Z zamieszczaniem zdjęć u mnie kiepsko, ale postaram się coś wrzucić. Mamy tylko mały problem z ich tatą, bo potraktował maluchy jak potencjalne swoje partnerki, jeśli wiecie co mam na myśli :/ i nie wiemy czy to jest normlane czy coś z tym trzeba zrobić, umieściliśmy je w osobnych klatkach, ale rozważamy możliwość kastracji "Tatusia"
 Z zamieszczaniem zdjęć u mnie kiepsko, ale postaram się coś wrzucić. Mamy tylko mały problem z ich tatą, bo potraktował maluchy jak potencjalne swoje partnerki, jeśli wiecie co mam na myśli :/ i nie wiemy czy to jest normlane czy coś z tym trzeba zrobić, umieściliśmy je w osobnych klatkach, ale rozważamy możliwość kastracji "Tatusia" Co w takiej sytuacji powinniśmy zrobić??

A to właśnie 3 malutkich samców zapoznawaliśmy z ich Tatusiem i to w stosunku do samców ta reakcja. Dlatego prawdopodobnie to jednak samce zostaną wykastrowane, aby uniknąć takich sytuacji, myślę że to chyba pomoże , a mała będzie mogła wrócić do swojego rodzeństwa
 A to właśnie 3 malutkich samców zapoznawaliśmy z ich Tatusiem i to w stosunku do samców ta reakcja. Dlatego prawdopodobnie to jednak samce zostaną wykastrowane, aby uniknąć takich sytuacji, myślę że to chyba pomoże , a mała będzie mogła wrócić do swojego rodzeństwa 

no ale nic ryzykować nie będziemy. Maluszka czeka na towarzyszkę, a chłopaki bawią się same
 no ale nic ryzykować nie będziemy. Maluszka czeka na towarzyszkę, a chłopaki bawią się same