Jajcarze Justrzny
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Zastępcze dzieci: Skin i Myszoł
ja moim zapuszczam zawsze gentamycynę,kiedy coś się dzieje z oczkiem, ale to jest na receptę od weta albo lekarza. a Skin pasowałby do mojej Skinki:D też z resztą z psudohodowli
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
o jacy dorodni panowie 
moje też czasem łapią zawiechy i patrzą się w jeden punkt. czasem nawet wszystkie razem. może faktycznie widza duchy

moje też czasem łapią zawiechy i patrzą się w jeden punkt. czasem nawet wszystkie razem. może faktycznie widza duchy

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
A może to nie duchy tylko daje mi do zrozumienia, że powinnam odkurzyć dywan bo on łapek sobie brudzić nie będzie
Jakieś robale zalęgły mi się w karmie - 4 kg mieszanki wylądowało w piecu - to kolejny dowód na to, że czas najwyższy zrobić generalne porządki

Jakieś robale zalęgły mi się w karmie - 4 kg mieszanki wylądowało w piecu - to kolejny dowód na to, że czas najwyższy zrobić generalne porządki

a co to była za karma?
To była moja własna mieszanka, w większości Prestige i JR Farm(rożne rodzaje). Mam tylko nadzieję, że robaki zalęgły się "z zewnątrz" w słoiku,w którym mieszałam, a nie źródłem jest któraś karma. Mam jeszcze z 7 kg w paczkach i nie chciałabym wszystkiego wyrzucić. Obawiam się, że robienie większych zapasów w zooplusie nie było dobrym pomysłem. No cóż na błędach się uczy:)
to raczej dobra karma więc robale chyba nie pochodzą z paczek (pytałam się bo często się zdarza że z megan albo vitapolu wylatuja różne stwory). aż poszłam pogrzebać w mojej timie żeby sprawdzić czy się coś nie urodziło
na szczęście nie. ja trzymam w worku zamkniętym takim czarnym klipsem- żabką, w szafie z ubraniami. ale wiem że np. u mnie w domu w szafkach kuchennych jak się nie robi co jakiś czas przeglądu i jak nie wszystko jest szczelnie zamknięte to pojawiają się takie małe brązowe żuczki. w pewnym sensie robaczki nie są szkodliwe dla szczurów ale fakt ich pojawienia się świadczy o tym, że karma była źle przechowywana i oprócz robalków mogą być tam np. grzyby spowodowane wilgocią. choć to dziwne że w zakręconym słoiku coś się działo.

U mnie te żuczki też się czasem pojawiają
A co do robaczywej karmy, jakiś czas temu zamawiałam JR Wellness na planecie-zoo i w środku były małe muszki. A opakowanie wyglądało na szczelne...
Skin jest uroczy, zwłaszcza ten jego puszek na skórze
Myszoł - przepiękny!

A co do robaczywej karmy, jakiś czas temu zamawiałam JR Wellness na planecie-zoo i w środku były małe muszki. A opakowanie wyglądało na szczelne...
Skin jest uroczy, zwłaszcza ten jego puszek na skórze

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Dzieciaczki mają się dobrze.
Ostatnio ich ulubionym miejscem jest pościel
. Jak rozkładamy łóżko to szczurasy zaciągają do niego znalezione "skarby". A później my śpimy na okruchach i śmieciach pod dziurawą kołdrą
Drugie miejsce zajmuje parapet. Wszystkie zapory zostają złamane po dniu/dwóch. Jakoś zawsze tam wejdą....
- tajemniczy pasożyt zjada mi melisę
Jak już się żalę, to powiem jeszcze, że hamaczek który im sama uszyłam, został pogryziony i wciągnięty do koszyka w godzinę. Nowy rekord. Poprzedni wisiał całe dwie godziny.
Ostatnio ich ulubionym miejscem jest pościel

Drugie miejsce zajmuje parapet. Wszystkie zapory zostają złamane po dniu/dwóch. Jakoś zawsze tam wejdą....

Jak już się żalę, to powiem jeszcze, że hamaczek który im sama uszyłam, został pogryziony i wciągnięty do koszyka w godzinę. Nowy rekord. Poprzedni wisiał całe dwie godziny.
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Sesja selerowa świetna, wyglądają przy wiechciu jak przy palmie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e4 ... 54c25.html, jeszcze tylko basenik z wodą i Hawaje - żyć nie umierać
.

Bardzo lubię Twoich panów i na poważnie i na wesoło, ale skoro masz ochotę nie powstrzymuj się ani chwili. Nowi lokatorzy rozruszają Ci towarzystwo aż do zawrotu głowy, z doświadczenia mówięJustrzna pisze:Szczurki rosną i poważnieją, a ja mam coraz większą ochotę się doszczurzyć.

Dzięki.
Moi panowie chyba czytają forum, poczuli się urażeni tym "poważnienieniem" i wczoraj dali mi niezły wycisk. Buszowali, zwalali wszystko z pułek - łącznie ze szkalnym wazonem, co chwila przebegali mi po klawiaturze ujawniając nieznane mi skróty klawiszowe. A Skin niedząc mi na kolanach wygryzł mi dziurę w jeansach - a ja tego nawet nie poczułam
Moi panowie chyba czytają forum, poczuli się urażeni tym "poważnienieniem" i wczoraj dali mi niezły wycisk. Buszowali, zwalali wszystko z pułek - łącznie ze szkalnym wazonem, co chwila przebegali mi po klawiaturze ujawniając nieznane mi skróty klawiszowe. A Skin niedząc mi na kolanach wygryzł mi dziurę w jeansach - a ja tego nawet nie poczułam

jejciu, raj u ciebie...zjadać spodnie na właścicielce
nie mogę pokazywać tego moim dziewczynom, już i tak mi ramiączka w 1/3 biustonoszów pocięły
pomysł z selerem mi się niesamowicie podoba- rzeczywiście wprowadza klimat hawajski
chłopaki super są
masaż brzucha dla każdego. i drinka ze słomką 

nie mogę pokazywać tego moim dziewczynom, już i tak mi ramiączka w 1/3 biustonoszów pocięły

pomysł z selerem mi się niesamowicie podoba- rzeczywiście wprowadza klimat hawajski

chłopaki super są

...czyż nie dobija się koni...?
No zobacz ja mam facetów i mi się do staników nie dobierająsssouzie pisze: już i tak mi ramiączka w 1/3 biustonoszów pocięły![]()

Seler nie był atrakcyjny dopóki nie posmarowałam listków gerberkiem.
Panowie wymasowani, wycałowani, wygłaskani:)
Myszoł udaje, że jest grzeczny :

Reklama tunelu od Ogoniastej:

Tunel się spodobał i co najważniejsze nie został zjedzony.
Na koniec prawdziwe, wredne oblicze Skina: