2. yhym.. okej.
3. yhym.
4. oj . przy moich zdolnościach to ja wolę kupić.
5. kurde. trza czytać tematy. ;d sory za to. :c miałam lenia i wolałam zapytać nim przeszukiwać setki tematów.
6.nie , nie. nie mam ich za rzecz . chodzi mi o to że z czego się naczytałam i jak se przebywałam z szczurem kuzyna to strasznie chcę go mieć. takie słodkiego , mądrego pyciasa.
 ale wszyscy na około mi odradzają. nie wiem. mówią że śmierdzą i tak dalej. wręcz śmieją się że rozpocznę szczurską grypę i że będę go miała ze ścieków. ;o ja tam olewam to. bo i tak są fajne.
 ale wszyscy na około mi odradzają. nie wiem. mówią że śmierdzą i tak dalej. wręcz śmieją się że rozpocznę szczurską grypę i że będę go miała ze ścieków. ;o ja tam olewam to. bo i tak są fajne.  

. Ja mam 3 i każdego z osobna kocham tak samo mocno
. Ja mam 3 i każdego z osobna kocham tak samo mocno  .
. . Lepiej na spokojnie pogadać, dogadać się itd. Bo raczej, nawet jak na twój wiek, nie zawsze będziesz mieć te 100-150zł, bo tyle niestety trzeba mieć, jeśli by szczur nagle zachorował, a leczenie sporo kosztuje. Tak, że to jest dość istotna kwestia.
. Lepiej na spokojnie pogadać, dogadać się itd. Bo raczej, nawet jak na twój wiek, nie zawsze będziesz mieć te 100-150zł, bo tyle niestety trzeba mieć, jeśli by szczur nagle zachorował, a leczenie sporo kosztuje. Tak, że to jest dość istotna kwestia.

. Ja też stanęłam przed podobnym wyborem parę razy.. Chociażby "papużki faliste czy szczurki". Nie rozumiem w tym nic strasznego... Każdy z nas mógł wybrać rybkę, kotka, pieska, pajączka, węża, ptaszka czy cokolwiek innego, a wybrał szczura [nie tylko, mówię przykładowo]..
 . Ja też stanęłam przed podobnym wyborem parę razy.. Chociażby "papużki faliste czy szczurki". Nie rozumiem w tym nic strasznego... Każdy z nas mógł wybrać rybkę, kotka, pieska, pajączka, węża, ptaszka czy cokolwiek innego, a wybrał szczura [nie tylko, mówię przykładowo]..