Eeee tam! Nie robimy tak tylko dlatego, że tort z Bąbla śmierdziałby siuśkami!*Delilah* pisze: Hehehehe, wyobrazilam sobie jak rozbijacie jajka i przelewacie na jego głowę, po czym dekorujecie je dropsami:D:D:D:D niedobrze ze mną...
Sysiątka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Sysiątka
Jakie uchi
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02260.jpg
Gratuluję doszczurzenia!!!
A gdzie njusy o Bąblu, no gdzie?
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02260.jpg
Gratuluję doszczurzenia!!!
A gdzie njusy o Bąblu, no gdzie?
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Dziękuję, Denewko
Możliwe że to nie koniec niestety!
Bąbel jest jakiś nieswój od wczoraj, taki wystraszony, ale to chyba wizyta hydraulików tak na niego wpłyneła. Obserwujemy go w domu z niepokojem, suzkamy objawów choroby, ale nieee, on po prostu chyba się rozgardiaszu przestraszył, bo skąd miał wiedzieć, że nie chodzi o jego rozrabianie, tylko o cieknący kibelek
Dzisiaj mija 21 dzień od operacji, więc jutro wrzucamy go do Essie
Myślę, że się świetnie maluchy dogadają i razem będą szaleć.
Beza niestety nie rozumie dalej idei szczurzych zabaw, co dla Essie skończyło się szramami po zębach na grzbiecie
Bąbel jest jakiś nieswój od wczoraj, taki wystraszony, ale to chyba wizyta hydraulików tak na niego wpłyneła. Obserwujemy go w domu z niepokojem, suzkamy objawów choroby, ale nieee, on po prostu chyba się rozgardiaszu przestraszył, bo skąd miał wiedzieć, że nie chodzi o jego rozrabianie, tylko o cieknący kibelek
Dzisiaj mija 21 dzień od operacji, więc jutro wrzucamy go do Essie
Beza niestety nie rozumie dalej idei szczurzych zabaw, co dla Essie skończyło się szramami po zębach na grzbiecie
Trochę se odświeżam temat.. Od wczoraj
Dzisiaj nastąpiło wielkie łączenie. Duża klatka została wypucowana jak nigdy (oto prawdziwy sens doszczurzania-pucowanie klatki na błysk jak nigdy!
) Cała piątka przesiedziała godzinę w wannie.
Essie próbowała każdego przytulić i piszczała co rusz, żeby pokazac, ze jest mała i niegroźna.
Bąbel z zapałem lizał wannę i próbował z każdym się bawić.
Beza siedziała nieszczęśliwa w kącie i co jakiś czas chowała się pod Essie
Czarnule skupiły się na wyskakiwaniu z wanny z niesłabnącym zapałem.
Nie było bitew ani nawet podgryzań. Teraz cała piątka siedzi w klatce. Każda dziewczyna w swoim kącie, a między nimi kursuje wiecznie szczęśliwy Bąbel. Chyba automatycznie uznał, że to jego harem, bo każdą dziewczynę musiał obsikać jak na prawdziwego dżentelamana przystało
Wszelkie spotkania czarnulek z nowymi cżłonkami kończą się na zwykłym obwąchaniu. Essie postanowiła zasnąć, w końcu dla malucha to niesamowicie wiele wrażeń. Ale Bąbel postanowił przed chwilą na nią skoczyć z półeczki
Klatka jest pod nieustannym naszym troskliwym rodziców nadzorem
Jesteśmy trochę wystarszeni...
Teraz Laura wąchała nachalnie Essie, na próbę łapkami dała jej po nosie, ale wtedy Bąbel przyglądający się zajściu przyatakował ją do zabawy, żeby nie dokuczała słabszym! Tak więc łysunka ma najlepszego w świecie bodygarda!
Dzisiaj nastąpiło wielkie łączenie. Duża klatka została wypucowana jak nigdy (oto prawdziwy sens doszczurzania-pucowanie klatki na błysk jak nigdy!
Essie próbowała każdego przytulić i piszczała co rusz, żeby pokazac, ze jest mała i niegroźna.
Bąbel z zapałem lizał wannę i próbował z każdym się bawić.
Beza siedziała nieszczęśliwa w kącie i co jakiś czas chowała się pod Essie
Czarnule skupiły się na wyskakiwaniu z wanny z niesłabnącym zapałem.
Nie było bitew ani nawet podgryzań. Teraz cała piątka siedzi w klatce. Każda dziewczyna w swoim kącie, a między nimi kursuje wiecznie szczęśliwy Bąbel. Chyba automatycznie uznał, że to jego harem, bo każdą dziewczynę musiał obsikać jak na prawdziwego dżentelamana przystało
Wszelkie spotkania czarnulek z nowymi cżłonkami kończą się na zwykłym obwąchaniu. Essie postanowiła zasnąć, w końcu dla malucha to niesamowicie wiele wrażeń. Ale Bąbel postanowił przed chwilą na nią skoczyć z półeczki
Klatka jest pod nieustannym naszym troskliwym rodziców nadzorem
Teraz Laura wąchała nachalnie Essie, na próbę łapkami dała jej po nosie, ale wtedy Bąbel przyglądający się zajściu przyatakował ją do zabawy, żeby nie dokuczała słabszym! Tak więc łysunka ma najlepszego w świecie bodygarda!
-
klimejszyn
- Kontakt:
super ! Bąbel to musi być szczęśliwy z tyloma pannami..
fotki, fotki !
fotki, fotki !
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Ach, ta wizja "wiecznie szczęśliwego Bąbla" krążącego pomiędzy swoimi dziewczynami i mnie uradowała
Teraz jego niespożyte pokłady energii będą miały pole do popisu : "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki ..."

Teraz jego niespożyte pokłady energii będą miały pole do popisu : "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki ..."
Się chłopak rozpływaklimejszyn pisze:super ! Bąbel to musi być szczęśliwy z tyloma pannami..![]()
fotki, fotki !
Aż się uśmiałam! Dokładnie tak! Harem Bąbla oficjalnie powstał!ol. pisze:Ach, ta wizja "wiecznie szczęśliwego Bąbla" krążącego pomiędzy swoimi dziewczynami i mnie uradowała![]()
A teraz fotorelacja z łączenia.
Najpierw była godzina w wannie, a potem piątka trafiła do klatki.

Najpierw było zwiedzanie (czyli 4 dziewczyny w 4 kątach i biegający między nimi wiecznie szczęśliwy Bąbel), a potem powanienne spanie. Essie na początku wtuliła się w znaną sobie Bezę.

Potem obie dziewczyny przesunęły się do Bąbla, który zawstydzony legł w kącie.

Następnie na sianie same zasnęły Laura i Essie.

Żeby w końcu się przytulić.

Potem przyłączyła się do nich Beza.

Czasem dziewczyny odwiedzał Bąbel, ale zaraz szedł spać do swego machokąta.

Idzia w tym czasie, jak na samotnika przystało, spała (obrażona nieco) w najdalszym kącie klatki.

Pod wieczór nastąpiła wspólna kolacja na zgodę nad pysznym gerberkiem.

Tyle z fotorelacji.
Obecnie Essie trzyma się z Bąblem, który strzeże ją przed alfą Laurą. Co czarnula próbuje małej pokazać, ko tu rządzi, przybiega Bąbel i chowa łysolinkę pod sobą, zaczyna ją ulić i lizać, żeby było wiadomo, jakim bykiem jest łysolinkowy bodygard
Trzymamy kciuki, żeby było coraz lepiej, żeby stado szybko się ustabilizowało, w miarę możliwości bez bicia..
Szczęście Bąbla to jedna strona medalu. Tak sobie myślę, że dziewczyny też będą miały trochę radochy z jego obecności. 
-
klimejszyn
- Kontakt:
ale...ale Essie ! aaaaaaaaaaaaaaa, porwę ją, porwę ! 
bez szczurków...
Bąbelku słodki , you are my hero!
Takiego obrońcy mogą malutkiej pozazdrościć wszystkie gwiazdy filmowe
Relacja z łączenia świetna!Idzie to piorunem , oby nie było bijatyk ani awantur
Ale powiedz , jak to zrobiłaś , że nie kłócą się przy jednej misce z gerberkiem?
Takiego obrońcy mogą malutkiej pozazdrościć wszystkie gwiazdy filmowe
Relacja z łączenia świetna!Idzie to piorunem , oby nie było bijatyk ani awantur
Ale powiedz , jak to zrobiłaś , że nie kłócą się przy jednej misce z gerberkiem?
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Od dzisiaj Ty robisz mi opisy pod zdjęciami nooooo! Gdzie nie spojrzę, to robisz to świetnie, a ja niestety jestem prostym człowiekiem, co to się poetyką parać nie umie i nie powienien umieć
Na razie się nie popisał w tej kwestii, ale zobaczymy, co los przyniesieIHime pisze:Szczęście Bąbla to jedna strona medalu. Tak sobie myślę, że dziewczyny też będą miały trochę radochy z jego obecności.
Zapraszamyklimejszyn pisze:ale...ale Essie ! aaaaaaaaaaaaaaa, porwę ją, porwę !
Hahaha, Bąbel dziękuje i dumnie wypina klatęunipaks pisze:Bąbelku słodki , you are my hero!![]()
Takiego obrońcy mogą malutkiej pozazdrościć wszystkie gwiazdy filmowe![]()
Relacja z łączenia świetna!Idzie to piorunem , oby nie było bijatyk ani awantur![]()
Talerzyk specjalnie był na tyle duży, żeby szczury podczas jedzenia nie mogły sięgnąć sąsiada
I już chyba po łączeniu
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02446.jpg - narada okrągłego stołu 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Hahaha, "zjeść gerberka czy Essie? Obradujmy siostry!"Jessica pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02446.jpg - narada okrągłego stołu
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02400.jpg
Zabijcie mnie ! Jaki piękny pysio ! Iiiiiii ! Iiii!
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02429.jpg Śpioszki
Zabijcie mnie ! Jaki piękny pysio ! Iiiiiii ! Iiii!
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02429.jpg Śpioszki