) i bardzo szybko sie do mnie przyzwycziła. Mam jednak pewien problem.  :-(  Mała jest bardzo drobna, powiedziałabym, że wygląda wręcz na wychudzoną (wszyscy ludzie, którym ją pokazuję pytają, czy ją w ogóle karmię :?).
   ) i bardzo szybko sie do mnie przyzwycziła. Mam jednak pewien problem.  :-(  Mała jest bardzo drobna, powiedziałabym, że wygląda wręcz na wychudzoną (wszyscy ludzie, którym ją pokazuję pytają, czy ją w ogóle karmię :?). Tula je bardzo mało ( skubnie trochę ziaren, ugryzie kawałek jajka, a nie raz jak już weźmie, to za chwilkę wypluwa). Dawałam jej już żółty ser, jajko, surowe mięso, owoce i warzywa, ale zawsze kończy się tak samo. Jednocześnie moja kruszyna jest bardzo ruchliwa i w zasadzie nie moze usiedzieć w jednym miejscu: biega, skcze po wszytkim i wszystkich i nie jest osowiała ( Magda śmieje się, że to szczur z ADHD :lol: )
Chciałabym też napomnieć, że jej siostra ( moja ww q-nka wzięła szczurkę z tego samego miotu) jest 2 razy od niej większa :roll:
Jestem totalnie bezradna

Wszystko co ma dużo naturalnego cukru
  Wszystko co ma dużo naturalnego cukru  A jesli chodzi o jadłospis, dawaj małej pokarm smaczny, wysokobiałkowy i energetyczny, a do tego sporo witamin..
 A jesli chodzi o jadłospis, dawaj małej pokarm smaczny, wysokobiałkowy i energetyczny, a do tego sporo witamin..