Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Sileas
Kontakt:

Post autor: Sileas »

A ja się raduję z banalnego powodu - przypomniało mi się pewne anime, wyszukałam obrazki i tak oto dorobiłam się nowego avatarka :> Może kiedyś zmuszę siebie do narysowania własnego, ale póki co to mi starcza :)
Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
mazoq
Kontakt:

Post autor: mazoq »

moja różowa gromka kupiona ledwo tydzień temu w sklepie właśnie przechodzi wylinkę :lol2: dzielne maleństwo! już się nie mogę doczekać aż pancerzyk stwardnieje, taki duzi pającek bedzie, ło taki! :lol2:

przynajmniej jedna dobra wiadomość w tym dobijającym dniu....
Cordel

Post autor: Cordel »

Gratuluje mazoq, ale za cholere sie z tym do mnie nie zbliżaj ;)
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Moj brat sie zareczyl.... raz :shock:
dwa :roll:
trzy :D
cztery :hihi:
piec :lol2: (nareszcie moj "maly" braciszek dorosl
szesc (przejmuje jego pokoj :nuci: :klask: :lol2: ) :twisted:
(tylko musze go odnopwic, i przemalowac dla siebie uhhhh)
dodane/
siedem: mam prace. Co prawda tylko na tymczas, ale zawsze. Nie wiem ile dostane, ale jest pod samym moim domem. Moze w koncu odloze na wymarzona klate dla Kluch, Fryta i Bee- Bee. (wymarzona dla mnie. One chyba lubia ten swoj lacznik, ale czysc to czlowieku ;) ) ...
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 1:00 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
an

Post autor: an »

jestem wielka!

konfrontacja z moim Bylym wypada dosc pomyslnie :) nawet calkiem dobrze mu sie opieram ;) mam tylko nadzieje, ze mu sie wieczorem nie wlacza jakies czulosci, bo nie wiem, czy dam rade to wytrzymac o.O ale na razie jest ok :)

rozmowa ze wsp[ollokatorem tez wypadla ok. on mnie rozumie i ciesze sie. w ciagu tygodnia dogramy sprawe i mam nadzieje, ze od tego czasu juz wszystko bedzie w porzadku.

a na targu staroci kupilam sobie sliczny ceramiczny czajniczek do parzenia herbaty za 5 zlotych^^
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
helen.ch

Post autor: helen.ch »

:D i jak? ładnego mam siostrzeńca? ...

Obrazek

jak dla mnie boooooski :zakochany:
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 2:02 pm przez helen.ch, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

oj boziu :zakochany: dzidziuuus

a ja zrobilam Pucculcowi nowy zimowy hamaczek ze starego grubego koca ;)
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

helen.ch, extra bobas :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Awatar użytkownika
Sileas
Kontakt:

Post autor: Sileas »

Urocze maleństwo.. :)
Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

helen.ch, nooooormalnie :zakochany: :zakochany: :zakochany:

Tfu, tfu, zeby nie zauroczyć ;)
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
helen.ch

Post autor: helen.ch »

Ale sie usmiałam: wczoraj kazałam dziecku pochować gdzieś powycinane zdjęcia z gazet, naklejki z psami i inne "pierdoły", tak też powiedziałam "schowaj wreszcie w jedno miejsce te pierdoły"... i schowała, poprosiła mnie o teczkę na gumkę (nie pytałam wtedy po co ) wsadziła tam to wszystko i podpisała "pierdoły Natalii.Ch"... właśnie znalazłam sprzatając...
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 3:44 pm przez helen.ch, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
zona

Post autor: zona »

Mój buc wreszcie się zmusił i przykręca w łazience mydelniczkę, wieszaki i inne pierdoły. Wreszcie, bo obiecuje mi od lutego;]
Awatar użytkownika
Maugosia

Post autor: Maugosia »

A moj brat wział sie wreszcie na uszczelnianie okien w moim pokoju :flex: yeah, juz mi nie wieje z tych szczelin okiennych, jest cieplutko : )
Obrazek
Obrazek
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

helen.ch, mega rotfl :haha: Spłynęłam na podłogę :D
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Fatty

Post autor: Fatty »

Po serii dołków , nareszcie górka! I to nie jakis tam pagóreczek a istny Mont Everest.
Nio, czuję,że góry mogę przenosić,że wszystko mogę i wszystko zależy tylko i wyłącznie ode mnie. Ach, tak,tak :)

edit

aaa i jutro transportuję się do Rzeszowa, aby w kinie zasiąść by oglądnąć "sezon na misia" -czyli wyrywam się tym samym ze schematu nudnych niedziel jakie spędzam uprawiając pasibrzuchostwo i marudząc,że jutro poniedziałek, a ja poniedziałków niecierpię ;)
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 9:17 pm przez Fatty, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”