kwarki- szczury niebieskookie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: kwarki- szczury niebieskookie
Sto lat!!!! (a z 5 to przynajmniej)

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Blessiku, obyś znalazł sposób wykradania łakoci odmiennej, tak żeby się prędko nie zorientowała
i samych udanych szczurzych lat, biały puchaty ciężarku
i samych udanych szczurzych lat, biały puchaty ciężarku
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
baaaardzo dziękujemy 
Może to i było wczoraj ale wszystkiego naj ^^
Spoznione najlepszego
.
Ale wielkie te Twoje szczurzyska!
Ale wielkie te Twoje szczurzyska!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
SmoGu;Teli; wczoraj, przedwczoraj, tydzień temu... na ciepłe słowo i dobre życzenia, zawsze pora jest właściwa.
Kwarki wielkie, bo wielkie, ale...baaardzo niepokojąca sprawa:
Nie wiem, czy ktoś z Was interesuje się fizyką, ale to jest tak: „Materia dziwna to termin, którym określamy materię oddziałującą silnie, złożoną z cząstek dziwnych (zawierających kwark dziwny s).... Według jednej z teorii materia dziwna reprezentuje stan o niższej energii niż zwyczajna materia barionowa, dlatego możliwy jest proces spontanicznej przemiany np. całej Ziemi w kroplę materii dziwnej” (wiki)
i :
„Taki twór składający się z trzech typów kwarków - dolnego i górnego... oraz dziwnego,w jednakowych ilościach, nazwano materią kwarkową. Ponieważ żadna substancja w naszym otoczeniu nie zawiera kwarka dziwnego częściej używa się nazwę dziwadełko lub materia dziwna....
..Hipotetyczne niewielkie skrawki dziwnej materii zwane dziwadełkami byłyby zagrożeniem dla zwykłej materii. W zetknięciu z takim dziwadełkiem jądra naszej materii byłyby przeciągane na stronę dziwadełka i zamieniałyby się w dziwną materię...” (fizyka.net.pl)
(swoją drogą, tylko fizycy i matematycy potrafią nazywać rzeczy ich właściwym imieniem- kocham ich za to
)
Rzecz jednak w tym, że wśród moich kwarków, dziwne są bez dwóch zdań. I ja nie mogę wykluczyć, że tu właśnie ma miejsce proces tworzenia się dziwadełka!
Stacjonująca u mnie materia kwarkowa „ reprezentuje stan o niższej energii niż zwyczajna materia”- to fakt. Przecież ciągle donoszę Wam o ich lenistwie. A gdybyście widzieli, jak przed chwilą Dolarek próbował się dostać do Vibovitu w poidle od zewnętrznej strony klatki....dziwadełko! nie ma to, tamto! No i przeciągnęli już prawie na swoją stronę kota! Zobaczcie jak ona poluje – na leżąco!
Jak trudno ją skłonić, do podniesienia tyłka : http://www.youtube.com/watch?v=WxtK01ev_M0
... i bądź tu człowieku spokojny o losy świata...
Kwarki wielkie, bo wielkie, ale...baaardzo niepokojąca sprawa:
Nie wiem, czy ktoś z Was interesuje się fizyką, ale to jest tak: „Materia dziwna to termin, którym określamy materię oddziałującą silnie, złożoną z cząstek dziwnych (zawierających kwark dziwny s).... Według jednej z teorii materia dziwna reprezentuje stan o niższej energii niż zwyczajna materia barionowa, dlatego możliwy jest proces spontanicznej przemiany np. całej Ziemi w kroplę materii dziwnej” (wiki)
i :
„Taki twór składający się z trzech typów kwarków - dolnego i górnego... oraz dziwnego,w jednakowych ilościach, nazwano materią kwarkową. Ponieważ żadna substancja w naszym otoczeniu nie zawiera kwarka dziwnego częściej używa się nazwę dziwadełko lub materia dziwna....
..Hipotetyczne niewielkie skrawki dziwnej materii zwane dziwadełkami byłyby zagrożeniem dla zwykłej materii. W zetknięciu z takim dziwadełkiem jądra naszej materii byłyby przeciągane na stronę dziwadełka i zamieniałyby się w dziwną materię...” (fizyka.net.pl)
(swoją drogą, tylko fizycy i matematycy potrafią nazywać rzeczy ich właściwym imieniem- kocham ich za to
Rzecz jednak w tym, że wśród moich kwarków, dziwne są bez dwóch zdań. I ja nie mogę wykluczyć, że tu właśnie ma miejsce proces tworzenia się dziwadełka!
Stacjonująca u mnie materia kwarkowa „ reprezentuje stan o niższej energii niż zwyczajna materia”- to fakt. Przecież ciągle donoszę Wam o ich lenistwie. A gdybyście widzieli, jak przed chwilą Dolarek próbował się dostać do Vibovitu w poidle od zewnętrznej strony klatki....dziwadełko! nie ma to, tamto! No i przeciągnęli już prawie na swoją stronę kota! Zobaczcie jak ona poluje – na leżąco!
... i bądź tu człowieku spokojny o losy świata...
Cuda i dziwy
Dosłownie 
A tak właściwie, czytajac ten post , zaczęłam się zastanawiać, czy ja niewyspana dziś jestem, czy po prostu głupia, eh:)
Pozdrowienia od Szczurzych Dziwaków dla Kwarkowych Dziwadełek
A tak właściwie, czytajac ten post , zaczęłam się zastanawiać, czy ja niewyspana dziś jestem, czy po prostu głupia, eh:)
Pozdrowienia od Szczurzych Dziwaków dla Kwarkowych Dziwadełek
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Deli nie badx az tak samokrytyczna , ja tam wole sie nawet nie zastanawiac , bo jak zdradzil mi sekret moj parkieciarz " myslec trzeba tyle ile trzeba , nie mozna za duzo"A tak właściwie, czytajac ten post , zaczęłam się zastanawiać, czy ja niewyspana dziś jestem, czy po prostu głupia, eh:)
a kot wyglada zajmujaco i jaki piekny ma brzucholek !
- Anka.
- Kontakt:
Haha, mam tak samo jak Deli
Ale ciekawam tej dziwnej eksploatacji poidła, że też tego nie udało się uwiecznić...
Ale ciekawam tej dziwnej eksploatacji poidła, że też tego nie udało się uwiecznić...
czytajac ten post , zaczęłam się zastanawiać, czy ja niewyspana dziś jestem, czy po prostu głupia, eh:)
wcale się nie dziwięmam tak samo jak Deli
Wy przecież humanistkami jesteście a mój powyższy niepokój to odprysk tego, że kiedy męczy i nudzi mnie Real, uciekam, podczas gdy normalni ludzie- w świat kina i przyzwoitej literatury- to ja w przestrzeń pokrętnych teorii, gdzie guru jest taki np. St. Hawking ze swą „Krótką historią czasu” . Bawi i fascynuje mnie to prawie tak jak szczury. A że są w tym Dziwadełka oraz różne inne Punkty Osobliwe...toż przecie analogia z takim np. Jerzolem, czy Gackiem aż po oczach wali...
dobierania się do poidła od tyłu, nie uwieczniłam. zresztą gdybym to nawet zrobiła i tak nie pokazałabym światu. Nie chciałabym narażać Dolarka na złośliwe uwagi, no i trochę szkoda obalać mit o szczurzej inteligencji...
Odmienna , a nie myślałaś o uzupełnieniu kwarków kropkami ?
Do kwarków mają się nijak , bo podobno można je okiełznać , przez co zagrożenie zwykłej materii dałoby się nieco ograniczyć ...
Poza tym , co (nano)kryształ , to kryształ!
Do kwarków mają się nijak , bo podobno można je okiełznać , przez co zagrożenie zwykłej materii dałoby się nieco ograniczyć ...
Poza tym , co (nano)kryształ , to kryształ!
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
nie mogę wykluczyć, że na granicach jakichś faz, przez które przechodzimy, spontanicznie zdarzy nam się kropka kwantowa... teraz np. przechodzimy fazę podłamania spowodowanego kolejną klęską wychowawczą: czy Wasze szczury też na Was krzyczą???
Spróbujcie zrobić coś wbrew woli Dara... normalnie drze się na mnie! buuuuuuuu....
wiesz, unipaks; mnie się jednak wydaje, że układ w kwarkowie raczej niełatwo podda się ograniczeniu wymiarów a już do zerowymiarowości...
wiesz, unipaks; mnie się jednak wydaje, że układ w kwarkowie raczej niełatwo podda się ograniczeniu wymiarów a już do zerowymiarowości...
Odmienna , bądź jak Einstein - nie poddawaj się oczywistym dla innych ograniczeniom !
Spróbuj pomarzyć...
Co do wrzeszczących szczurów : a opowiedziałaś mu już bajkę o Tymitunie ?
Spróbuj pomarzyć...
Co do wrzeszczących szczurów : a opowiedziałaś mu już bajkę o Tymitunie ?
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
- Anka.
- Kontakt:
Hmmm, moje na mnie nie krzyczą, ale porządnie sie fochują, co zaprezentuje nam Meritum:
http://i42.tinypic.com/2cdtmxz.jpg
Za to często i gęsto na treningach pyskuje mi Frytka i szarpie za ubranie
http://i42.tinypic.com/2cdtmxz.jpg
Za to często i gęsto na treningach pyskuje mi Frytka i szarpie za ubranie
Moje szczury fochac sie tez fochaja
a drze soe tylko Ylah..
A te Twoje kocisko to sliczne jest i pokazne

A te Twoje kocisko to sliczne jest i pokazne
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3