strasznie mnie drażnią te fanowskie wymagania. na cholerę wam jego sympatia, to nie jego wszak lubicie, a jego książki.
 strasznie mnie drażnią te fanowskie wymagania. na cholerę wam jego sympatia, to nie jego wszak lubicie, a jego książki.pilipiuka lubię tylko wędrowycza.
 bo już ten cykl o kuzynkach przyprawiał mnie o mdłości średnio 5 razy na minutę...
 bo już ten cykl o kuzynkach przyprawiał mnie o mdłości średnio 5 razy na minutę...Moderator: Junior Moderator

strasznie mnie drażnią te fanowskie wymagania. na cholerę wam jego sympatia, to nie jego wszak lubicie, a jego książki.
 strasznie mnie drażnią te fanowskie wymagania. na cholerę wam jego sympatia, to nie jego wszak lubicie, a jego książki. bo już ten cykl o kuzynkach przyprawiał mnie o mdłości średnio 5 razy na minutę...
 bo już ten cykl o kuzynkach przyprawiał mnie o mdłości średnio 5 razy na minutę... Mam całe 47 tomów i każdy przeczytała co najmniej raz. Za mądre to nie jest, ale wciąga jak cholera.
 Mam całe 47 tomów i każdy przeczytała co najmniej raz. Za mądre to nie jest, ale wciąga jak cholera. 
 ). Na czwartym tomie jestem i powiedzieć mogę jedno - Potter WYMIATA.
). Na czwartym tomie jestem i powiedzieć mogę jedno - Potter WYMIATA. 
 mieliśmy bombowy temat "arcydzieło, bestseller, czytadło", trza było określić, co jest czym, opierając się na własnych doświadczeniach czytelniczych. napisałam 13 stron. długopis mi dymił, bo napisałam to w formie dialogu i nieraz kwestie moich postaci tak mnie bawiły, że kolega siedzący przede mną patrzył co chwilę z irytacją, czemu ja chichoczę jak idiotka podczas matury
 mieliśmy bombowy temat "arcydzieło, bestseller, czytadło", trza było określić, co jest czym, opierając się na własnych doświadczeniach czytelniczych. napisałam 13 stron. długopis mi dymił, bo napisałam to w formie dialogu i nieraz kwestie moich postaci tak mnie bawiły, że kolega siedzący przede mną patrzył co chwilę z irytacją, czemu ja chichoczę jak idiotka podczas matury  ale byli tami strugaccy, i sapek, i pratchett...
 ale byli tami strugaccy, i sapek, i pratchett...

Kapitalna książka, jak tylko skończe zaczynam drugą część
 Kapitalna książka, jak tylko skończe zaczynam drugą część 

polecam też serię zaczynającą się od tomu "cień kata" gene wolfa. czyli fantasy inaczej. o ile wiem, brzezińska nieźle pisze [nie czytałam, nie przepadam za kobietami
 polecam też serię zaczynającą się od tomu "cień kata" gene wolfa. czyli fantasy inaczej. o ile wiem, brzezińska nieźle pisze [nie czytałam, nie przepadam za kobietami  ] i taki pan, co nazywa się inaczej, ale podpisuje się Wit Szostak - coś bombowego - acz nie wiem czy coś mu wydali czy tylko w NF drukował...
] i taki pan, co nazywa się inaczej, ale podpisuje się Wit Szostak - coś bombowego - acz nie wiem czy coś mu wydali czy tylko w NF drukował...