Uroczo wyglądają razem takie przytulone .
 Uroczo wyglądają razem takie przytulone .Wygłaszcz oba ogonki

Moderator: Junior Moderator

Ogółem ogonki mają się dobrze, Filipek miał katarek, ale już mu przechodzi
 Ogółem ogonki mają się dobrze, Filipek miał katarek, ale już mu przechodzi   No i wyrósł z niego mały skarżypyta
 No i wyrósł z niego mały skarżypyta   Mam połączone 2 klatki, póki co sznurkiem. No i mały zaczął to gryźć przez kraty. Ja podeszłam i mu to podniosłam w górę, tak że nie dosięgał. No i patrze a tu już Edek z domku wychodzi i wchodzi na górę do małego. Ja odeszłam, mały jakiś taki uradowany się w Edka wtula
 Mam połączone 2 klatki, póki co sznurkiem. No i mały zaczął to gryźć przez kraty. Ja podeszłam i mu to podniosłam w górę, tak że nie dosięgał. No i patrze a tu już Edek z domku wychodzi i wchodzi na górę do małego. Ja odeszłam, mały jakiś taki uradowany się w Edka wtula  . Po jakiś 5 minutach znów zaczął gryźć, więc ja znowu podeszłam i mu to zabrałam, no i Edzio wystawił łepek i wyszedł i się tak na mnie spojrzał dziwnie
. Po jakiś 5 minutach znów zaczął gryźć, więc ja znowu podeszłam i mu to zabrałam, no i Edzio wystawił łepek i wyszedł i się tak na mnie spojrzał dziwnie   I tak jest za każdym razem jak coś małemu odbiorę albo coś to Edek od razu przybiega
  I tak jest za każdym razem jak coś małemu odbiorę albo coś to Edek od razu przybiega   Postaram się wrzucić zdjęcia w tym tygodniu bo ich już trochę
 Postaram się wrzucić zdjęcia w tym tygodniu bo ich już trochę  

Rośnie jak na drożdżach
   Rośnie jak na drożdżach    

Moje to jakieś takie szczuplutkie są mimo, że jedzą niesamowicie dużo
  Moje to jakieś takie szczuplutkie są mimo, że jedzą niesamowicie dużo   Albo mi się tylko tak wydaje, nie wiem
 Albo mi się tylko tak wydaje, nie wiem   

:
 : 

U mnie najpierw Melcia była takim małym żarłokiem i ważyła zdecydowanie więcej niż Tuśka, a teraz role się zamieniły - bo Tusiul to taka wielka kluska, a Mela mimo, że wcina normalnie szczuplejsza i drobniejsza jest
 U mnie najpierw Melcia była takim małym żarłokiem i ważyła zdecydowanie więcej niż Tuśka, a teraz role się zamieniły - bo Tusiul to taka wielka kluska, a Mela mimo, że wcina normalnie szczuplejsza i drobniejsza jest  
  Edek ma podobne znaczenia na grzbiecie do mojej Tusi, tyle że ona to agutkowa dama
 Edek ma podobne znaczenia na grzbiecie do mojej Tusi, tyle że ona to agutkowa dama 

<:3 )~
 <:3 )~ 

z misiem
 z misiem   
  szczurze jingjang
 szczurze jingjang   
   Noski
 Noski   

Kawałek Edzia
 Kawałek Edzia  
 W czwartek jadę z nimi do weta, a tak dokładniej z Filipkiem, żeby sprawdził co z tym kichaniem, bo ja już się poddaję, nie wiem co mu jest, nic nie pomaga
 W czwartek jadę z nimi do weta, a tak dokładniej z Filipkiem, żeby sprawdził co z tym kichaniem, bo ja już się poddaję, nie wiem co mu jest, nic nie pomaga  .  No i stały się dosłownie nierozłączne, jeśli jeden pójdzie do innego pomieszczenia, to drugi za nim
.  No i stały się dosłownie nierozłączne, jeśli jeden pójdzie do innego pomieszczenia, to drugi za nim   . NO i gdy otwieram klatkę, to Filip od razu do mnie wybiega, a Edek mimo, że jest o wiele większym pieszczochem zastanawia się przy wejściu czy wyjść czy nie
 . NO i gdy otwieram klatkę, to Filip od razu do mnie wybiega, a Edek mimo, że jest o wiele większym pieszczochem zastanawia się przy wejściu czy wyjść czy nie  

Za dni muszę znowu iść i zobaczy się co dalej
 Za dni muszę znowu iść i zobaczy się co dalej   Obecnie ogony śpią sobie przy wiatraczku i odpoczywają
 Obecnie ogony śpią sobie przy wiatraczku i odpoczywają 
 Ja się tak poddenerwowałam, jak to ja, że zamiast powiedzieć, że przyszłam z nim na zastrzyk, to powiedziałam że na szczepienie hah
 Ja się tak poddenerwowałam, jak to ja, że zamiast powiedzieć, że przyszłam z nim na zastrzyk, to powiedziałam że na szczepienie hah   Do domu szłam pieszo, bo nie chciałam pchać się znowu w tramwaju i patrzeć jak ludzie na mnie patrzą, że mam szczura
 Do domu szłam pieszo, bo nie chciałam pchać się znowu w tramwaju i patrzeć jak ludzie na mnie patrzą, że mam szczura   No i Filipkowi strasznie się podobało, może też dlatego, że prawie całą drogę go głaskałam
 No i Filipkowi strasznie się podobało, może też dlatego, że prawie całą drogę go głaskałam   (bo w transporterku siedzieć nie chce tylko pcha mi się do bluzy
 (bo w transporterku siedzieć nie chce tylko pcha mi się do bluzy   )
 ) 

zdjęcia z misiem, są rewelacyjne a to: http://img5.imageshack.us/i/2payxp.jpg/ - uruchamia wyobraźnię
 zdjęcia z misiem, są rewelacyjne a to: http://img5.imageshack.us/i/2payxp.jpg/ - uruchamia wyobraźnię