Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: Moje kochane badziestwo - Cud nad Odrą :P

Post autor: odmienna »

łoj sorki :P zdublowało mi się pościsko :-[ - chyba dla dodania powagi sprawie ;D
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

odmienna, moje pin3skowe lico az sie zarumieniło... ;)

Mam taki plan, zeby do łysych chłopaków dołączyć jeszcze Mańka (sphynx). Powod tego jest taki...

(przerwa na łapanie Ananasa, ktory spierniczył z klatki jak szczury otworzyły sobie drzwiczki klatki ;D )

...a wiec powod tego jest taki, ze Gruby najwyrazniej, mimo wszystkich niewątpliwych zalet, wydaje sie byc sierstnym rasistą i wyraźnie nie toleruje wszystkiego co łyse ( za wyjątkiem ludzi) ::) Gania tego biednego Mańka wkoło klatki, a jak nie gania to stara sie trzymać blisko niego. Zapewne, zeby łysego dobic psychicznie...

Maniek w klatce fuzzów zyje sobie dosc spokojnie, ale mi zalezy na tym, zeby spał z nimi razem, a nie sam na najwyzszej połce. Licze tez na to, ze Maniuś po zawarciu nowych przyjazni zacznie sie załatwiać tam gdzie trzeba, czyli do kuwety. Ale dzis sie okaze co z tego wyjdzie :)

Po antybiotykach chłopakom (Mańkowi i Białemu) ładnie schodzą ropnie. Mam jeszcze po zastrzyku dla kazdego na dzis i na jutro. Mysle, ze bedzie dobrze. Mańkowe opuchnięte paluszki tez jakby lepiej. Wygląda na to, ze zdarł sobie z nich skórke i dlatego mu spuchły.

Dzis wziełam Mańka na kontrole zdrowia :), troche pogłaskałam i pieknie zaczal mi pulsowac oczetami. Ząbki tez poszły w ruch. Oczywiscie nie przeszkodziło mu to zaraz po zakonczonym mizianku uszczypnąc mnie w palec :P Potem zaczał sie niespokojnie kręcić, ja nie skumałam o co moze chodzic... Ukoronowaniem tego była piękna duza plama na spodnicy, bo najwyrazniej szczur miał juz pełny pęcherz :P No cóz...
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 12:05 pm przez pin3ska, łącznie zmieniany 2 razy.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Skoro łyski i tak mieszkają osobno, to wg mnie dołączenie do nich Mańka jest najlepszym pomysłem ;)

Ja też mam szczurzą rasitke, ale łysą ::) Paskuda nie lubi włochatych, poza koleżankami, które zna od zawsze, a łyse przyjmuje bez najmniejszego problemu....
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Amaj zarobił na obcięcie jaj. Obcięcie jaj nastapi przed swiętami, chyba ze sie poprawi, ale na to sie nie zanosi. Głęboko pogryzł ogonek Niebieskiemu. Wprawdzie Amaja nie złapałam na gorącym uczynku, ale był jedynym szczurem ktory w tamtym momencie ganiał napuszony po dolnym piętrze. większosc pozostałych spała na gorze. Gdy weszłam Niebieski juz był poszkodowany, a Amaj gonił kolejną ofiare.

Poszkodowany ogonek Niebieskiego:

Obrazek Obrazek

Miejsce zbrodni ::) :

Obrazek

Łyse szczuraki dwa razem w klatce:

Obrazek Obrazek

Łyse szczuraki trzy w klatce-znoszącej-wszelkie-niezgody (czyli po prostu 33x23x30 bez półek, tylko woda, zarełko i 3 szczury zdane na siebie) :P :

Obrazek

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Babli

Post autor: Babli »

CO?! Amaj? No.... Jak Aluzja by się dowiedziała to by sprała go od razu, jak jej brat może być zły, kiedy ona jest obrończynią wszelkich stworzeń ? No...........
Nina
Kontakt:

Babli, akurat jak pineska o tym pisała na sb, Bąbla wlazła na klawiature i zaczęła coś wypisywać ::)

Biedny ogonek :(

A łyse jakie pokiereszowane, o mamuniu!
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Nina, łysym nic nie jest :P Troche sie podrapały, ale teraz spią na jednej kupie i jest zgoda :)

merch

Post autor: merch »

Biedny niebieski i biedny co jajka straci ojoj , to sie narobilo.

A ja przypominam chce fotki sphinxa n afuzzy sie juz napatrzymal a sppinx to dalej taka nowosc.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Jak dla mnie zdjęcie "łyse szczuraki trzy" jest najlepsze. No takie tłuściutkie świnki. Takie glisdki :-*
Nie mogę się na nich napatrzeć, tak mi się podobają.
Nina
Kontakt:

pin3ska pisze:Nina, łysym nic nie jest :P Troche sie podrapały, ale teraz spią na jednej kupie i jest zgoda :)
W to nie wątpie, co nie zmienia faktu, że wyglądają strasznie :P Podrapane łyski to jest to, czego Nina bardzo nie lubi...
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
marlena91

Post autor: marlena91 »

Obrazek
Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

A to wstretny Amaj ;).
Jak tak mogl bezczelnie Niebieskiego podziabac.. chamstwo w bialy dzien...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
pin3ska

Dzis troche fotek Fredzia. Zrobione moze z tydzień temu i do tej pory z widocznych na Fredzie zadrapań nic nie zostało :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A to , to jakby ktoś sie pytał po co nam tyle szczurów :P : (cóż... idzie kryzys....mięso drożeje... ;D )

Obrazek Obrazek

Świąteczna kiełbasa ;D : (moja ulubiona fotka)

Obrazek

odmienna

Post autor: odmienna »

kiełbaska! :D różowiutka paróweczka ! I to jaka świeżutka! ;D
....
to idę z tej roboty coś zjeść ;)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Chlip, będzie nam brakowało Freda :-*

Ale chłopak oblegany, ma się ten zwierzęcy magnetyzm.
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”