Filip. Ot, Filip.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Post autor: Chyna »

[quote="mazoq"]Chyna, nie wiem czego się tak boisz... przecież jak szczur gdzieś wejdzie to kiedyś na pewno wyjdzie, choćby wtedy jak zgłodnieje ;) [/quote]

Przestałam już uprawiać taką panikę, mazoq. Dzięki 8) Konrad łazi sobie wokół klatki, węszy po pokoju a nawet im zostawiam klatkę otwartą gdy wychodzę na dłużej (nie, nie że na 5 godzin, ale na pół czy godzinkę). Nie będę przecież biedactw w te i we wte...
Chcą to są w klatce, chcą to łażą wokół.

Po podłodze jeszcze nie, rzecz jasna. Ale ciekawa sprawa... Z tapczanu znajdują drogę szybciutko do okolic klatki :hihi:

A tak w ogóle to zrobiłam straszną głupotę dając im trociny. Te wszystkie pylące rzeczy... Nie dość, że ja jestem uczuleniowiec i na różne pyłki jestem uczulona, to bezmyślnie wsypałam trociny.
A dziś, po kolejnej zmianie ich jakaś krostka mi wyskoczyła i się drapałam w kółko.
W końcu dzięki namowie angeals dream i Wujka zmieniłam tymczasowo na piasek dla kota. Zwierzęta się już nie będą męczyć, ja też powinnam się czuć lepiej.
Nie dość, że te trociny są wszędzie, że cierpimy, to jeszcze nie wiem, z jakiego to drewna, z jakiego drzewa. A jak drzewa pylą to ja kicham, łzawię i takie tam.
Możliwe, że moje ciało zaczęło reagować negatywnie także na te cholewne trociny.

A to moje pięknoty na dziś dzień:

Konrad aka Kodzio:

Spoglądam zza klatki :)
Pssstrykasz? Idę! :D
Mam piękną mordkę.

Filip aka Filipek:

Jeeem.
Ależ ja jem, no już...

:zakochany:
Ostatnio zmieniony sob wrz 23, 2006 8:36 pm przez Chyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Awatar użytkownika
Guślarka

Filip. Ot, Filip.

Post autor: Guślarka »

Piękne szczuractwa :zakochany: A jaka słodka ta Konradowa Mordeczka :hihi:
Ostatnio zmieniony ndz wrz 24, 2006 9:12 am przez Guślarka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dawno, dawno temu..."

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Post autor: AngelsDream »

Będzie zdrowiej dla całego stadka ;] A na co zmienilas dokladnie?
Wyjątki i dwa psy.
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

[quote="Guślarka"]Piękne szczuractwa :zakochany: A jaka słodka ta Konradowa Mordeczka :hihi:[/quote]

Pod spodem to coś dla kotów, na wierzch specjalna ściólka. 8)
Obrazek
Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

:thumbleft: Super.
Wyjątki i dwa psy.
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Przykleiste:

Śpimy!
Obrazek
Opaki
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Dzisiaj zmieniłam im ściułkę/ściólkę i domek.
Chyba w ramach rewanżu Kodzio po raz pierwszy sam wszedł mi na kark, wymiział i... poleciał. :zakochany:
Obrazek
Opaki
Flafon

Filip. Ot, Filip.

Post autor: Flafon »

Oj super :zakochany:
Żeby moj Bidon tak zrobil. Ale ja taka glupia, on dopiero u mnie 2 dzien :lol2:
Szczur z tonącego okrętu ucieka
Myszka za nim goni
i krzyczy: szczurze pokonaj tonący okręt!
Pokonaj swój lęk i strach!
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Flafon, doczekasz się...

Ja czekam na pełne zaufanie, ale wiem, że to potrwa.
Kodzio jest bardzo "ludzki".. chce całować, lizać i takie tam... robi mi za dentystę a ja powoli nie wiem, co z Nim robić.. :hihi:
Obrazek
Opaki
Flafon

Filip. Ot, Filip.

Post autor: Flafon »

Chyna alez z Kodzia całuśnik :klask:
Billie poki co podgryza mi palca tylko :lol:
Czekam na fotki :jezor:
Szczur z tonącego okrętu ucieka
Myszka za nim goni
i krzyczy: szczurze pokonaj tonący okręt!
Pokonaj swój lęk i strach!
mazoq
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Post autor: mazoq »

przesłodko :zakochany: u mnie tylko Docisko ma takie podchody... skrada się skrada, widzi że nikt nie patrzy i siup na kolana :hyhy:

czekam z niecierpliwością aż Twoi panowie będą duzi :thumbleft:
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Ja zwariuję...

Wstaję rano, a szczurków w klatce niet. Za klatką niet. Serce mi stanęło i nawołuję głupia ja: "Filip, Kodzio, Kodzio, Filip?". Nic. Patrzę - kable nie zżarte, wszystko OK, ale cisza. Nawołuję dalej. I słyszę szczurze "Ich ich ich chrum". Idę za głosem.

A one se wymyśliły, żę do szuflady wejdą. Nie no, luz, fajno. Obydwa w tej szufladzie. A ja mam tam leki antydepresyjne. Więc patrzę, czy nie zjedzone. Nie. One przytulone do siebie... No dopsz, myślę sobie, dałam im tam papier, śniadanie dałam, podziękowały, Filip mi wlazł w rękaw... Pochodził, poniuchał, wrócił do Kodzia.

W ogóle coraz bardziej się "rozkręcają"...
Obrazek
Opaki
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

heh, szczurasy, szczurasy...
Wyjątki i dwa psy.
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

:nuci: :klask:
Obrazek
Opaki
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Filip. Ot, Filip.

Nie ma Filipa... Kodzio je kolacje, a Filipa nie ma..... :cry:
Obrazek
Opaki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”