troszke zdrowko malej Bianci szfankowalo ,poszlysmy a raczej pojechalysmy na rowerq
 do weta ... dala jakis antybiotyk + antywirusowe picie ... dzis juz nie grucha - mam nadziejej ze tak zostanie bo mi juz spokoju to nie dawalo - po tym co sie dzialo/dzieje :?: ze szczurkami po pokazie zupelnie spanikowalam  :evil:  mimo ze gruchala byla jak zawsze pelna energii  a dzis :?: szatan w nia wstapil ( wiec chyba znacznie lepiej z nia ...
 do weta ... dala jakis antybiotyk + antywirusowe picie ... dzis juz nie grucha - mam nadziejej ze tak zostanie bo mi juz spokoju to nie dawalo - po tym co sie dzialo/dzieje :?: ze szczurkami po pokazie zupelnie spanikowalam  :evil:  mimo ze gruchala byla jak zawsze pelna energii  a dzis :?: szatan w nia wstapil ( wiec chyba znacznie lepiej z nia ...  ) gania po pokoju jak szalona zatrzymuje sie tylko w momencie stykniecia z szafka lub drzwiami  :hyhy:
) gania po pokoju jak szalona zatrzymuje sie tylko w momencie stykniecia z szafka lub drzwiami  :hyhy: ... reszta stada jak najbardziej :thumbleft: ostatnio nazekalam na brak aktywnosci z ich strony ... a na dzien dzisiejszy oczy musze miec w kolo bo 5 stforow na wolnosci to :lol2: to za duzo jak na jedna pare oczu ... one sa wszedzie :bije: kochanilue moje :lol2:
jeszcze fotka Blutka ktory sie zastanawial bardzo dluuuugo czy ryz z warzywami jest smaczny . . . :lol2:

wiedza kto w domu ( pokoju
 wiedza kto w domu ( pokoju