ja zupelnie nie rozumiem, jak mozna wfrp nie lubic... toz to milosc mego zycia... stary, dobry warhammer... nie zadne zalosne heroiczne hack&slash, tylko porzadne dark fantasy... mrrr... ambrrrozja...
Szczur jest OK, ale ten ogon.... tu chwalimy ogony!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Sczur jest fajny (zerk na ogon) a to długie to co to jest?
ooo nie... o skavenie mozecie zapomniec... skaven byl moj i nie oddam... wszlekie prawa zastrzezone...
:lol:
ja zupelnie nie rozumiem, jak mozna wfrp nie lubic... toz to milosc mego zycia... stary, dobry warhammer... nie zadne zalosne heroiczne hack&slash, tylko porzadne dark fantasy... mrrr... ambrrrozja...
Krwiopijka, mam podobne zdanie o warhammerze co ty:P pamiętam jeszcze gdy wzięłam moją szczurkę... w dniu kiedy ją brałam mieliśmy mieć sesję... ja byłam MG, przygoda.. ze skavenami... szcurka planowałam wtedy od dawna i ten dzień był chyba najlepszy na pojawienie sie eshin... (pusty dom więc i rodzice sie nie dowiedzieli...)
-
pomarańczowy jelcz
- Kontakt:
Ja chyba wole D&D
Chociaz nadal jakos strasznie nie uwielbiam rpg ^_-
Chociaz nadal jakos strasznie nie uwielbiam rpg ^_-
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
ja rpg kocham... choc to chyba milosc nieodwzajemniona, bo nie gram juz od dawna - brak czasu, ludzi, wiary w siebie... ale wspomnienia sa...
a nie... klamie... gralam w ostatnia sobote... i za tydzien tez bede...
co prawda forgotten realms (dnd), ale dobrze prowadzone - bez zadnych patetycznych scen i niezniszczalnych superherosow o zebach bialych jak snieg i pocie pachnacym wiosenna laka...
gram dwudziestokilkuletnia ludzka paserka/falszerka chora na gruzlice... jako ze wlasnie zdycham na jakas grype, wczuwam sie doskonale... :lol:
a nie... klamie... gralam w ostatnia sobote... i za tydzien tez bede...
do usuniecia
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2005 11:09 am przez nezu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pomarańczowy jelcz
- Kontakt:
Mala mi jest takie slodziutkie...
Ale tak srednio mi pasuje dla chlopca
Pasuje mi Pan Przytulak,bo Eruntale mi uswiadomila,ze Buziaki... :lol:
Ale tak srednio mi pasuje dla chlopca
Pasuje mi Pan Przytulak,bo Eruntale mi uswiadomila,ze Buziaki... :lol:
do usuniecia
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2005 11:10 am przez nezu, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo Tata Muminka... 
Pan Przytulak, spójrzmy prawdzie w oczy, pasuje najbardziej ^_^
albo mozesz go nazwac 2k16 na przyklad .albo "elf obrywa kuflem miedzy oczy"
albo mozesz go nazwac 2k16 na przyklad .albo "elf obrywa kuflem miedzy oczy"
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
-
pomarańczowy jelcz
- Kontakt:
Chyba raczej "zaraz oberwiesz kuflem miedzy oczy" 0_o
Nie ma co, Pan Przytulak zostaje ^_-
Konrad nie bedzie zachwycony ;]
zawsze marzyl o szczurze \"Fiflaku\" 0_o
Nie ma co, Pan Przytulak zostaje ^_-
Konrad nie bedzie zachwycony ;]
zawsze marzyl o szczurze \"Fiflaku\" 0_o
Fiflak? 0.0 (flak FiFi?)
wiesz jelczus, mialam takiego Misia Gry który sie uparl na elfy-robisz elfa=1000% ze zgwalci cie stado goblinów :roll:
wiesz jelczus, mialam takiego Misia Gry który sie uparl na elfy-robisz elfa=1000% ze zgwalci cie stado goblinów :roll:
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
-
pomarańczowy jelcz
- Kontakt:
Ehhh,od razu widac,ze nie chodzilas do Pechu 0_o
Fiflak to takie cos jakby salto do tylu-no a rundak to taka gwiazda,ktora sie konczy ze zlaczonymi nogami,no i cos,co sie nazywa rundak-fiflak,to wlasnie polaczenie tych dwoch...
Konrad polewal z tego przez miesiac,a potem chcial nazwac Groszka "Fiflak" i kupic mu kolege "Rundaka"
Fiflak to takie cos jakby salto do tylu-no a rundak to taka gwiazda,ktora sie konczy ze zlaczonymi nogami,no i cos,co sie nazywa rundak-fiflak,to wlasnie polaczenie tych dwoch...
Konrad polewal z tego przez miesiac,a potem chcial nazwac Groszka "Fiflak" i kupic mu kolege "Rundaka"
Moi rodzice z czystym duchem powiedzieli na 3 i 4 szczyra TAK
One są przecudne,heh moze sie na 5 zgodza
One są przecudne,heh moze sie na 5 zgodza
czeka mnie cieżki łikend, musze wrócić do rodziców na sobote i niedziele i zabrac ze sobą Fasole i Mysie, wszystko byłoby ok ale tata nie wie, ze mam szczurki(tzn udaje, ze nie wie) mama wie i jest ok...ale panicznie boje sie reakcji taty jak je zobaczy przez przypadek. W dodatku moja siostra tez chce miec szczurka i piszczy mi cały czas na ten temat. Tata mówi, ze jak przyniesie do domu to paskudztwo to zobaczy szczura spadochroniarza( wątpie zeby tak było ale po co ryzykowac), tak wiec siostra kombinuje na mnóstwo sposobów: prosi, opowiada jakie to szczurki są mądre jakie sympatyczne, ostatnio wymysliła,ze zaadoptujemy szczurka z forum bo jest taki maluszek do przygarniecia i powie, ze to myszka...nawet jak sie tata nie zgodzi to zawsze u mnie w domu bedzie mógł zamieszkać...marze zeby tacie srce zmiękło...
Fasolka [']
Przy większej ilości szczurków, przyniesienie do domu kolejnych (sześciu ostatnio, ale cztery na przechowanie) nie dziwi nikogo... Przestało wywoływać złość (mało ci?), radość (jaki śliczny!) a nawet jakiekolwiek zainteresowanie (pokaż...). Przynoszę, pokazuję i tyle... Już jakby się złościli albo obrażali to wykazaliby więcej zainteresowania. Aktualne (własne) 9 ogonów cieszy się sympatią rodziny. Moja mama chyba nawet potrafiłaby wymienić ogonki jakie mam, ale prędzej po kolorach, a nie po imionach. Tato nie wie ile mam szczurów... Kiedy komuś opowiada to mówi "kilka" albo "6 czy 7". Rozpoznaje natomiast Łezkę, Cykorię i Orvokki po imieniu. Łezka jest dla niego najpiękniejsza i kiedy siedzi na kratach odkrywając brzuch musi ją pogłaskać
Kiedy miałam na samym początku dwa czy trzy szczury nie myślałam, że kiedyś będę miała na stałe całą gromadę (i rodzice chyba też nie, bo wtedy przyniesienie każdego nowego szczurka wywoływało zamęt w domu, zainteresowanie czy obrażanie się).
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL