania

BAKUŚ

Eeee... co jest?
Języczek
Zamyślony i piękny :*
TOFFIK

Mniaaaam porzeczka
Buszując we włosach

BATMAN

Ale mina!
No co? Ja nic nie robiłem
BAKUŚ & BATMAN

A tutaj rozmaite "fazy iskania" (wybaczcie jakość)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4abda.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 5621d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... cccbb.html
I jeszcze coś
 Zdjęcie oczywiście nie zrobione przeze mnie tylko przez kochaną babcię nezu  :thumbleft:
 Zdjęcie oczywiście nie zrobione przeze mnie tylko przez kochaną babcię nezu  :thumbleft: Mój mały cudowny synalek :zakochany:
CHE
Więcej jego zdjęć można pooglądać w temacie o miocie "C" Rat`s Troop :hihi:
- 
				mataforgana
taaa, Chesti, piekne stadko 
Che też rośnie jak na drożdżach, coooraz słodszy... :zakochany:
miziaki dla reszty stada

Che też rośnie jak na drożdżach, coooraz słodszy... :zakochany:
miziaki dla reszty stada

BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon

['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
aaaaaaauuuu bede wyc do ksiezyca zeby mi sie takie piekne chlopy przysnily  :zakochany: 
Tofficzeeek :zakochany:
aa mrauu, Bakus, Batmanek... :zakochany: a Che omg :zakochany:

Tofficzeeek :zakochany:
aa mrauu, Bakus, Batmanek... :zakochany: a Che omg :zakochany:
- 
				AmericanIdiot
najbardziej podoba mi sie zdjęcia z tofikiem jak buszuje we włosach  :zakochany:  Mam nadzieję że sie nie obrazisz jak dam je na tapete?