Yshia i jej brygada :>
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

obiecuję że będę je miziać od was codziennie:-) bo dwie pannice trafiają do mnie:-) już się normalnie nie mogę doczekać:-)

"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu,  kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"

Alez kapturowo  :zakochany: 
Sliczne dziewczatka... Gratuluje przyszlym wlascicielkom...

Sliczne dziewczatka... Gratuluje przyszlym wlascicielkom...

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

ale te szcuraki towarzyskie:) niech mnie ktos oswieci... kiedys przegladam zdjecia ze spotkania w gdyni tam takie dwa kaptury wlazily komus do nogawki... czyzby to byl Filip i Teo?:DDDDDDDDD bardzo mi sie to zdjecie spodobalo;D

Po dłuuugiej przerwie napiszę coś o mojej bandzie rozrabiaków  w wielkim skrócie chłopcy zdrowi, silni i pełni energii.. Floyd troszkę przytył, ale pracujemy nad tym zapewniając mu podwójną dawkę ruchu..  :hihi:
 w wielkim skrócie chłopcy zdrowi, silni i pełni energii.. Floyd troszkę przytył, ale pracujemy nad tym zapewniając mu podwójną dawkę ruchu..  :hihi: 
Teodor zaczyna się robić coraz bardziej przytulaśny, i tak jak pare miesięcy temu nie można było go utrzymać ani sekundy w miejscu, tak teraz sam przychodzi na miziaki.
Co do Filipa natomiast, to.. Filip najbardziej na świecie kocha jedzenie :khihi: Za nie jest w stanie zrobić wszystko.. zwłaszcza za dropsy jagodowe i mleczne :jezor2:
A teraz...
...czas na kilka fotek moich mężczyzn.. :klas2k:
a co tam jest? (Filip) :niepewny2:

dobry drops nie jest zły... :hihi: (Teodor)

hmmm.. (Floyd)

biegnę, biegnę!! (Filip)

ciekawe czy mnie widzisz.. (Floyd)

jem sobie (Filip)

kubek Filipa :khihi:

oj, złapali mnie (Floyd).. :hihi:

przytulisz mnie? (Floyd) :zakochany:

jakby tu zeskoczyć..? (Teodor)

taaaki długi jestem.. (Floyd)

I jak, urosły, prawda? Jestem taaaaaaka dumna z moich nosków ... :love4:
 Jestem taaaaaaka dumna z moich nosków ... :love4:

w wielkim skrócie chłopcy zdrowi, silni i pełni energii.. Floyd troszkę przytył, ale pracujemy nad tym zapewniając mu podwójną dawkę ruchu..  :hihi:
 w wielkim skrócie chłopcy zdrowi, silni i pełni energii.. Floyd troszkę przytył, ale pracujemy nad tym zapewniając mu podwójną dawkę ruchu..  :hihi: Teodor zaczyna się robić coraz bardziej przytulaśny, i tak jak pare miesięcy temu nie można było go utrzymać ani sekundy w miejscu, tak teraz sam przychodzi na miziaki.
Co do Filipa natomiast, to.. Filip najbardziej na świecie kocha jedzenie :khihi: Za nie jest w stanie zrobić wszystko.. zwłaszcza za dropsy jagodowe i mleczne :jezor2:
A teraz...
...czas na kilka fotek moich mężczyzn.. :klas2k:
a co tam jest? (Filip) :niepewny2:

dobry drops nie jest zły... :hihi: (Teodor)

hmmm.. (Floyd)

biegnę, biegnę!! (Filip)

ciekawe czy mnie widzisz.. (Floyd)

jem sobie (Filip)

kubek Filipa :khihi:

oj, złapali mnie (Floyd).. :hihi:

przytulisz mnie? (Floyd) :zakochany:

jakby tu zeskoczyć..? (Teodor)

taaaki długi jestem.. (Floyd)

I jak, urosły, prawda?
 Jestem taaaaaaka dumna z moich nosków ... :love4:
 Jestem taaaaaaka dumna z moich nosków ... :love4:~~jestem chora~~

Boskie chlopaki  :zakochany: Kazdy jeden ma cos w sobie niepowtarzalnego... ale chyba Filip jest najbardziej fotogieniczny  :hihi: Tja dropsy  :hihi: ..mojej Klusce od razu miesiecy ubywa na dzwiek dropsow  :hyhy:

Ostatnio zmieniony sob wrz 23, 2006 12:32 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

Filipek piękny :zakochany: Teodor i Floyd też niczego sobie 

"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
- 
				KasiaGdańsk
Ale Floydzik urósł, wielki z niego chłopak, a Filipek i teoś jsą tacy słodcy...  :zakochany:

Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...

ale ty tego Floyda utuczylas  :khihi: 
[quote="Yshia"]dobry drops nie jest zły... (Teodor) [/quote]
jakbym Bandiego widziala.. sliczny chlop...

[quote="Yshia"]dobry drops nie jest zły... (Teodor) [/quote]
jakbym Bandiego widziala.. sliczny chlop...

Strasznie długo tu nic nie pisałam.. Ale nadrobimy to  

A więc moja brygada trzyma się dzielnie, nie chorują - i nawet kichnięcia im się nie zdarzają Kwestia dominacji bywa zmienna.. Właściwie każdy jeśli ma okazję stara się wejść drugiemu na głowę..
 Kwestia dominacji bywa zmienna.. Właściwie każdy jeśli ma okazję stara się wejść drugiemu na głowę.. 
Problem pojawia się z tuszą moich mężczyzn. Właściwie najbardziej widoczne to jest u Floyda.. Może nie widać tego tak na fotkach, ale on zrobił się po prostu grubiutki.. i ma sylwetkę takiej dojrzałej soczystej gruszki Poza tym jest sporo młodszy od Teodora a wielkościowo są już równe.. (jakby spojrzeć na nie z góry - to Floyd ma większy tyłek). Po części jest to wina przybierania na wadze na zimę, ale u Floyda zaczęła się już naprawdę nadwaga. No i cały`czas staramy się podwyższać dawkę ruchu.. Gonię go, zaczepiam.. Ale jak mu się znudzi, to się kładzie tam, gdzie stoi i choćby kije z nieba leciały, i tak nic nie jest w stanie skłonić go do ruszenia tyłka z miejsca.. No ale konsekwentnie staram się zmuszać go do jak największej ilości ruchu
 Poza tym jest sporo młodszy od Teodora a wielkościowo są już równe.. (jakby spojrzeć na nie z góry - to Floyd ma większy tyłek). Po części jest to wina przybierania na wadze na zimę, ale u Floyda zaczęła się już naprawdę nadwaga. No i cały`czas staramy się podwyższać dawkę ruchu.. Gonię go, zaczepiam.. Ale jak mu się znudzi, to się kładzie tam, gdzie stoi i choćby kije z nieba leciały, i tak nic nie jest w stanie skłonić go do ruszenia tyłka z miejsca.. No ale konsekwentnie staram się zmuszać go do jak największej ilości ruchu 
No a teraz czas na foty :hihi:
Filip:

Floyd:

Teodor:

no i na koniec Teo i Floyd :

A więc moja brygada trzyma się dzielnie, nie chorują - i nawet kichnięcia im się nie zdarzają
 Kwestia dominacji bywa zmienna.. Właściwie każdy jeśli ma okazję stara się wejść drugiemu na głowę..
 Kwestia dominacji bywa zmienna.. Właściwie każdy jeśli ma okazję stara się wejść drugiemu na głowę.. Problem pojawia się z tuszą moich mężczyzn. Właściwie najbardziej widoczne to jest u Floyda.. Może nie widać tego tak na fotkach, ale on zrobił się po prostu grubiutki.. i ma sylwetkę takiej dojrzałej soczystej gruszki
 Poza tym jest sporo młodszy od Teodora a wielkościowo są już równe.. (jakby spojrzeć na nie z góry - to Floyd ma większy tyłek). Po części jest to wina przybierania na wadze na zimę, ale u Floyda zaczęła się już naprawdę nadwaga. No i cały`czas staramy się podwyższać dawkę ruchu.. Gonię go, zaczepiam.. Ale jak mu się znudzi, to się kładzie tam, gdzie stoi i choćby kije z nieba leciały, i tak nic nie jest w stanie skłonić go do ruszenia tyłka z miejsca.. No ale konsekwentnie staram się zmuszać go do jak największej ilości ruchu
No a teraz czas na foty :hihi:
Filip:

Floyd:

Teodor:

no i na koniec Teo i Floyd :

Ostatnio zmieniony śr lis 15, 2006 12:44 pm przez Yshia, łącznie zmieniany 1 raz.

~~jestem chora~~

Ale chłopaki śliczne  :zakochany: Faktycznie Yshia się opuściłaś w pisaniu o swoich młodzieńcach  Ja chcę ich wymiziać !!! I to jak chcę, mrrrrr  :zakochany:  :zakochany:
 Ja chcę ich wymiziać !!! I to jak chcę, mrrrrr  :zakochany:  :zakochany:

Ja chcę ich wymiziać !!! I to jak chcę, mrrrrr  :zakochany:  :zakochany:
 Ja chcę ich wymiziać !!! I to jak chcę, mrrrrr  :zakochany:  :zakochany:Yshia i jej brygada :>
ajc, jakie slodziaki :zakochany:

ale pusiaste kluchy  :zakochany: szczególnie Teodor, taka kulka  :hyhy:

Teoś jak piłeczka  :zakochany:  kaptury takie smakowite są 

Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
- 
				KasiaGdańsk
Ale urośli, Floyd dogonił Tea i Filipka, chłopaki jak dęby... :zakochany:

Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...