Wentzowa pisze: przed chwilą to większe krowiszcze znalazło i zjadło cv mojego brata napisane na kartce a4

Moderator: Junior Moderator
Wentzowa pisze: przed chwilą to większe krowiszcze znalazło i zjadło cv mojego brata napisane na kartce a4
Ta, w takim razie jest egoistką, bo on nie pójdzie do pracy a ona się pomiziać nie daMadziaK pisze:a co będzie szedł do pracy jak ten czas może na mizianie ogonów poświęcić
cwaniary
Wentzowa pisze:on nie pójdzie do pracy a ona się pomiziać nie da![]()
Oglądajcie więc otoczona gryzelską sławą Mizię oraz szekoladową siostrzyczkę Mizelki (którą serdecznie pozdrawiamy, życzymy powrotu do zdrowia i trzymamy kciuki za nią, żeby była dzieeeelnasssouzie pisze:ooo i my się doczekać nie mogłyśmy.
marzyłyśmy o oglądaniu otoczonej gryzelską sławą Mizi, oraz o szokoladowej siostrzyczki mojej Mizelki![]()
kuooty śliczne są![]()
ej tam, co się wkurzasz na pierwsze posty ze zdjęciamikażdy z nas musiał przećwiczyć i wypracować,
jak się układa zdjęcia, żeby stały w rządku ślicznie i pięknie![]()
polecam opcję podgląd![]()
proszę się jeszcze raz narazić i wycałować wcale-nie-pieszczoszki od sołzy![]()
Do obgryzania, bo ona palce jak kukurydzę traktujeale to zawsze dodatkowe 10 palców do gryzienia![]()
no na walentynki mi daj a jak nieWentzowa pisze: tosiakks napisał(a):daj mi ja![]()
Chciałoby się![]()
W sumie mogłam podejść do Ciebie na jakiejś przerwie w szkole, kiedy wsuwałaś bułkę czy coś innego i powiedzieć: "Hej, jestem Wentzowa ze szczury.org, założyłam temat o moich szczurkach. Skomciasz miiii?"bubu pisze:Wentzowa! Założyłaś temat,chwalisz się szczurami,a ja o tym nic nie wiem?! Toż to skandal.
Nie dam, moje! Ale zaprosić Cię mogę, wpadaj, wpadaj, weź ze sobą swój zwierzyniec. Dziewczyny i tak ukraść się nie dadzą, tylko ci łapy poobgryzają, ha-ha!tosiakks pisze:no na walentynki mi daj a jak nie
to zapros mnie chociazjak nie dasz to sama ukradne
![]()
![]()
![]()
Bo ja jestem jak gaz ziemny, pojawiam się i ulatniam niepostrzeżeniebubu pisze:A tak w ogóle to nie fair,że ty mnie rozpoznałaś,a ja jak nawet mam kilka zdjęć to nadal nie wiem kim jesteś. Ciapa ze mnie i już.
Tak. W szkole jestem jamnikiemsssouzie pisze:może Wentzowa wcielenia zmienia