Eliza, Korek i Gina - moje stadko || Wujuś [*]...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Karmel, Dee-Dee, Masza i Korek- moje 4-muminkowe stadko :]

Post autor: Lulu »

[quote="Elly"]Coś dla fanów Karmela :lol: :P
Obrazek[/quote]

o matko, jaki nochalek :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Awatar użytkownika
maua_czarna

Karmel, Dee-Dee, Masza i Korek- moje 4-muminkowe stadko :]

Post autor: maua_czarna »

Matko :zachwyt:
Karmel pozuje normalnie zawodowo :hihi:
Sliczne masz stadko, mam nadzieje,ze moje maluchy tez beda tak chetnie pozowaly :lol:
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
Awatar użytkownika
Elly

RE: Karmel, Dee-Dee, Masza i Korek- moje 4 - szczurowe stadko :]

Post autor: Elly »

Ostatnio zrobilam 2 nowe szczurze filmiki :P

http://www.youtube.com/watch?v=a5mPzhVa8Mc
http://www.youtube.com/watch?v=7ttrPf98g24

I jeszcze filmik z koni :]
http://www.youtube.com/watch?v=3nDWxBy3n5M

Który się najbardziej podooobaaa? :D Jakość u mnie na kompie jest o wiele lepsza..
Moje stadkoEliza, Korek i Gina :D || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
Awatar użytkownika
sue

Post autor: sue »

ooo ten deresz śliczny ^^ Widze ze spory wybieg mają ;]

Jakie Twoje potwory łapczywe, jakby dało radę to moja Zu jabłko by zjadła w całości od razu ^^
Nobody is perfect. My name is nobody.

['] Pestka [II 2006 - 31 VIII 2007]

Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

lol, swietne :D
i szczurasy cudowne Obrazek i same filmiki wykonane rewelacyjnie Obrazek

Jednak dziewuchy duzo bardziej zywiolowe od panow... chociaz Korek dzielnie pokazywal, ze oni tez umieja zaszalec Obrazek
Awatar użytkownika
Elly

Nooo, a deresz - Indiana (pseud. Mela) taki wredny i łapczywy, ze dzisiaj jak chciałam dać jablko i sie schylilam to prawie mnie wlosow pozbawila ;> Ale tak to fajna jest ;]
Dziękujemy za komplementy A narobilam sie z tymi filmikami, ze hej ho. Na kazdy poswiecilam jakos 3 godziny. Oczywiscie nie robilam wszystkich od razu :D

edit.
http://www.youtube.com/watch?v=g_ZaTgSpLyI a tu jeszcze jeden filmik z koni, taki śmiechowy, ale stary :P
Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 2:48 pm przez Elly, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje stadkoEliza, Korek i Gina :D || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
Awatar użytkownika
Elly

http://www.youtube.com/watch?v=lPXiqLfNnV0 :D:D:D jak takie zające.. one mnie tak rozsmieszają... heheh :D Wasze tez cos takiego wyczyniają?
Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 9:56 pm przez Elly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sue

Post autor: sue »

No tak. Uwielbiam jak tak ganiają i skaczą ;D Jak ona sie zmieściła za klatką z tym pudełkiem? :D odstawiona od ściany?:D
Wybicie ma niezłe dziewczyna ^^
Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 9:51 pm przez sue, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody is perfect. My name is nobody.

['] Pestka [II 2006 - 31 VIII 2007]

Obrazek
Awatar użytkownika
Elly

Tak, jest odstawiona troche od sciany, ok 8 cm :] Noo :D Dee to zawsze tak skacze daleko, jeszcze dalej jej odsunelam krzeslo i tez skoczyla :P Zawiesila sie na biurku ale dala rade. A jak ma coś czego nie moze przeniesc, to wlasnie takie skoki odstawia :D
Awatar użytkownika
Elly

A dzisiaj wziełam psiego osobnika naszego stadka na spacer i porobiłam troszeczke fotek :]
http://img412.imageshack.us/my.php?image=soniavi4.jpg Sonia zapatrzona :P
http://img167.imageshack.us/my.php?image=soniaabb3.jpg Sonia zmęczona :D uciełam kawałek ogona :(
http://img167.imageshack.us/my.php?image=soniaaahu7.jpg Sonia podążająca (za dziadkiem) :)
Podobają się w ogole :>
Pozdrawiam :]
Awatar użytkownika
Elly

Nowe wiesci z frontu.. tym razem troche smutniejsze.. :(
Pare dni temu zauwazylam u Dinki guzek z prawej strony ciala. Byl taki wielkosci groszka, a teraz juz jest ciut wiekszy. Dzisiaj jedziemy z ciocią Asią (aska4art) do weta, obadac sprawe i umowic sie na ewentualna operacje. Podejrzewam, ze tak wlasnie trzeba będzie zrobic, więc nie ma raczej na co czekac.
Martwie się bardzo, ale mam wielka nadzieje ze moja alpinistka kochana da rade i wszystko bedzie dobrze :]
Próbowałam ją dzisiaj przekonać, zeby siedziała grzecznie w plecaku, ale zbytnio jej sie ten pomysl nie podobal. Pojedzie w plecaku, ale dodatkowo jeszcze w transporterku :)
Reszta ekipy ma się dobrze (i mam nadzieje, ze tak pozostanie).. Jedynie teraz wieksza uwage zwracam tez na Maszynistke, co jakis czas sprawdzam czy nie ma jakis 'anomalii'.
Wczoraj, zanim poszlam spac to stwierdzilam, ze Korek to chyba szczur z ADHD, hehe. Chciałam go pogłaskac, to nie moglam za nim nadążyc, biegał po całej klatce i skakał.. Chciał sie ze mna bawic i koniecznie wyjsc :P
Zdjęc nowych na razie nie mam, bo nie mialam nawet kiedy zrobic.
Awatar użytkownika
Elly

Uhm.. genetyka zrobila swoje i Masza tez nabawila sie guza :( pod lewą łapą. Wet obejrzał i niedlugo tez pojedziemy go usunąć. Na razie jeszcze Dinka musi dojsc do siebie calkiem i wtedy ten sam los spotka Myszatą :(
Dzisiaj obie panie byly ze mna u weta. Dee Dee zrobil sie jakis czas temu po zastrzyku dosc duzy strup. Wet postanowil go dzisiaj oderwac troche i chyba zrobil to za wczesnie.. Dinka ma teraz jakby dziure w skorze, a mi bardzo smutno i chcialabym zeby jak najszybciej jej sie to zagoilo.
Ostatnio w ogole zrobila sie nadzywyczaj miziasta, pewnie jeszcze jest oslabiona, ale wcale jej ta przytulaśność nie przechodzi :> Czesto siedzi mi na kolanach, a jak ja glaszcze to skacze oczami :D W ogole bardzo dzielnie zniosla tą operacje i bardzo szybko sie wybudzila. Ranka sie ladnie goi i mam nadzieje, ze wiecej takich przykrych niespodzianek nie bedzie.
Korek zyskal wczoraj nową ksywe - Rusek (Rusio czyli Korusio :D) staje sie powoli black eyed himalayan, heh. Podejrzewam, ze juz za jakis czas bedzie calkiem bialy :>
Wujuś jest caly czas tym samym Wujusiem, ale z tego co mi mowila Aska, to chyba troche przytyl :D Ja jakos tego zbytnio nie widze, no ale kto wie.. moze faktycznie cos mu tam przybylo ;]  

A tu jeszcze fotka Dee, kilka dni po operacji.
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

No Wujus do anorektykow jak go ostatnio widzialam tez nie nalezal ^^
Rusio... pieknie :)

Za Maszynistke trzymam kciuki i zeby dziewuchom te swinstwa daly spokoj, zreszta wiesz. Kurcze gadam z Toba codziennie to co ja sie tu bede produkowac ;)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
'Asia

Post autor: 'Asia »

Heh, ja tu w temacie Matki Chrzestnej moich szczurzych dziewczątek jeszcze razu się nie wypowiedziałam że aż wstyd! :D

Potwierdzam że Dinka się szalenie szybko wybudziła po operacji i praktycznie zniosła to tak cudnie że naprawde Elly mogla sie cieszyc :D Z Maszynistką na pewno będzie tak samo... Tak mi przykro że znów musisz to przeżywać :(( Wtedy tak cierpiałaś ze strachu o Dinkę a tu znów... Ech, ale ja naprawde jestem przekonana w 100 % że Maszynistka poradzi sobie tak samo rewelacyjnie jak Dinka! ;)

BTW - Dinka to moja absolutna ulubienica z całej tej cudnej czwórki, ale ciii... ;)) Wierzcie mi, ona jest cudowna ;) Słodziak z niej nieziemski ;)

[quote="limba81"]Kurcze gadam z Toba codziennie to co ja sie tu bede produkowac ;)[/quote]

Heh, w sumie to samo moge powiedziec :D

EDIT// Hihi, a Dinka na tej fotce ostatniej wyglada jakby dumbo była :D Ach, fotka śliczna...
Ostatnio zmieniony ndz mar 04, 2007 5:26 am przez 'Asia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Awatar użytkownika
Elly

Obrazek Babunia Didunia :D made by Aska4art :*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”