Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - Cud nad Odrą :P
łoj sorki
zdublowało mi się pościsko
- chyba dla dodania powagi sprawie 
odmienna, moje pin3skowe lico az sie zarumieniło...
Mam taki plan, zeby do łysych chłopaków dołączyć jeszcze Mańka (sphynx). Powod tego jest taki...
(przerwa na łapanie Ananasa, ktory spierniczył z klatki jak szczury otworzyły sobie drzwiczki klatki
)
...a wiec powod tego jest taki, ze Gruby najwyrazniej, mimo wszystkich niewątpliwych zalet, wydaje sie byc sierstnym rasistą i wyraźnie nie toleruje wszystkiego co łyse ( za wyjątkiem ludzi)
Gania tego biednego Mańka wkoło klatki, a jak nie gania to stara sie trzymać blisko niego. Zapewne, zeby łysego dobic psychicznie...
Maniek w klatce fuzzów zyje sobie dosc spokojnie, ale mi zalezy na tym, zeby spał z nimi razem, a nie sam na najwyzszej połce. Licze tez na to, ze Maniuś po zawarciu nowych przyjazni zacznie sie załatwiać tam gdzie trzeba, czyli do kuwety. Ale dzis sie okaze co z tego wyjdzie
Po antybiotykach chłopakom (Mańkowi i Białemu) ładnie schodzą ropnie. Mam jeszcze po zastrzyku dla kazdego na dzis i na jutro. Mysle, ze bedzie dobrze. Mańkowe opuchnięte paluszki tez jakby lepiej. Wygląda na to, ze zdarł sobie z nich skórke i dlatego mu spuchły.
Dzis wziełam Mańka na kontrole zdrowia
, troche pogłaskałam i pieknie zaczal mi pulsowac oczetami. Ząbki tez poszły w ruch. Oczywiscie nie przeszkodziło mu to zaraz po zakonczonym mizianku uszczypnąc mnie w palec
Potem zaczał sie niespokojnie kręcić, ja nie skumałam o co moze chodzic... Ukoronowaniem tego była piękna duza plama na spodnicy, bo najwyrazniej szczur miał juz pełny pęcherz
No cóz...
Mam taki plan, zeby do łysych chłopaków dołączyć jeszcze Mańka (sphynx). Powod tego jest taki...
(przerwa na łapanie Ananasa, ktory spierniczył z klatki jak szczury otworzyły sobie drzwiczki klatki
...a wiec powod tego jest taki, ze Gruby najwyrazniej, mimo wszystkich niewątpliwych zalet, wydaje sie byc sierstnym rasistą i wyraźnie nie toleruje wszystkiego co łyse ( za wyjątkiem ludzi)
Maniek w klatce fuzzów zyje sobie dosc spokojnie, ale mi zalezy na tym, zeby spał z nimi razem, a nie sam na najwyzszej połce. Licze tez na to, ze Maniuś po zawarciu nowych przyjazni zacznie sie załatwiać tam gdzie trzeba, czyli do kuwety. Ale dzis sie okaze co z tego wyjdzie
Po antybiotykach chłopakom (Mańkowi i Białemu) ładnie schodzą ropnie. Mam jeszcze po zastrzyku dla kazdego na dzis i na jutro. Mysle, ze bedzie dobrze. Mańkowe opuchnięte paluszki tez jakby lepiej. Wygląda na to, ze zdarł sobie z nich skórke i dlatego mu spuchły.
Dzis wziełam Mańka na kontrole zdrowia
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 12:05 pm przez pin3ska, łącznie zmieniany 2 razy.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Skoro łyski i tak mieszkają osobno, to wg mnie dołączenie do nich Mańka jest najlepszym pomysłem 
Ja też mam szczurzą rasitke, ale łysą
Paskuda nie lubi włochatych, poza koleżankami, które zna od zawsze, a łyse przyjmuje bez najmniejszego problemu....
Ja też mam szczurzą rasitke, ale łysą
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Amaj zarobił na obcięcie jaj. Obcięcie jaj nastapi przed swiętami, chyba ze sie poprawi, ale na to sie nie zanosi. Głęboko pogryzł ogonek Niebieskiemu. Wprawdzie Amaja nie złapałam na gorącym uczynku, ale był jedynym szczurem ktory w tamtym momencie ganiał napuszony po dolnym piętrze. większosc pozostałych spała na gorze. Gdy weszłam Niebieski juz był poszkodowany, a Amaj gonił kolejną ofiare.
Poszkodowany ogonek Niebieskiego:

Miejsce zbrodni
:

Łyse szczuraki dwa razem w klatce:

Łyse szczuraki trzy w klatce-znoszącej-wszelkie-niezgody (czyli po prostu 33x23x30 bez półek, tylko woda, zarełko i 3 szczury zdane na siebie)
:

Poszkodowany ogonek Niebieskiego:
Miejsce zbrodni
Łyse szczuraki dwa razem w klatce:
Łyse szczuraki trzy w klatce-znoszącej-wszelkie-niezgody (czyli po prostu 33x23x30 bez półek, tylko woda, zarełko i 3 szczury zdane na siebie)
CO?! Amaj? No.... Jak Aluzja by się dowiedziała to by sprała go od razu, jak jej brat może być zły, kiedy ona jest obrończynią wszelkich stworzeń ? No...........
Babli, akurat jak pineska o tym pisała na sb, Bąbla wlazła na klawiature i zaczęła coś wypisywać 
Biedny ogonek
A łyse jakie pokiereszowane, o mamuniu!
Biedny ogonek
A łyse jakie pokiereszowane, o mamuniu!
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, łysym nic nie jest
Troche sie podrapały, ale teraz spią na jednej kupie i jest zgoda 
Biedny niebieski i biedny co jajka straci ojoj , to sie narobilo.
A ja przypominam chce fotki sphinxa n afuzzy sie juz napatrzymal a sppinx to dalej taka nowosc.
A ja przypominam chce fotki sphinxa n afuzzy sie juz napatrzymal a sppinx to dalej taka nowosc.
Jak dla mnie zdjęcie "łyse szczuraki trzy" jest najlepsze. No takie tłuściutkie świnki. Takie glisdki
Nie mogę się na nich napatrzeć, tak mi się podobają.
Nie mogę się na nich napatrzeć, tak mi się podobają.
W to nie wątpie, co nie zmienia faktu, że wyglądają straszniepin3ska pisze:Nina, łysym nic nie jestTroche sie podrapały, ale teraz spią na jednej kupie i jest zgoda
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011348.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011361.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011365.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011364.JPG
Te fotki są przerażające tyle ogonków
Moja mama była w szoku, ja zresztą też
Ale nie ma co rude jest świetne
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011361.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011365.JPG
http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011364.JPG
Te fotki są przerażające tyle ogonków
Moja mama była w szoku, ja zresztą też
Ale nie ma co rude jest świetne

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
A to wstretny Amaj
.
Jak tak mogl bezczelnie Niebieskiego podziabac.. chamstwo w bialy dzien...
Jak tak mogl bezczelnie Niebieskiego podziabac.. chamstwo w bialy dzien...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dzis troche fotek Fredzia. Zrobione moze z tydzień temu i do tej pory z widocznych na Fredzie zadrapań nic nie zostało 

A to , to jakby ktoś sie pytał po co nam tyle szczurów
: (cóż... idzie kryzys....mięso drożeje...
)

Świąteczna kiełbasa
: (moja ulubiona fotka)

A to , to jakby ktoś sie pytał po co nam tyle szczurów
Świąteczna kiełbasa
kiełbaska!
różowiutka paróweczka ! I to jaka świeżutka!
....
to idę z tej roboty coś zjeść
....
to idę z tej roboty coś zjeść
- Anka.
- Kontakt:
Chlip, będzie nam brakowało Freda
Ale chłopak oblegany, ma się ten zwierzęcy magnetyzm.
Ale chłopak oblegany, ma się ten zwierzęcy magnetyzm.