Nie bedzie sie marnowac
 . Moje nie jedza tylko granulatu takiego zielonego
 . Moje nie jedza tylko granulatu takiego zielonegoModerator: Junior Moderator

. Moje nie jedza tylko granulatu takiego zielonego
 . Moje nie jedza tylko granulatu takiego zielonego :) <3
:) <3 Tylko jak teraz na nią ogony reagują? smakuje im?
 Tylko jak teraz na nią ogony reagują? smakuje im? . Wiadomo, wszystko może się znudzić, nawet najlepsze jedzonko. Przy zakupie większym opakowań cena za kilogram nie przekracza 10 zł, a to dla mnie ważna informacja, bo mam w domu 11 szczurów (3 samiczki powędrowały do Shy_Lady, która może potwierdzić, że karma ta wyjątkowo ładnie pachnie i ogólnie ma ciekawy skład). Podsumowując - polecam
 . Wiadomo, wszystko może się znudzić, nawet najlepsze jedzonko. Przy zakupie większym opakowań cena za kilogram nie przekracza 10 zł, a to dla mnie ważna informacja, bo mam w domu 11 szczurów (3 samiczki powędrowały do Shy_Lady, która może potwierdzić, że karma ta wyjątkowo ładnie pachnie i ogólnie ma ciekawy skład). Podsumowując - polecam  .
 . .  Rzeczywiście jest taka dobra?
 .  Rzeczywiście jest taka dobra?  

bo kupić 5 kilo jest łatwo, ale moja paskuda jest bardzo wybredna
 bo kupić 5 kilo jest łatwo, ale moja paskuda jest bardzo wybredna 
 . Już niedługo będe miał 2 szczurki, to kupię
 . Już niedługo będe miał 2 szczurki, to kupię  . Tylko pytanko - na jak długo starczy paczka 2,5 kg dla dwóch szczurów?
 . Tylko pytanko - na jak długo starczy paczka 2,5 kg dla dwóch szczurów?

Ale teraz doszedł maluch, więc pewnie ciut szybciej zejdzie.
 Ale teraz doszedł maluch, więc pewnie ciut szybciej zejdzie.

u mnie 4 dorosłe samice 5 kg zjadają w 3 miesiące, wieć dla dwóch samiczek powinno starczyć 2,5 kilo na 3 miechy, dla samcow krócejSzczurmen pisze:Zachęciliście mnie do kupowaia tej karmy. Już niedługo będe miał 2 szczurki, to kupię
. Tylko pytanko - na jak długo starczy paczka 2,5 kg dla dwóch szczurów?
 ) ale nagle patrzę.. coś błyszczącego takiego w worku jest i to sporo.. a to suszone robaki!
 ) ale nagle patrzę.. coś błyszczącego takiego w worku jest i to sporo.. a to suszone robaki!   

Ale jak się skończy, to zobaczymy na ile taki wór starcza przy 10-ciu (no, z wahaniami akurat w tym czasie) szczurach.
 Ale jak się skończy, to zobaczymy na ile taki wór starcza przy 10-ciu (no, z wahaniami akurat w tym czasie) szczurach.