Mój 1st ogonek^^

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
SmoG

Re: Mój 1st ogonek^^

Post autor: SmoG »

Czy mógłbym prosić o zmianę nazwy tematu na Queen i ktoś jeszcze... ? A tak klatka może być 40x70x80cm
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Może być - i to nawet na 3 ogonki.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Ja bym do takiej dała 3 samiczki albo 2 samce :)
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
SmoG

Narazie w moim domu trwa doszczurzanie. Ale o Queen napisałem już dosyć dużo teraz czas na innych współlokatorów, może już nie zemną lecz cały czas w moim sercu...
Pierwszym zwierzątkiem jakie miałem był żółw, konkretnie czerwonolicy. Dostałem go bodajże na 5 urodziny. Miałem potężne akwarium, ponad 150 l. Miał na imię Kacper, niestety nie mam żadnych zdjęć a co gorsza pojawiły się u mnie silne ataki alergiczne, więc zmuszony byłem do oddania go do oceanarium. Wyglądał on mniej więcej tak: Obrazek Obrazek
Potem miałem chomiczka dżungarskiego. Był on przepiękny, co większa chomiczki te żyją z 3-4 lata a ten żył aż 6 :D. Niestety moja mała głupia tępa ( mógłbym tak w nieskończoność) siostra go podeptała...
Cały czas nie mogę jej tego wybaczyć... Miał na imię Trelek. Niestety też nie mam zdjęć ale mniej więcej tak wyglądał: Obrazek Obrazek
Następnie miałem 2 samiczki chomiczków dżungarskich, niestety były one chore na zapalenie płucek... Imionka Fiona i Dina
Następnie był chomiczek syryjski który dożył sędziwego wieku 4 lat. Był pięknym huski gdy tylko znajdę kilka fotek odrazu je wrzucę. Miał on na imię CJ ( si-dżej). Kilka fotek z neta jak on mniej więcej wyglądał : Obrazek
No a teraz jest Queen^^.

A to zdjęcie które znalazłem w necie i baaaardzo mi się spodobało: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

ale miałeś zwierzaków.. =)

chomik na zdjęciu to panda a nie husky.

a co do zmiany tematu: pisz o tym do moderatorów na pw
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
SmoG

Wiem że panda ale chodzi mi o kolorki i wielkość.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Queen piękna Lady :)
ehh, ostatnio mam fazę na agutkowe umaszczenie, ale coż na razie się nie doszczurzam.
Miziaki dla pieknej krolowej :-*
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
odmienna

Post autor: odmienna »

faktycznie: śliczna Królowa. :)
I widzę, że jednak zaparłeś się i doszczurzanie nabiera realnych kształtów. Świetnie! :D
SmoG

A no się zaparłem. Chciałem sobie korny zrobić (jak by ktoś nie wiedział co to : Obrazek) no ale że moja mała jest bardzo smutna i się oraz częściej na mnie focha postanowiłem jej dobrze zrobić ^^
Na razie mam równe 0 zł... ale zawzięcie zbieram i chyba zacznę jakieś pierdoły na allegro wystawiać żeby coś mieć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”