Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Gucia odeszła dziś tuż przed 17.
Ostatni? Przedostatni? Wielkoszczur*:aniolrat:
Zmierzch Wielkoszczurów.........................................................................
Z tamtego stadka została już tylko Brysia....
Pozostałe odeszły własnie gdzies około roku temu- nigdy ich nie zapomne.
Poniewaz w międzyczasie było kilka przeprowadzek forumowych galeria i linki nie działają.
Dlatego postanowiłam powklejać kilka fotek tamtego stadka.
Szyma zapoznanie z Brysia gdzies lipiec 2006
Gucia z Brysiaczkiem - ostatnie dni Guci prawdobnie marzec 2007
Tak mi sie zebralo na wspominki jakby nie patrzec zbliza sie czas smutnych jubileuszy , wlasnie od stycznia do marca dwa lata temu zaczelo ode mnie odchodzic stado wielkoszczurow, choc bylo to tak dawno wspomnienia sa wciaz zywe , teraz znowu czesc mojego stada sie starzeje i az strach sie bac co to bedzie.
Dzieciaczki zawsze bede o was pamietac , niezalezna Guciu, wspaniala Szymo , wszedobylska Karmo, Kropeczko moj ty szczurzy asystencie, Allegronie - czarny myslicielu, Myszulu , Mysiu, Malyniu.....
merch Ja mam tak, ze z dnia na dzień jak moje szczurki są starsze sie cieszę. Chcę, żeby jak najdłużej, ze względu na to, ze moje dwie dziewczynki umarły w wieku 11miesięcy. ;(
Ale także mam tak samo jak Ty, moje najstarsze szczurki mają półtorej roku i już sie o nie boję. Tym bardziej, ze mają ten niewyleczalny, trudny u szczurków przypadek kichania.
Trzymajcie sie, pozdrawiamy was serdecznie.