Moderator: Junior Moderator
2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy.LaCoka pisze:Ejjj, myślicie, że odstęp między piętrami 2,5cm będzie za duży dla dwóch samców ważących ponad 600g i samiczki ważącej niecałe 500g ale za to z dużą głową?
albo jako ładowarkaOgoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu.ojjj..będzie niedobrze
Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek.
![]()
Ogon w gniazdko, telefon w zęby, i ładujemy!sssouzie pisze:albo jako ładowarkaOgoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu.ojjj..będzie niedobrze
Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek.
![]()
To się najwyżej odrutuje/osiatkuje czy coś w ten deseńOgoniasta pisze:2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy.![]()
denewa pisze:Ogoniasta weź winę na siebie!![]()
Powiesz, że dawno paznokci nie obcinałaś czy coś
nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.igig pisze:Ale tan krocionóg to ładny jest.
zalbi pisze: nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.
Słyszałam kiedyś, że dobrym sposobem na zgagę jest szklanka letniej wody z rozpuszczoną dużą ilością cukruklimejszyn pisze:znacie jakiś domowy sposób na zgagę ? męczy mnie cholernie, nie wiem od czego. a żadnego rennie itd w domu nie mogę znaleźć..