Mój 1st ogonek^^
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mój 1st ogonek^^
Czy mógłbym prosić o zmianę nazwy tematu na Queen i ktoś jeszcze... ? A tak klatka może być 40x70x80cm
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Może być - i to nawet na 3 ogonki.
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Ja bym do takiej dała 3 samiczki albo 2 samce 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Narazie w moim domu trwa doszczurzanie. Ale o Queen napisałem już dosyć dużo teraz czas na innych współlokatorów, może już nie zemną lecz cały czas w moim sercu...
Pierwszym zwierzątkiem jakie miałem był żółw, konkretnie czerwonolicy. Dostałem go bodajże na 5 urodziny. Miałem potężne akwarium, ponad 150 l. Miał na imię Kacper, niestety nie mam żadnych zdjęć a co gorsza pojawiły się u mnie silne ataki alergiczne, więc zmuszony byłem do oddania go do oceanarium. Wyglądał on mniej więcej tak:

Potem miałem chomiczka dżungarskiego. Był on przepiękny, co większa chomiczki te żyją z 3-4 lata a ten żył aż 6
. Niestety moja mała głupia tępa ( mógłbym tak w nieskończoność) siostra go podeptała...
Cały czas nie mogę jej tego wybaczyć... Miał na imię Trelek. Niestety też nie mam zdjęć ale mniej więcej tak wyglądał:

Następnie miałem 2 samiczki chomiczków dżungarskich, niestety były one chore na zapalenie płucek... Imionka Fiona i Dina
Następnie był chomiczek syryjski który dożył sędziwego wieku 4 lat. Był pięknym huski gdy tylko znajdę kilka fotek odrazu je wrzucę. Miał on na imię CJ ( si-dżej). Kilka fotek z neta jak on mniej więcej wyglądał :
No a teraz jest Queen^^.
A to zdjęcie które znalazłem w necie i baaaardzo mi się spodobało:

Pierwszym zwierzątkiem jakie miałem był żółw, konkretnie czerwonolicy. Dostałem go bodajże na 5 urodziny. Miałem potężne akwarium, ponad 150 l. Miał na imię Kacper, niestety nie mam żadnych zdjęć a co gorsza pojawiły się u mnie silne ataki alergiczne, więc zmuszony byłem do oddania go do oceanarium. Wyglądał on mniej więcej tak:

Potem miałem chomiczka dżungarskiego. Był on przepiękny, co większa chomiczki te żyją z 3-4 lata a ten żył aż 6

Cały czas nie mogę jej tego wybaczyć... Miał na imię Trelek. Niestety też nie mam zdjęć ale mniej więcej tak wyglądał:

Następnie miałem 2 samiczki chomiczków dżungarskich, niestety były one chore na zapalenie płucek... Imionka Fiona i Dina
Następnie był chomiczek syryjski który dożył sędziwego wieku 4 lat. Był pięknym huski gdy tylko znajdę kilka fotek odrazu je wrzucę. Miał on na imię CJ ( si-dżej). Kilka fotek z neta jak on mniej więcej wyglądał :

No a teraz jest Queen^^.
A to zdjęcie które znalazłem w necie i baaaardzo mi się spodobało:

ale miałeś zwierzaków.. =)
chomik na zdjęciu to panda a nie husky.
a co do zmiany tematu: pisz o tym do moderatorów na pw
chomik na zdjęciu to panda a nie husky.
a co do zmiany tematu: pisz o tym do moderatorów na pw
Wiem że panda ale chodzi mi o kolorki i wielkość.
Queen piękna Lady 
ehh, ostatnio mam fazę na agutkowe umaszczenie, ale coż na razie się nie doszczurzam.
Miziaki dla pieknej krolowej

ehh, ostatnio mam fazę na agutkowe umaszczenie, ale coż na razie się nie doszczurzam.
Miziaki dla pieknej krolowej

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
faktycznie: śliczna Królowa.
I widzę, że jednak zaparłeś się i doszczurzanie nabiera realnych kształtów. Świetnie!

I widzę, że jednak zaparłeś się i doszczurzanie nabiera realnych kształtów. Świetnie!

A no się zaparłem. Chciałem sobie korny zrobić (jak by ktoś nie wiedział co to :
) no ale że moja mała jest bardzo smutna i się oraz częściej na mnie focha postanowiłem jej dobrze zrobić ^^
Na razie mam równe 0 zł... ale zawzięcie zbieram i chyba zacznę jakieś pierdoły na allegro wystawiać żeby coś mieć.

Na razie mam równe 0 zł... ale zawzięcie zbieram i chyba zacznę jakieś pierdoły na allegro wystawiać żeby coś mieć.