Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

A ja się raduję z banalnego powodu - przypomniało mi się pewne anime, wyszukałam obrazki i tak oto dorobiłam się nowego avatarka :> Może kiedyś zmuszę siebie do narysowania własnego, ale póki co to mi starcza 

Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
moja różowa gromka kupiona ledwo tydzień temu w sklepie właśnie przechodzi wylinkę :lol2: dzielne maleństwo! już się nie mogę doczekać aż pancerzyk stwardnieje, taki duzi pającek bedzie, ło taki! :lol2:
przynajmniej jedna dobra wiadomość w tym dobijającym dniu....
przynajmniej jedna dobra wiadomość w tym dobijającym dniu....
Gratuluje mazoq, ale za cholere sie z tym do mnie nie zbliżaj 

Moj brat sie zareczyl.... raz :shock:
dwa :roll:
trzy
cztery :hihi:
piec :lol2: (nareszcie moj "maly" braciszek dorosl
szesc (przejmuje jego pokoj :nuci: :klask: :lol2: ) :twisted:
(tylko musze go odnopwic, i przemalowac dla siebie uhhhh)
dodane/
siedem: mam prace. Co prawda tylko na tymczas, ale zawsze. Nie wiem ile dostane, ale jest pod samym moim domem. Moze w koncu odloze na wymarzona klate dla Kluch, Fryta i Bee- Bee. (wymarzona dla mnie. One chyba lubia ten swoj lacznik, ale czysc to czlowieku
) ...
dwa :roll:
trzy

cztery :hihi:
piec :lol2: (nareszcie moj "maly" braciszek dorosl
szesc (przejmuje jego pokoj :nuci: :klask: :lol2: ) :twisted:
(tylko musze go odnopwic, i przemalowac dla siebie uhhhh)
dodane/
siedem: mam prace. Co prawda tylko na tymczas, ale zawsze. Nie wiem ile dostane, ale jest pod samym moim domem. Moze w koncu odloze na wymarzona klate dla Kluch, Fryta i Bee- Bee. (wymarzona dla mnie. One chyba lubia ten swoj lacznik, ale czysc to czlowieku

Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 1:00 am przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
jestem wielka!
konfrontacja z moim Bylym wypada dosc pomyslnie
nawet calkiem dobrze mu sie opieram
mam tylko nadzieje, ze mu sie wieczorem nie wlacza jakies czulosci, bo nie wiem, czy dam rade to wytrzymac o.O ale na razie jest ok 
rozmowa ze wsp[ollokatorem tez wypadla ok. on mnie rozumie i ciesze sie. w ciagu tygodnia dogramy sprawe i mam nadzieje, ze od tego czasu juz wszystko bedzie w porzadku.
a na targu staroci kupilam sobie sliczny ceramiczny czajniczek do parzenia herbaty za 5 zlotych^^
konfrontacja z moim Bylym wypada dosc pomyslnie

rozmowa ze wsp[ollokatorem tez wypadla ok. on mnie rozumie i ciesze sie. w ciagu tygodnia dogramy sprawe i mam nadzieje, ze od tego czasu juz wszystko bedzie w porzadku.
a na targu staroci kupilam sobie sliczny ceramiczny czajniczek do parzenia herbaty za 5 zlotych^^
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
oj boziu :zakochany: dzidziuuus
a ja zrobilam Pucculcowi nowy zimowy hamaczek ze starego grubego koca
a ja zrobilam Pucculcowi nowy zimowy hamaczek ze starego grubego koca

helen.ch, extra bobas :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Urocze maleństwo.. 

Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)
helen.ch, nooooormalnie :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Tfu, tfu, zeby nie zauroczyć
Tfu, tfu, zeby nie zauroczyć

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Ale sie usmiałam: wczoraj kazałam dziecku pochować gdzieś powycinane zdjęcia z gazet, naklejki z psami i inne "pierdoły", tak też powiedziałam "schowaj wreszcie w jedno miejsce te pierdoły"... i schowała, poprosiła mnie o teczkę na gumkę (nie pytałam wtedy po co ) wsadziła tam to wszystko i podpisała "pierdoły Natalii.Ch"... właśnie znalazłam sprzatając...
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 3:44 pm przez helen.ch, łącznie zmieniany 1 raz.

Mój buc wreszcie się zmusił i przykręca w łazience mydelniczkę, wieszaki i inne pierdoły. Wreszcie, bo obiecuje mi od lutego;]
A moj brat wział sie wreszcie na uszczelnianie okien w moim pokoju :flex: yeah, juz mi nie wieje z tych szczelin okiennych, jest cieplutko : )
helen.ch, mega rotfl :haha: Spłynęłam na podłogę 

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
Po serii dołków , nareszcie górka! I to nie jakis tam pagóreczek a istny Mont Everest.
Nio, czuję,że góry mogę przenosić,że wszystko mogę i wszystko zależy tylko i wyłącznie ode mnie. Ach, tak,tak
edit
aaa i jutro transportuję się do Rzeszowa, aby w kinie zasiąść by oglądnąć "sezon na misia" -czyli wyrywam się tym samym ze schematu nudnych niedziel jakie spędzam uprawiając pasibrzuchostwo i marudząc,że jutro poniedziałek, a ja poniedziałków niecierpię
Nio, czuję,że góry mogę przenosić,że wszystko mogę i wszystko zależy tylko i wyłącznie ode mnie. Ach, tak,tak

edit
aaa i jutro transportuję się do Rzeszowa, aby w kinie zasiąść by oglądnąć "sezon na misia" -czyli wyrywam się tym samym ze schematu nudnych niedziel jakie spędzam uprawiając pasibrzuchostwo i marudząc,że jutro poniedziałek, a ja poniedziałków niecierpię

Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 9:17 pm przez Fatty, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (: