Wentzowa pisze: przed chwilą to większe krowiszcze znalazło i zjadło cv mojego brata napisane na kartce a4
Patologiczne zwierzęta Wentzowej
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moja armia.
ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
ooo i my się doczekać nie mogłyśmy.
marzyłyśmy o oglądaniu otoczonej gryzelską sławą Mizi, oraz o szokoladowej siostrzyczki mojej Mizelki
kuooty śliczne są
ej tam, co się wkurzasz na pierwsze posty ze zdjęciami
każdy z nas musiał przećwiczyć i wypracować,
jak się układa zdjęcia, żeby stały w rządku ślicznie i pięknie
polecam opcję podgląd
proszę się jeszcze raz narazić i wycałować wcale-nie-pieszczoszki od sołzy
marzyłyśmy o oglądaniu otoczonej gryzelską sławą Mizi, oraz o szokoladowej siostrzyczki mojej Mizelki
kuooty śliczne są
ej tam, co się wkurzasz na pierwsze posty ze zdjęciami
jak się układa zdjęcia, żeby stały w rządku ślicznie i pięknie
polecam opcję podgląd
proszę się jeszcze raz narazić i wycałować wcale-nie-pieszczoszki od sołzy
...czyż nie dobija się koni...?
Ta, w takim razie jest egoistką, bo on nie pójdzie do pracy a ona się pomiziać nie daMadziaK pisze:a co będzie szedł do pracy jak ten czas może na mizianie ogonów poświęcić
cwaniary
Jakby się zmówiły, jedna schowała się pod łóżkiem a druga rozwaliła barykadę i siedzi zadowolona za szafą. A ja się tu męczę i pocę żeby je wydostać. Matkoo, jak ja je kocham
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Wentzowa pisze:on nie pójdzie do pracy a ona się pomiziać nie da![]()
ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
Oglądajcie więc otoczona gryzelską sławą Mizię oraz szekoladową siostrzyczkę Mizelki (którą serdecznie pozdrawiamy, życzymy powrotu do zdrowia i trzymamy kciuki za nią, żeby była dzieeeelnasssouzie pisze:ooo i my się doczekać nie mogłyśmy.
marzyłyśmy o oglądaniu otoczonej gryzelską sławą Mizi, oraz o szokoladowej siostrzyczki mojej Mizelki![]()
kuooty śliczne są![]()
ej tam, co się wkurzasz na pierwsze posty ze zdjęciamikażdy z nas musiał przećwiczyć i wypracować,
jak się układa zdjęcia, żeby stały w rządku ślicznie i pięknie![]()
polecam opcję podgląd![]()
proszę się jeszcze raz narazić i wycałować wcale-nie-pieszczoszki od sołzy![]()
Kuooty śliczne, a nikt ich nie chce
Właśnie opcja podgląd bardzo mi się przydała, lecz w pewnym momencie pomyliłam ją z opcją wyślij
Wycałuję i wymiziam jak mi się oddech zrówna, bo przez te gnidy się po pokoju nagoniłam, za chwilę babcia przyjedzie a szczury za szafą. Nie goniłam za Mizią, bo ona tylko siedziała sobie za szafą i kiedy wkładałam tam rękę to próbowała mi ją uciąć w połowie. Ale Armia... wyścig szczurów
Do obgryzania, bo ona palce jak kukurydzę traktujeale to zawsze dodatkowe 10 palców do gryzienia![]()
Wentzowa! Założyłaś temat,chwalisz się szczurami,a ja o tym nic nie wiem?! Toż to skandal.
Fajowy masz zwierzyniec
.
Fajowy masz zwierzyniec
no na walentynki mi daj a jak nieWentzowa pisze: tosiakks napisał(a):daj mi ja![]()
Chciałoby się![]()
to zapros mnie chociaz
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
W sumie mogłam podejść do Ciebie na jakiejś przerwie w szkole, kiedy wsuwałaś bułkę czy coś innego i powiedzieć: "Hej, jestem Wentzowa ze szczury.org, założyłam temat o moich szczurkach. Skomciasz miiii?"bubu pisze:Wentzowa! Założyłaś temat,chwalisz się szczurami,a ja o tym nic nie wiem?! Toż to skandal.
Nie dam, moje! Ale zaprosić Cię mogę, wpadaj, wpadaj, weź ze sobą swój zwierzyniec. Dziewczyny i tak ukraść się nie dadzą, tylko ci łapy poobgryzają, ha-ha!tosiakks pisze:no na walentynki mi daj a jak nie
to zapros mnie chociazjak nie dasz to sama ukradne
![]()
![]()
![]()
Ha,no mogłaś.
Tyle,że i tak bym nie weszła ,bo dopiero wczoraj odzyskałam internet .A jeślibyś tak zrobiła to jeszcze bardziej bym się nie mogła doczekać internetu.
A tak w ogóle to nie fair,że ty mnie rozpoznałaś,a ja jak nawet mam kilka zdjęć to nadal nie wiem kim jesteś. Ciapa ze mnie i już.
A tak w ogóle to nie fair,że ty mnie rozpoznałaś,a ja jak nawet mam kilka zdjęć to nadal nie wiem kim jesteś. Ciapa ze mnie i już.
Bo ja jestem jak gaz ziemny, pojawiam się i ulatniam niepostrzeżeniebubu pisze:A tak w ogóle to nie fair,że ty mnie rozpoznałaś,a ja jak nawet mam kilka zdjęć to nadal nie wiem kim jesteś. Ciapa ze mnie i już.
Tak. W szkole jestem jamnikiemsssouzie pisze:może Wentzowa wcielenia zmienia
Czekoladka… mmm...

Mówią , że może pomóc na stres – a ja jestem skłonna się z tym zgodzić!
Mizia – pani Okmankowa!

Miziaństwo dla ogonków! on

Mówią , że może pomóc na stres – a ja jestem skłonna się z tym zgodzić!
Mizia – pani Okmankowa!

Miziaństwo dla ogonków! on
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Wentzowa zdjecia prosze ;p 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Właśnie!
Podejrzanie dawno Cię tu nie było, co knujesz?
Podejrzanie dawno Cię tu nie było, co knujesz?
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.