no i maja już szczurkowy tatuaż na koncie

Moderator: Junior Moderator
Próbowałam sie dziubać igłąRhenata pisze:jak poczujesz igle zaraz ci się łaskotek odechce
To wiadomoPajton pisze: A znając życie zrobisz i na stopie i ten klucz
Normalnie, autobusami dwomaNina pisze:
O właśnie, co do stopy, bo sie nad tym zastanawiałam ostatnio. Jak wracałaś ze studia?
Hmm może tak dół pleców, powyżej lędźwi ? A najlepiej poradź się fachowców w studio - żeby dopasowali fajnieNina pisze:
Nie wiem gdzie ten klucz zrobić. Chciałabym na plecach (łopatka np) , ale nie wiem jak sie będzie to komponować z moim słońcem
Hmm niby racja, ja co prawda już pracuję, ale też pewnie by kręcili nochalemNina pisze: Ja chciałam swój pierwszy tatuaż zrobić za uchem, z taki założeniem pojechałam do studia. Ale chłopcy mi odradzili, bo jakby nie patrzeć, jest to dość mocno widoczne miejsce a nasze społeczeństwo nadal na ludzi z tatuażami patrzy dziwnie. Dodatkowo ja nadal jestem w szkole.
Moja się załamała widokiem pierwszego, po czterech latach jakoś się pogodziła, teraz jak zobaczyła ten na stopie to fobia powróciła - nie dość że jest przeciwniczką tatuaży to jeszcze nie przepada za szczurami - w każdym razie mają mnie za wariatkęNina pisze:Mama sie załamie jak sie dowie o kolejnym pomyśleWzór na stope jej sie podoba, na szczura kręci nosem. A trzeci pomysł do wykonania?
![]()
No też mi się podobają - ale to musi mieć jakieś głębsze znaczenie, coś intymnego, tylko dla mnie i ew partnera - może kiedyś, bo na razie niczego takiego nie mam, co chciałabym uwiecznićNina pisze: Kiedyś chciałabym zrobić sobie gdzieś jakiś napis. Bardzo mi sie podobają napisy w formie tatuaży.
No ja na moje przypadkiem trafiłam w internecie, galeria mnie zachwyciła- ale szczerze, to było mi po drodze i szłam tam tylko po kolczyk - ale jakoś tak wyszło, ze kolczyka nie zrobiłam, tylko zapisałam się na tatuażNina pisze:A że jakość kosztuje... coś o tym wiemSwój tatuaż robiłam w jednym z dwóch najpopularniejszych studiów we Wro. Byłam w kilku różnych i w tym najbardziej mi sie spodobało