I zazdrośniki , z pewnością - moje siostry też bardzo pilnują sprawiedliwego rozdziału buziaków

Wygłaszcz chłopaczków ode mnie , niech zdrowo rosną

Moderator: Junior Moderator

pozdrów od siostry i mamuśki
 pozdrów od siostry i mamuśki 
 Nie tłuką się zbyt często (ale w dalszym ciągu zdarza im się o coś pokłócić). A śpią sobie razem aż miło popatrzeć na te przytulone pyszczki...
 Nie tłuką się zbyt często (ale w dalszym ciągu zdarza im się o coś pokłócić). A śpią sobie razem aż miło popatrzeć na te przytulone pyszczki... 

Miły w dotyku
 Miły w dotyku  

Złośliwce małe
 Złośliwce małe 

Nawet mi nie mów... Ostatnio musiałam wziąć laptopa na zajęcia i wstyd mi było go użytkować, bo się okazało, że jest nie tylko zakurzony, ale i cały zasikanyCo do sikania jeszcze, szczytem perfidii było wlezienie przez Moońka na moją komórkę, spojrzenie mi głęboko w oczy, po czym puszczenie strymyczka...

Koniecznie!!!Izold pisze:Może i ja Tequili znajde koleżanke? może troszke się ustabilizuje i nie będzie już zachowywać się jak na przepustce z domu wariatow?
 Czy się ustabilizuje to ja nie wiem (Mooniasty zyskał dodatkowej energii, ale i tak zachowuje się trochę jak Kłapouchy, taka leniwa klucha przy rozbrykanym Edziu), ale za to jak zobaczysz te dwie przytulone do siebie mordki... Gwarantuję rozklejenie totalne
 Czy się ustabilizuje to ja nie wiem (Mooniasty zyskał dodatkowej energii, ale i tak zachowuje się trochę jak Kłapouchy, taka leniwa klucha przy rozbrykanym Edziu), ale za to jak zobaczysz te dwie przytulone do siebie mordki... Gwarantuję rozklejenie totalne 
 Ogonki są tak świetnie karmione, że szok :]
 Ogonki są tak świetnie karmione, że szok :]