wymiziaj je od wujka Pauliny

Moderator: Junior Moderator

I'm wujek Paulina dla wszystkich szczurków
  I'm wujek Paulina dla wszystkich szczurków 

biedne tez beda musiały granulat jesc
  biedne tez beda musiały granulat jesc 

jest wstanie sie wspiąć po klatce byleby wrócić do żarcia, jak jestem bliżej to klatki to mi na głowę wejdzie.... byle do żarcia! jesc,jesc,jesc,jesc,jesc i  jesc by mogla tylko
 jest wstanie sie wspiąć po klatce byleby wrócić do żarcia, jak jestem bliżej to klatki to mi na głowę wejdzie.... byle do żarcia! jesc,jesc,jesc,jesc,jesc i  jesc by mogla tylko ja nie moge z niej juz, reszta dostaje  cos lepszego a gnoma wyjmuje z klatki na ten czas, niech one sobie tego ryżu czy kaszy podskubią w spokoju..niestety grubas sie wije i wyrywa ,skakac by chciala na metr byleby...no zgadnijcie sami
 ja nie moge z niej juz, reszta dostaje  cos lepszego a gnoma wyjmuje z klatki na ten czas, niech one sobie tego ryżu czy kaszy podskubią w spokoju..niestety grubas sie wije i wyrywa ,skakac by chciala na metr byleby...no zgadnijcie sami  konczy sie na tym ze jak reszta podje to wkladam grubasa do klatki i wyglada jakby glodzona byla, za ziarenko da sie oskubac
 konczy sie na tym ze jak reszta podje to wkladam grubasa do klatki i wyglada jakby glodzona byla, za ziarenko da sie oskubac
 jakbym o moim Chaosie czytała
 jakbym o moim Chaosie czytała  Już sobie wyobraziłam taki mini odkurzacz z ogonkiem
 Już sobie wyobraziłam taki mini odkurzacz z ogonkiem 
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*) 
 PozdrowiamRhenata pisze:(...)
Dzisiaj miała przyjść klatka,niestety stało sie coś niesamowitego,spadł śnieg w tej strasznej krainie deszczowych alkoholowych i dostawa opóźniona . A oto klatka:
Calkiem niemała,dwu pokojowa
wysokosc - 159.5 cm
glebokosc - 63.5 cm
szerokosc - 93.5 cm
pomiędzy drutami - 15mm

jak Wam idzie, referuj !
  jak Wam idzie, referuj ! ?
?