Moje bidule drapią się na całego

Moderator: Junior Moderator
O K-U-R-C-Z-E... Wczoraj przytargalam z zoologa paczke chipsi citrus... Teraz zastanawiam sie co tez mam teraz z nimi zrobic...Magamaga pisze:Nigdy, przenigdy nie kupię już wiórków w sklepie zoo. Nie miałam pieniędzy na zamówienie w Planecie, więc poszłam do małego zoologa obok bloku i kupiłam trocinki Chipsi Apple. Po ok tygodniu dopatrzyłam się u swoich szczurków jakichś białych świństw w sierści.
Mamy wszy(pan wet mi pokazał nawet jedną dorodną pod mikroskopem)....
też kupiłam kiedyś tą samą ściółkę i ta sama sytuacja - świerzb! teraz już zawsze sięgam po żwirek...małego zoologa obok bloku i kupiłam trocinki Chipsi Apple
Zawsze można wyprażyć/zmrozić.pin3ska pisze:O K-U-R-C-Z-E... Wczoraj przytargalam z zoologa paczke chipsi citrus... Teraz zastanawiam sie co tez mam teraz z nimi zrobic...Magamaga pisze:Nigdy, przenigdy nie kupię już wiórków w sklepie zoo. Nie miałam pieniędzy na zamówienie w Planecie, więc poszłam do małego zoologa obok bloku i kupiłam trocinki Chipsi Apple. Po ok tygodniu dopatrzyłam się u swoich szczurków jakichś białych świństw w sierści.
Mamy wszy(pan wet mi pokazał nawet jedną dorodną pod mikroskopem)....