Mój wypasiony harem :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: Mój mały harem ;)

Post autor: pin3ska »

Herbaciany złodziej jest super :) Wydaje sie jakby rozglądała sie jednym okiem czy przypadkiem nie chcą jej tego skarbu zabrac :D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Też czasami odnoszę takie wrażenie ;D a najlepsze jest to, że ona robi z łapki taką jakby łódeczkę po czym nabiera do niej herbatki i pije ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Popieram słowa Pin :D Chociaż najbardziej dotarło do mnie to zdjęcie --> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d73 ... 00654.html :P
Genialne te Twoje kluchy Katarzyno ;)
Awatar użytkownika
LaCoka

;D
Dziękuję Cegło ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Hehehehehe... te stópki... do środka takie... ::)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f4 ... 43ad9.html
Im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba to zdjęcie...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
LaCoka

A ja wam się muszę pochwalić, że dzięki zapomodze od tatusia i ratach u Oleczki (dziękuję Ci Kochana!) od wczoraj dziewczynki mieszkają w towerze ;D

Są prze szczęśliwe, biegają i zwiedzają wszystkie kąty :)
A jak Szyszka pędzi tunelami to aż się cała klatka rzęsie ;D
Ziemie za to udało się raz spaść z pięterka ;P
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

Hehehehehe, jakie ekspresowe doszczurzanie :>
i do tego tower.
oby tak dalej :> O0
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Awatar użytkownika
LaCoka

Nieplanowane doszczuranie ;)
A tower wydał mi się najlepszym rozwiązaniem na dwa stada :)

Wczoraj Szyszka chyba wyrzuciła ze stada Kirę :( i obawiam się, że to ona tak jej rozwaliła wcześniej łapkę ;/
Kilka razy złapała ją za kark, mocno szarpała i rzucała po całej klatce ;/ po kilku takich sytuacjach zabrałam przerażoną Kirę (która darła się w niebo głosy) i w akcie desperacji spróbowałam zapoznać z moim wcześniejszym, młodszym stadkiem. Feta od razu zaczęła ją iskać a reszta przybiegła i ją poobsikiwała a później wszystkie razem poszły spać :) w związku z czym Kira obecnie mieszka z moimi maluchami :) może później spróbuję ją znowu skonfrontować z Szyszką ale przyznam, że się tego obawiam po tym co wczoraj zobaczyłam ;/
Jak myślicie, zostawić Kirę z młodzieżą (której zdaje się zaczęła matkować, zaraz po włożeniu do klatki położyła się na Koce a ta poszła spać :)) czy spróbować przenieść z powrotem do starszego stada z Szyszka?
Awatar użytkownika
Oleczka
Kontakt:

Post autor: Oleczka »

co do laczenia to niech sie wypowiedza doswiadczeni :p
a ja napisze tylko tyle: Ty nie dziekuj tylko foty dwaja :D
I filmik jak Szyszunia biega :D
Awatar użytkownika
LaCoka

No właśnie filmik został nagrany ale nie widać w nim tego uroku pokraczności Szyszkowej ;) zatem muszę się na nią zaczaić ponownie ;D
Awatar użytkownika
LaCoka

Kilka nowych fotek ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/abb ... 4499d.html Zima
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2e ... 1f806.html śledzie ;D Szyszka, Zima (na tej fotce widać jej ubrudzoną w poryfirynce mordkę, zawsze jej się tak robi jak śpi ;/), Kizia i Amisia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/092 ... 32373.html Zima (oczko jest zaczerwienione od poryfirynki bo spała :))
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d6a ... 716fd.html ;D cudaki śpią w podwieszanej kuwecie ;P Rubi, Amisia, Zima, nos Kizi i Szyszka
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2e ... 1f806.html - szczury śpiące pokotem, ale fajna fotka :D !
A za szczury Elusi specjalnie trzymałam kciuki, bo to szczury mi znajome, i dobrze, że mogą zostać u Ciebie w fajnym, ciepłym domku :)
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
LaCoka

Również się cieszę, że mogą ze mną zostać :) Szyszka to taki cudny mały taran, któremu nie jestem w stanie się oprzeć i jak tylko widzę ten pysiak przyciśnięty do kratek to od razu wypuszczam ją na łózko (klatka stoi jakieś 5cm od łóżka żeby dziewczyny mogły na nie wychodzić :)) a ona po mnie tupta ;D Amisia to pieszczoch i meeega przytulak a Zimę musi najść nastrój na miłości, zwykle robi sobie norki pod poduszkami bądź kołdrą i znosi tam wszystko co jej w łapki/pyszczek wpadnie ;)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

słodko wyglądają... :) i tyle ich się mieści w jednej kuwetce, a nasze baby udają , że we dwie nie mogą :P :D .Ucałowania dla wszystkich ogonków :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
LaCoka

Wszystkie już wycałowane :)

Wczoraj Psiuta mnie prawie o zawał przyprawiła. Otóż: odwiedził mnie mój tatuś i pokazałam mu nową klatkę a on zaczął się zachwycać Psiutką, która jako jedyna nie spała i łasiła się przez pręty :) w związku z powyższym postanowiłam ją wypuścić. Podeszłam do strony z której są drzwiczki i je otworzyłam (tata stał po przeciwnej stronie klatki), w tym momencie paskuda mała dopiero zauważyła, że tam stoję ale nie zauważyła, że klatka jest otwarta ;P zaczęła to mnie biec i po wybiciu się ... wyleciała z klatki (często tak robi tylko, że wtedy zatrzymuje się na prętach ;P) ;D dobrze, ze udało mi się ją złapać w locie, nawet mój tatuś się zestresował :P

A i dodam, że zostanę zabita przez mamuśkę: dziewczyny wessały w nocy zasłonkę do klatki i zrobiły z niej wycinanki, jak Pani Starsza to zobaczy to mnie zatłucze (mnie, nie szczury ;P).

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06f ... 265fa.html Koka,feta i Hera
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b8 ... 230f5.html ;D Zima, Szyszka, Rubi i Kizia wcinają smakołyki ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”