[*] dla Karmy
Karma i reszta
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
RE: Karma i reszta
Merch, przykro mi 
[*] dla Karmy
[*] dla Karmy
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
Przykro mi
[*] dla Karmy
[*] dla Karmy
['][']['] dla Karmy...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Kropeczka odeszła, o 22.06 po raz ostatni zabiło jej małe serduszko.
Kolejny ogonek 
[*] [*] [*] dla Kropeczki
[*] [*] [*] dla Kropeczki
Gucia odeszła dziś tuż przed 17.
Ostatni? Przedostatni? Wielkoszczur*:aniolrat:
Zmierzch Wielkoszczurów.........................................................................
:aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat:
[size=xx-small]*Nazwa firmowa zastrzeżona - prawa autorskie Krwiopij[/size]
Ostatni? Przedostatni? Wielkoszczur*:aniolrat:
Zmierzch Wielkoszczurów.........................................................................
:aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat::aniolrat:
[size=xx-small]*Nazwa firmowa zastrzeżona - prawa autorskie Krwiopij[/size]
Tak mi przykro 
Dla Guci [*] [*] [*]
Dla Guci [*] [*] [*]
Przykro 
Ostatnio zmieniony sob mar 31, 2007 9:10 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Re: Karma i reszta
Z tamtego stadka została już tylko Brysia....
Pozostałe odeszły własnie gdzies około roku temu- nigdy ich nie zapomne.
Poniewaz w międzyczasie było kilka przeprowadzek forumowych galeria i linki nie działają.
Dlatego postanowiłam powklejać kilka fotek tamtego stadka.
Szyma zapoznanie z Brysia gdzies lipiec 2006

Gucia z Brysiaczkiem - ostatnie dni Guci prawdobnie marzec 2007

Szyma - kaptur z Karmiaczkiem

Pozostałe odeszły własnie gdzies około roku temu- nigdy ich nie zapomne.
Poniewaz w międzyczasie było kilka przeprowadzek forumowych galeria i linki nie działają.
Dlatego postanowiłam powklejać kilka fotek tamtego stadka.
Szyma zapoznanie z Brysia gdzies lipiec 2006

Gucia z Brysiaczkiem - ostatnie dni Guci prawdobnie marzec 2007

Szyma - kaptur z Karmiaczkiem

Tak mi sie zebralo na wspominki jakby nie patrzec zbliza sie czas smutnych jubileuszy , wlasnie od stycznia do marca dwa lata temu zaczelo ode mnie odchodzic stado wielkoszczurow, choc bylo to tak dawno wspomnienia sa wciaz zywe , teraz znowu czesc mojego stada sie starzeje i az strach sie bac co to bedzie.
Dzieciaczki zawsze bede o was pamietac , niezalezna Guciu, wspaniala Szymo , wszedobylska Karmo, Kropeczko moj ty szczurzy asystencie, Allegronie - czarny myslicielu, Myszulu , Mysiu, Malyniu.....
Dzieciaczki zawsze bede o was pamietac , niezalezna Guciu, wspaniala Szymo , wszedobylska Karmo, Kropeczko moj ty szczurzy asystencie, Allegronie - czarny myslicielu, Myszulu , Mysiu, Malyniu.....
merch Ja mam tak, ze z dnia na dzień jak moje szczurki są starsze sie cieszę. Chcę, żeby jak najdłużej, ze względu na to, ze moje dwie dziewczynki umarły w wieku 11miesięcy. ;(
Ale także mam tak samo jak Ty, moje najstarsze szczurki mają półtorej roku i już sie o nie boję. Tym bardziej, ze mają ten niewyleczalny, trudny u szczurków przypadek kichania.
Trzymajcie sie, pozdrawiamy was serdecznie.
Ale także mam tak samo jak Ty, moje najstarsze szczurki mają półtorej roku i już sie o nie boję. Tym bardziej, ze mają ten niewyleczalny, trudny u szczurków przypadek kichania.
Trzymajcie sie, pozdrawiamy was serdecznie.