Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Weselnik :>
Czerwonaona, GRATULACJE! Niech zdrowo maluch sie rozwija 

- Czerwonaona
Wielkie dzieki jak czytam co piszecie to micha mi się cieszy.Strasznie się martwie czy dam rade ale dzięki wam wierze,że sobie poradze:)To chyba normalne,że mam takie obawy heh przy pierwszej małej też tak było:)A co do ktoregos tam posta wyżej to napewno maluch będzie miłośnikiem szczurasków jak ja,mój facet,moja córa i pies hehe.Napewno szczuraski bedą mu towarzyszyć w dorastaniu:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
[quote="Czerwonaona"]Strasznie się martwie czy dam rade ale dzięki wam wierze,że sobie poradze:)To chyba normalne,że mam takie obawy heh przy pierwszej małej też tak było:)[/quote]
To, że się martwisz, świadczy tylko o tym, że chcesz zapewnić maleństwu jak najlepsze życie, otoczyć je staranną opieką.
Nie traktujesz tego na zasadzie "e, jakoś to będzie" (aż mnie coś bierze, gdy słyszę takie nieodpowiedzialne teksty). Przytul więc brzuszek ode mnie i pomyśl, że z pierwszym dzieckiem sobie poradziłaś - teraz będzie Ci jeszcze łatwiej zaopiekować się maleństwem, jak sądzę. 
To, że się martwisz, świadczy tylko o tym, że chcesz zapewnić maleństwu jak najlepsze życie, otoczyć je staranną opieką.

Cum tacent, clamant.
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek

Jejku...aż Ci zazdroszczę:D przytul brzusio i ode mnie:D Taki bąbelek kochany....
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Wlasnie zobaczylam 20 tysiecy jednodniowych kurczaczkow
jakieee sliczniasteeeeee
nic tak nie poprawia humoru jak mala zolta kuleczka x 20000
:D

czerwonaona: dobrze się wychowywać ze zwierzątkiem. jak byłam niemowlakiem, opiekował się mną ogromny kocur. spał ze mną w łóżeczku, siadał sobie koło mnie i bywało, że szarpałam go okrutnie za wąsy. a on mruczał i mrużył oczka. chyba mnie lubił.
jak urodził się mój siostrzeniec i płakał, jedna z naszych kotek siadała obok niego i miauczała żałośnie
jak urodził się mój siostrzeniec i płakał, jedna z naszych kotek siadała obok niego i miauczała żałośnie

ten się nie myli, kto nic nie robi
czerwonaona : GRATULACJE bedzie kolejny milosnik zwierzakow na tym swiecie :hoprat: ...
Niech maluszek zdrowo sie rozwija, i nie daje mamusi za bardzo popalic
Niech maluszek zdrowo sie rozwija, i nie daje mamusi za bardzo popalic

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
- Czerwonaona
Napewno będzie miłośnikiem zwierzaków jak ja.Moja córa od małego kocha zwierzaki,zazwyczaj miała te większe jak pies czy króli.Odkąd pojawiły sie szczurasy nic się dla niej nie liczy tylko"szczurki i szczurki"ma większe GmR niż ja mimo,że ma dopiero 6 lat.Dla tych co nie widzieli mojej pociechy i jak potrafi okazywac miłość szczuraską daje foteczke hehe.

To tak coby sie pochwalić.Dobra bo zaraz zrobie z tego tematu temat o ciąży hehe:)W każdym razie ciesze się,że cieszycie się ze mną.DZIĘKI:)

Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
zdjecia przesliczne, takoz modele, koniecznie wyslij je na jakis konkurs
a poza tym dolaczam sie do zyczen i gratulacji zwiazanych z baedzo malym czlowiekiem
a poza tym dolaczam sie do zyczen i gratulacji zwiazanych z baedzo malym czlowiekiem
czerwonaona corcia i zdjecia sliczne
)))

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
sliczna córeczka:D i ten szczurasek:D
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
a ja zdalam wczoraj egzamin na 4
wygralam casting na targi fryzjerskie;D- czeka mnie fajna kasa i przygoda z wlosami akurat do kolrou co mi robia maja dosc dlugie byc wlosy wiec bogu dzieki nie obetna mnie na zapalke:)zycie sie w koncu powoli odwraca ufffffffff

livonia: zawsze to robi. w koło i w koło....
trochę to bez sensu, moim zdaniem. 

ten się nie myli, kto nic nie robi
jakby to nie mogła byc taka prosta szczescia
.komu by to przeszkadzało ?
gratuluje dzieciatka choc sama nie przepadam ale gratuluje
. a ja wreszcie mam obiad!! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Czy mowialam, ze jestem szczesliwa jak diabli?
Nie?
Tak?
Nie/tak?
Jestem!!! :hoprat:
Nie?
Tak?
Nie/tak?
Jestem!!! :hoprat: