Pieruny ogniste siarczyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Smyki ;)
Tak byliśmy. Dostała ten lek o którym pisaliście
po pasożytach nie ma ani śladu. Szczurcie bardzo żadko się drapią 

Do moich dziewczyn w najbliższym czasie najprawdopodobniej dołączy Fuzz. Piszę najprawdopodobniej ponieważ mój brat (na co dzień terrarysta)strasznie się napalił
chce przygarnąć/ kupić (dokładnie nie wiem, będę z nim dziś rozmawiać) szczurka z jakiegoś innego forum. Powiedział , że będzie go trzymał samego
lecz zrobię wszystko by był z dziewczynami , jeśli już dojdzie do tego, że szczurek u nas zamieszka. 

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Niedługo (za 1,5 tyg) do moich dziewuch najprawdopodobniej dołączą kolejne dwie
jedna samiczka dumbo i panienka z Tych (Tychów
) . Już nie mogę się doczekać
Jadźka będzie miała w końcu towarzyszki do zabawy , które za nią nadążą

O... jaka duża klatka...
Marta to kiedy przyjeżdża do Ciebie mała dumbo białasek? Już w ten weekend?
Czekam na fotki jak będzie u Ciebie
Marta to kiedy przyjeżdża do Ciebie mała dumbo białasek? Już w ten weekend?
Czekam na fotki jak będzie u Ciebie
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
- UprzejmaCegła
Cudne kluseczki
Teraz mają bardzo dużo miejsca na swoje wariactwa
Wymiziaj małe wariaty
Teraz mają bardzo dużo miejsca na swoje wariactwa
Wymiziaj małe wariaty
Wariaty wymiziane
w nocy spac nie mogłam tak szalały 
Niunia rozwaliła dolny hamak, a kiedy w nocy wsadziłam rękę do klatki żeby go odpiąć (szarpała się z nim bo nie odgryzła ostatniego uchwytu
) podbiegła i dziabła mnie w palec
I doszło do tego , że szczury przy większej przestrzeni życiowej śpią osobno
Niunia rozwaliła dolny hamak, a kiedy w nocy wsadziłam rękę do klatki żeby go odpiąć (szarpała się z nim bo nie odgryzła ostatniego uchwytu
I doszło do tego , że szczury przy większej przestrzeni życiowej śpią osobno

Klata jak się patrzy
)
A tego slodziastego białego dumbo-miziaka (ktorego mialam okazje poznac u Akki)to ja Ci zazdroszcze i wróżę, ze wyrosnie z niej megaslodziak:D
A tego slodziastego białego dumbo-miziaka (ktorego mialam okazje poznac u Akki)to ja Ci zazdroszcze i wróżę, ze wyrosnie z niej megaslodziak:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Oj to prawda, jeszcze nie widziałam tak ładnych szczurków i o ile miałam do tej pory małe uprzedzenia co do czerwonych oczu to teraz kompletnie znikły*Delilah* pisze: A tego slodziastego białego dumbo-miziaka (ktorego mialam okazje poznac u Akki)to ja Ci zazdroszcze i wróżę, ze wyrosnie z niej megaslodziak:D
Najlepsze, że wszyscy się zachwycają, a właścicielka nie miała jeszcze okazji zobaczyć malucha
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Zobaczyłam, patrze, zachwycam się
Szczurcie sa już u mnie
Dam im teraz trochę czasu na ogrzanie się i zaklimatyzowanie.
Przyznam że mikrob jest strasznie ciekawski
a dumbo schował się w kocyku 
Pragnę podziękować wszystkim którzy w większym bądź też mniejszym stopniu pomogli w tej adopcji
jesteście wspaniali
I teraz pytanko głownie do tych , którzy widzieli Częstochowski mikroby
(Akka, Nairda ?) . Miałyśmy z Arabelą mały problemik z rozpoznaniem płci
Chyba sie udało, ale dla pewności. Który maluch to samiec a który samiczka? Był malutki troszkę wiekszy, mniejszy miał mniej łatek, drugi miał więcej czarnego. Tak dla pewności
A fotki postaram się zrobić wieczorem, naładuję tylko baterie w aparacie
Szczurcie sa już u mnie
Przyznam że mikrob jest strasznie ciekawski
Pragnę podziękować wszystkim którzy w większym bądź też mniejszym stopniu pomogli w tej adopcji
I teraz pytanko głownie do tych , którzy widzieli Częstochowski mikroby
A fotki postaram się zrobić wieczorem, naładuję tylko baterie w aparacie

I fotki. Co prawda robione w transporterku, nie chce zbytnio malców stresować.

I na koniec poczciwa Jadźka.

I na koniec poczciwa Jadźka.

chyba bede tu czesto zagladac
Na moje oko dobrze wybralyscie - wlasnie ta mniejsza pchelka z paskiem na grzbiecie wygladala mi na samiczke, a ta wieksza z wyrazna biala brodka na samca
I zgadzam sie, mikrobik jest najbardziej zadny przygod z calej trojki
Ciekawe, jakie dostan imiona...