Nue, dobrze jestDziwnie się powklejało. Najpierw jedno pod drugim, a jak usunęłam akapity, wszystko się pozlewałoA niech to.

A klatka świetna, ładnie urządzona i w ogóle super

Moderator: Junior Moderator
Nue, dobrze jestDziwnie się powklejało. Najpierw jedno pod drugim, a jak usunęłam akapity, wszystko się pozlewałoA niech to.
Mnie na żabim shacku też tak robi i jeszcze tego nie rozgryzłam bom gamoń i leń na dokładkęNue pisze:Nasz debiut na photobucket
Dziwnie się powklejało. Najpierw jedno pod drugim, a jak usunęłam akapity, wszystko się pozlewałoA niech to.
Tchibo generalnie cicha, wydaje dźwięki protestu tylko, jak jest odpychana od miski, bądź jak któraś z koleżanek wydziera jej z rączek jedzenie. I jak ją wyciągam z zakazanych miejscTylko moje najmłodsze dziecko nie wydaje z siebie niczego poza wrzaskami i bobkami prosto do miski z jedzeniem
No nie pisz tu takich rzeczy,bo zawalu dostaniemy! Z czarnowidztwem precz!Neska dalej grucha, raz mocniej, raz słabiej, jutro idziemy do weterynarza. Zachowuje się niby normalnie, biega, ma apetyt, porfiryny brak, kichania brak. Tylko to 'gadanie', od którego ostatnio już zaczynają przechodzić mnie ciarki... Boję się, że to coś poważnegoJedno świństwo zoperowane, ale co, jeśli kolejne wylazło gdzieś w płucach
?