Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Re: Smutnik :(

Post autor: arrisum »

eh mój szczur na mnie kwiczy jak go na ręce biore, ja wiem , że ma nowości w pokoju, ale jak to tak na mnie kochającą :(

wogóle jakiś taki nostalgiczny nastrój mnie dopadł...
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
merch

Post autor: merch »

Nie wiem co sie dzieje tak duzo szczurkow teraz odchodzi ....
a moze tylko mi się tak wydaje bo sama az do smierci Brysi mialam przerwe w szczurzych pogrzebach , strasznie mnie to przybija :(
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Nie tylko Tobie sie tak wydaje merch ;/
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

mnie też dopadł nostalgiczny.
nie wiem czemu, ale cierpię na rozdwojenie.
tzn funkcjonuję tutaj.
ale kątem oka widzę siebie samą sprzed ok 7 lat - jak pałęta się na wietrze na trasie uczelnia - dworzec - miasto.
październik. czarny płaszcz. długie pióra i bandanka. i jakieś rozpacze wewnątrz.

człowiek to najszczęśliwszy jest, jak jest nieszczęśliwy, tylko dowiaduje się o tym dopiero, jak jest szczęśliwy [bo wtedy się okazuje, że jest nieszczęśliwy].

aha, i kto ma gorzej? O0
ten się nie myli, kto nic nie robi
Rhenata

Post autor: Rhenata »

'bądźmy sobie razem ale nie wymagaj ode mnie żebym ci cokolwiek mówił,obiecywał i dobrze robil' jakaś nowa filozofia w związkach weszła? I to po 7 latach....
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

smutno mi jest
szkoda że nie można przespać smutku albo co :(
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

ale można zalać robaka.

rhenata: to dosłowny cytat? padłam :)
[mam ochotę zresztą powiedzieć mojemu coś takiego, w sumie zależy, czy się to mówi czy słyszy, to pierwsze fajniejsze]
ten się nie myli, kto nic nie robi
Rhenata

na szczescie nie doslowny ale tak to w sumie wyglada teraz po reformacji zwiazku
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

esz yss, moj mnie odcial od pempowiny tak jakby, po 7 latach sie wyprowadzil a zawsze mieszkaliśmy razem i ja teraz jestem w szoku termicznym i jakos nie moge sobie wszystkiego poukładać ze k** niby jak? siedem lat jak malzenstwo a teraz jakies podchody dziwne i niuanse cholerne.Ja nie mam na to czasu ani ochoty ,ja juz powinnam miec obraczke na palcu daaawno temu!
Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Rhenata, to na pewno nie jest w porządku... wlasciwie nie bardzo wiem jak to nazwac... beznadziejnie sie zachował.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
merch

no mi sie wydaje , ze on chce z Toba tak lagodnie zerwac...ale kazdy jest inny , nie traktoj mojej odpowiedzi wiaząco.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rhenata

calej historii nie bede opowiadac ale ja mu dalam w kosc w ciagu tych lat,mimo to jednak troche go rozumiem ale do konca jednak nie i pogodzic sie z tym trudno :( a jak duma boli, to hoohoh, zobaczymy co z tym bedzie, jak na razie chodzimy wokol siebie na palcach,milusio i tuptusiowo jest

merch.on juz zerwal dlatego sie wyprowadzil,trzy miechy nie bylismy niby razem a teraz powrocil miesiac temu i naprawiamy
Obrazek
Rhenata

łagodnie sie nie da zerwac po siedmiu latach, to juz nie jest zrywanie to jest rozrywanie czlowieka na pol i blizna zostaje chyba do konca zycia,mam juz taka blizne jedna po poprzednim związku 5 letnim
Obrazek
merch

Da sie wierz mi - tylko boli jak cholera ...., jak troche duzo czasu mija nim czlowiek zaangazowany uczuciowo zczai , ze to juz po ....
Obrazek
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

Smutno mi :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”