no i maja już szczurkowy tatuaż na koncie
Były kolczyki teraz tattoo
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Były kolczyki teraz tatoo
dzięki Nina,podoba mi się ich praca a ja należę do wybrednych i szukałam ,szukałam ale zadni mi nie odpowiadali pod katem wykonania a ci są akurat
http://tatuaze.us/upload/foto/21/12308161920_21.jpg
podoba mi się
i to tez http://tatuaze.us/upload/foto/0/12522594590_0.jpg
i szczurka w ten sposób
http://tatuaze.us/upload/foto/0/12340203800_0.jpg
podoba mi się
i to tez http://tatuaze.us/upload/foto/0/12522594590_0.jpg
i szczurka w ten sposób
Rhenata, ja do tej pory dziarałam sie u nich raz, ale jestem pewna, że z tego typu 'zabawami' będe chodziła do nich
Może jednak w styczniu sie wybiore
Nie wiem tylko jak ja z moimi łaskotkami zniose dziaranie stopy 
Może jednak w styczniu sie wybiore
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
jak poczujesz igle zaraz ci się łaskotek odechce 
Próbowałam sie dziubać igłąRhenata pisze:jak poczujesz igle zaraz ci się łaskotek odechce
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Łaaa, czemu ja tu prawie nie zaglądam...
Świetny jest
Kurcze, czy stopa po tatuowaniu zawsze tak puchnie? Co widze fotki świeżych tatuaży na stopach, to są mocno opuchnięte.
Może mi nie spuchnie mocno. W sumie przy robieniu pierwszego tatuażu chłopak, który mi go robił, był w szoku, że w ogóle nie pojawiało sie zaczerwienienie
Później też nic nie było i goiło sie jak na psie
Mam dylemat. Czy teraz zrobić wzór na stopie, czy klucz wiolinowy 'gdzieś'. To wciąga jak bagna

Świetny jest
Kurcze, czy stopa po tatuowaniu zawsze tak puchnie? Co widze fotki świeżych tatuaży na stopach, to są mocno opuchnięte.
Może mi nie spuchnie mocno. W sumie przy robieniu pierwszego tatuażu chłopak, który mi go robił, był w szoku, że w ogóle nie pojawiało sie zaczerwienienie
Mam dylemat. Czy teraz zrobić wzór na stopie, czy klucz wiolinowy 'gdzieś'. To wciąga jak bagna
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Podziękowała, ja się nie umiem napatrzeć 
Nie wiem czy zawsze, bo pierwszą stopę miałam robioną
ale z tego co mi opowiadał tatuator, to stopa to jedna z najdłużej gojących sie miejsc. Przez pierwsze 3 dni prawie nie mogłam na tą nogę stąpać -tak opuchnięta była i bolała, teraz opuchlizna prawie zeszła, przyszła faza masakrycznego swędzenia i schodzenia skóry -czyli pomału do przodu
Co prawda mówił mi, że nawet do 6 tyg, ale z tego co widzę, to dwa tyg maks
Tyle,że ja codziennie chodzę po 8h w pracy, więc też to gojenie ma "pod górke"
Nina, oj wciąga, ja już zbieram kase na następne
A znając życie zrobisz i na stopie i ten klucz 
Nie wiem czy zawsze, bo pierwszą stopę miałam robioną
Co prawda mówił mi, że nawet do 6 tyg, ale z tego co widzę, to dwa tyg maks
Tyle,że ja codziennie chodzę po 8h w pracy, więc też to gojenie ma "pod górke"
Nina, oj wciąga, ja już zbieram kase na następne
To wiadomoPajton pisze: A znając życie zrobisz i na stopie i ten klucz
Na pierwszy ogień pójdzie chyba jednak klucz. Chciałabym zdążyć w tym roku, a fundusze nie pozwolą mi na zrobienie tego na stopie.
Stopa poczeka na lepsze czasy czyli na mniej szczurzych chorób i operacji...
O właśnie, co do stopy, bo sie nad tym zastanawiałam ostatnio. Jak wracałaś ze studia?
Ja musze tam ponad godzine dojeżdżać (studio we Wrocławiu) i zastanawiam sie jaką pore roku wybrać, żeby stopa zniosła to najlepiej. W lecie łatwiej o opuchlizne, ale z drugiej strony nie trzeba chodzić w ciężkich butach i trudniej o otarcie świeżego tatuażu.
EDIT
Żeby troche rozjaśnić te moje wizje, wszelkie propozycje mile widziane
Szczurek albo taki jak ten: [

Albo coś w stylu tego:

Na stopie tak wyglądający bluszcz:

O takim układzie wokół kostki (ale ma sie kończyć tuż nad kostką i zaczynać przy palcach):

Z takim cieniem:

Nie wiem jak im wyjdzie narysowanie tego w studiu, ale niech kombinują
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Normalnie, autobusami dwomaNina pisze:
O właśnie, co do stopy, bo sie nad tym zastanawiałam ostatnio. Jak wracałaś ze studia?
Powiem Ci, że świeżo po robocie stopa nie zdążyła jeszcze aż tak napuchnąć, owinięta w folie do buta i jakoś dokuśtykałam bez większych problemów
A niezależnie od pory roku i tak pewnie Ci ją zafoliują - tyle, że latem lepiej chyba, bo nie trzeba kisić nogi w butach - a najlepiej to już by było przez te parę dni ograniczyć chodzenie do min
Ale ja jakoś codziennie maść, folia, skarpetka, do buta i do pracy... więc się da
edit: Nina hmm mi się bardziej podoba ten pierwszy szczurek
albo połączenie pozycji drugiego ze słodyczą pierwszego 
A pomysł na tattoo super, szczególnie podoba mi się układ na pierwszej "stopie "
Ale w studiu na pewno wykombinują 
Ja idąc, nie spodziewałam się nawet w połowie, że może mi coś tak genialnego na stopie wyjść
A pomysł na tattoo super, szczególnie podoba mi się układ na pierwszej "stopie "
Ja idąc, nie spodziewałam się nawet w połowie, że może mi coś tak genialnego na stopie wyjść
No to dobrze, bo tej drogi powrotnej sie najbardziej bałam
Właśnie przez to duszenie nogi, myśle raczej o lecie. Ewentualnie jakiejś przerwie (święta/ferie/ weekend majowy) żeby chociaż pare dni chodzić tyle co po domu i nie wtykać nogi w ogóle do buta.
Zobaczymy ile funduszy zbiore do końca roku, mam nadzieje, że chociaż na klucz starczy
Na razie myśle o tym, że musze wydać ponad 200zł na operacje szczurów
Pierwszy też mi sie wydaje fajniejszy, ale z drugiej strony styl drugiego (bo to tylko przykład na brzydote szczurzą
) jest bardziej charakterny, a ten wzór będzie i tak w mało widocznym miejscu.
Mi układ na pierwszym podoba sie tak sobie, ale ogólnie wzór jako całość, najbardziej
Nie wiem gdzie ten klucz zrobić. Chciałabym na plecach (łopatka np) , ale nie wiem jak sie będzie to komponować z moim słońcem
Właśnie przez to duszenie nogi, myśle raczej o lecie. Ewentualnie jakiejś przerwie (święta/ferie/ weekend majowy) żeby chociaż pare dni chodzić tyle co po domu i nie wtykać nogi w ogóle do buta.
Zobaczymy ile funduszy zbiore do końca roku, mam nadzieje, że chociaż na klucz starczy
Pierwszy też mi sie wydaje fajniejszy, ale z drugiej strony styl drugiego (bo to tylko przykład na brzydote szczurzą
Mi układ na pierwszym podoba sie tak sobie, ale ogólnie wzór jako całość, najbardziej
Nie wiem gdzie ten klucz zrobić. Chciałabym na plecach (łopatka np) , ale nie wiem jak sie będzie to komponować z moim słońcem
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Hmm może tak dół pleców, powyżej lędźwi ? A najlepiej poradź się fachowców w studio - żeby dopasowali fajnieNina pisze:
Dół pleców właśnie jakoś nie bardzo mi pasuje, sama nie wiem czemu.
Ja chciałam swój pierwszy tatuaż zrobić za uchem, z taki założeniem pojechałam do studia. Ale chłopcy mi odradzili, bo jakby nie patrzeć, jest to dość mocno widoczne miejsce a nasze społeczeństwo nadal na ludzi z tatuażami patrzy dziwnie. Dodatkowo ja nadal jestem w szkole. Tzn odradzili na pierwszy tatuaż, bo już wtedy mi wróżyli, że z moim zapałem na pewno nie skończe na jednym tatuażu
Pierwszy jest na karku i chyba zaraz machne sobie zdjęcie pleców i spróbuje prowizorycznie wkleić w nie w paru miejscach ten klucz
Mama sie załamie jak sie dowie o kolejnym pomyśle
Wzór na stope jej sie podoba, na szczura kręci nosem. A trzeci pomysł do wykonania?
Kiedyś chciałabym zrobić sobie gdzieś jakiś napis. Bardzo mi sie podobają napisy w formie tatuaży.
A że jakość kosztuje... coś o tym wiem
Swój tatuaż robiłam w jednym z dwóch najpopularniejszych studiów we Wro. Byłam w kilku różnych i w tym najbardziej mi sie spodobało 
Ja chciałam swój pierwszy tatuaż zrobić za uchem, z taki założeniem pojechałam do studia. Ale chłopcy mi odradzili, bo jakby nie patrzeć, jest to dość mocno widoczne miejsce a nasze społeczeństwo nadal na ludzi z tatuażami patrzy dziwnie. Dodatkowo ja nadal jestem w szkole. Tzn odradzili na pierwszy tatuaż, bo już wtedy mi wróżyli, że z moim zapałem na pewno nie skończe na jednym tatuażu
Pierwszy jest na karku i chyba zaraz machne sobie zdjęcie pleców i spróbuje prowizorycznie wkleić w nie w paru miejscach ten klucz
Mama sie załamie jak sie dowie o kolejnym pomyśle
Kiedyś chciałabym zrobić sobie gdzieś jakiś napis. Bardzo mi sie podobają napisy w formie tatuaży.
A że jakość kosztuje... coś o tym wiem
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Hmm niby racja, ja co prawda już pracuję, ale też pewnie by kręcili nochalemNina pisze: Ja chciałam swój pierwszy tatuaż zrobić za uchem, z taki założeniem pojechałam do studia. Ale chłopcy mi odradzili, bo jakby nie patrzeć, jest to dość mocno widoczne miejsce a nasze społeczeństwo nadal na ludzi z tatuażami patrzy dziwnie. Dodatkowo ja nadal jestem w szkole.
Moja się załamała widokiem pierwszego, po czterech latach jakoś się pogodziła, teraz jak zobaczyła ten na stopie to fobia powróciła - nie dość że jest przeciwniczką tatuaży to jeszcze nie przepada za szczurami - w każdym razie mają mnie za wariatkęNina pisze:Mama sie załamie jak sie dowie o kolejnym pomyśleWzór na stope jej sie podoba, na szczura kręci nosem. A trzeci pomysł do wykonania?
![]()
No też mi się podobają - ale to musi mieć jakieś głębsze znaczenie, coś intymnego, tylko dla mnie i ew partnera - może kiedyś, bo na razie niczego takiego nie mam, co chciałabym uwiecznićNina pisze: Kiedyś chciałabym zrobić sobie gdzieś jakiś napis. Bardzo mi sie podobają napisy w formie tatuaży.
No ja na moje przypadkiem trafiłam w internecie, galeria mnie zachwyciła- ale szczerze, to było mi po drodze i szłam tam tylko po kolczyk - ale jakoś tak wyszło, ze kolczyka nie zrobiłam, tylko zapisałam się na tatuażNina pisze:A że jakość kosztuje... coś o tym wiemSwój tatuaż robiłam w jednym z dwóch najpopularniejszych studiów we Wro. Byłam w kilku różnych i w tym najbardziej mi sie spodobało