po pasożytach nie ma ani śladu. Szczurcie bardzo żadko się drapią
Moderator: Junior Moderator

chce przygarnąć/ kupić (dokładnie nie wiem, będę z nim dziś rozmawiać) szczurka z jakiegoś innego forum. Powiedział , że będzie go trzymał samego
 chce przygarnąć/ kupić (dokładnie nie wiem, będę z nim dziś rozmawiać) szczurka z jakiegoś innego forum. Powiedział , że będzie go trzymał samego   lecz zrobię wszystko by był z dziewczynami , jeśli już dojdzie do tego, że szczurek u nas zamieszka.
 lecz zrobię wszystko by był z dziewczynami , jeśli już dojdzie do tego, że szczurek u nas zamieszka. 

jedna samiczka dumbo i panienka z Tych (Tychów
 jedna samiczka dumbo i panienka z Tych (Tychów  ) . Już nie mogę się doczekać
 ) . Już nie mogę się doczekać  Jadźka będzie miała w końcu towarzyszki do zabawy , które za nią nadążą
 Jadźka będzie miała w końcu towarzyszki do zabawy , które za nią nadążą   

w nocy spac nie mogłam tak szalały
  w nocy spac nie mogłam tak szalały 
 ) podbiegła i dziabła mnie w palec
 ) podbiegła i dziabła mnie w palec   

)
)Oj to prawda, jeszcze nie widziałam tak ładnych szczurków i o ile miałam do tej pory małe uprzedzenia co do czerwonych oczu to teraz kompletnie znikły*Delilah* pisze: A tego slodziastego białego dumbo-miziaka (ktorego mialam okazje poznac u Akki)to ja Ci zazdroszcze i wróżę, ze wyrosnie z niej megaslodziak:D

No ale już niedługo
 No ale już niedługo 
  Dam im teraz trochę czasu na ogrzanie się i zaklimatyzowanie.
 Dam im teraz trochę czasu na ogrzanie się i zaklimatyzowanie.  a dumbo schował się w kocyku
 a dumbo schował się w kocyku 

jesteście wspaniali
 jesteście wspaniali  
  (Akka, Nairda ?) . Miałyśmy z Arabelą mały problemik z rozpoznaniem płci
 (Akka, Nairda ?) . Miałyśmy z Arabelą mały problemik z rozpoznaniem płci   
   Chyba sie udało, ale dla pewności. Który maluch to samiec a który samiczka? Był malutki troszkę wiekszy, mniejszy miał mniej łatek, drugi miał więcej czarnego. Tak dla pewności
 Chyba sie udało, ale dla pewności. Który maluch to samiec a który samiczka? Był malutki troszkę wiekszy, mniejszy miał mniej łatek, drugi miał więcej czarnego. Tak dla pewności  

i skacze jak prawdziwa pchelka.
 i skacze jak prawdziwa pchelka.