Dziś już środa i wielkie odliczanie. Chyba zamówię dziś klatkę, bo Ci, Ivcia, normalnie pozazdrościłam

No i trzeba kupić polar i uszyć dziewuchom większy domek. Jejku, jak się cieszę

Moderator: Junior Moderator
O mamo, to jak ŻorżiNue pisze:Frapciuś to nie żaden głuptas, tylko słodka, rozbrajająca platynowa blondynka! Bida kochana moja
Uwielbiam patrzeć, jak łazi po suficie klatki i udaje małpę.
Naixinka pisze:Widzę, że zaczyna panować choroba, w dodatku zaraźliwa, na kupno nowych klatekCzekam z niecierpliwością na zdjęcia, jak już nowa koleżanka będzie w domku
Jak wsadziłam szczurasy do nowej klatki i tak sobie siedziałam i patrzyłam co też one wyczyniają, to zaświtała mi taka myśl, czy szczur mógłby chodzić po suficie... Nie minęła godzina a Van po nim biegałaNue pisze:Uwielbiam patrzeć, jak łazi po suficie klatki i udaje małpę.
Nue pisze:Dziś już środa i wielkie odliczanie. Chyba zamówię dziś klatkę, bo Ci, Ivcia, normalnie pozazdrościłamKlatka będzie najprawdopodobniej taka: http://www.zoohandel24h.pl/grafika/prod ... 9071_2.jpg (wymiary 80x70x40), kołowrotek i drewniane półeczki wyjmę i zamówię dodatkowo trzy tarasy ferplasta
Gaja też ma biały koniuszek ogonka, plamki na brzusiu i skarpetkiNue pisze:Neska to neska ze śmietanką - ma białe skarpetki, biały koniuszek czarnego ogonka i białe plamy na brzuszku. Śliczna jest, wiecie?