Witam Was dziewczynki!!!

bardzo się cieszę, ze szczuraski się podobają i że trafiły w odpowiednie ręce

piszcie tu czasem co tam słychać u was i Waszych ( naszych ) pociech

a co do Nero to mówiłam ... malutkie to bardzo, zresztą Dusia niewiele większa ... a ten drugi Złamasek dziewczynka co u Małgorzaty mieszka już jeszcze mniejsza

takie własnie myszki :)juz mi ich brakuje .... w klatce zrobiło się bardzo przestrzennie ..... aha a co do łączenia tych szczurków z tymi waszymi starszymi to ..... wiadomo to, że wszystko zależy od charakterków tych większych szczurasków bo te tak czy siak się podporzątkują, ale .... powiem wam, że mój szczur (który jest naprawde wielki) sam się połączył w stadko z chłopakami ... sprzątałam w klatce u malych chłopaków i wsadziłam je do pudełka tyle, że było odkryte , a mój szczuras Tadek chodził sobie po mieszkaniu wywąchał maluchy wskoczył do pudełka i w sumie już tak zostali .... znaczy dałam mu do towarzystwa dwa szczuraski i normlnie się dogadują, fakt, że Tadek często kładzie je na plecki jak mu się coś nie podoba, ale maluchy go lubią, śpią sobie wtulone i nie ma żadnego problemu, a dziś Tadek pokazał jednemu nocne spacery

a jak już wszystkie szczuraski pójdą do nowych domków to połącze Tadka z mamą i tą córeczką co ją zostawiłam i będe miała małe stadko