Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

RE: Weselnik :>

Post autor: Lulu »

Czerwonaona, GRATULACJE! Niech zdrowo maluch sie rozwija Obrazek
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Wielkie dzieki jak czytam co piszecie to micha mi się cieszy.Strasznie się martwie czy dam rade ale dzięki wam wierze,że sobie poradze:)To chyba normalne,że mam takie obawy heh przy pierwszej małej też tak było:)A co do ktoregos tam posta wyżej to napewno maluch będzie miłośnikiem szczurasków jak ja,mój facet,moja córa i pies hehe.Napewno szczuraski bedą mu towarzyszyć w dorastaniu:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Lili

Post autor: Lili »

[quote="Czerwonaona"]Strasznie się martwie czy dam rade ale dzięki wam wierze,że sobie poradze:)To chyba normalne,że mam takie obawy heh przy pierwszej małej też tak było:)[/quote]

To, że się martwisz, świadczy tylko o tym, że chcesz zapewnić maleństwu jak najlepsze życie, otoczyć je staranną opieką. :) Nie traktujesz tego na zasadzie "e, jakoś to będzie" (aż mnie coś bierze, gdy słyszę takie nieodpowiedzialne teksty). Przytul więc brzuszek ode mnie i pomyśl, że z pierwszym dzieckiem sobie poradziłaś - teraz będzie Ci jeszcze łatwiej zaopiekować się maleństwem, jak sądzę. :)
Cum tacent, clamant.

Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek :(
magda18

Post autor: magda18 »

Jejku...aż Ci zazdroszczę:D przytul brzusio i ode mnie:D Taki bąbelek kochany....
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Awatar użytkownika
Sheila

Post autor: Sheila »

Wlasnie zobaczylam 20 tysiecy jednodniowych kurczaczkow :D jakieee sliczniasteeeeee :D nic tak nie poprawia humoru jak mala zolta kuleczka x 20000 :D:D
Obrazek
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

czerwonaona: dobrze się wychowywać ze zwierzątkiem. jak byłam niemowlakiem, opiekował się mną ogromny kocur. spał ze mną w łóżeczku, siadał sobie koło mnie i bywało, że szarpałam go okrutnie za wąsy. a on mruczał i mrużył oczka. chyba mnie lubił.
jak urodził się mój siostrzeniec i płakał, jedna z naszych kotek siadała obok niego i miauczała żałośnie :)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

czerwonaona : GRATULACJE bedzie kolejny milosnik zwierzakow na tym swiecie :hoprat: ...
Niech maluszek zdrowo sie rozwija, i nie daje mamusi za bardzo popalic ;)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Napewno będzie miłośnikiem zwierzaków jak ja.Moja córa od małego kocha zwierzaki,zazwyczaj miała te większe jak pies czy króli.Odkąd pojawiły sie szczurasy nic się dla niej nie liczy tylko"szczurki i szczurki"ma większe GmR niż ja mimo,że ma dopiero 6 lat.Dla tych co nie widzieli mojej pociechy i jak potrafi okazywac miłość szczuraską daje foteczke hehe.
ObrazekObrazekTo tak coby sie pochwalić.Dobra bo zaraz zrobie z tego tematu temat o ciąży hehe:)W każdym razie ciesze się,że cieszycie się ze mną.DZIĘKI:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
merch

Post autor: merch »

zdjecia przesliczne, takoz modele, koniecznie wyslij je na jakis konkurs

a poza tym dolaczam sie do zyczen i gratulacji zwiazanych z baedzo malym czlowiekiem
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

czerwonaona corcia i zdjecia sliczne :))))
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
magda18

Post autor: magda18 »

sliczna córeczka:D i ten szczurasek:D
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Livonia

Post autor: Livonia »

a ja zdalam wczoraj egzamin na 4 ;) wygralam casting na targi fryzjerskie;D- czeka mnie fajna kasa i przygoda z wlosami akurat do kolrou co mi robia maja dosc dlugie byc wlosy wiec bogu dzieki nie obetna mnie na zapalke:)zycie sie w koncu powoli odwraca ufffffffff
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

livonia: zawsze to robi. w koło i w koło....:D trochę to bez sensu, moim zdaniem. :)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

jakby to nie mogła byc taka prosta szczescia :).komu by to przeszkadzało ? :D gratuluje dzieciatka choc sama nie przepadam ale gratuluje :). a ja wreszcie mam obiad!! :D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ESTI

Post autor: ESTI »

Czy mowialam, ze jestem szczesliwa jak diabli?

Nie?

Tak?

Nie/tak?

Jestem!!! :hoprat:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”