Pooglądaj sobie jeszcze inne klatki tego sprzedającego, ma ich naprawdę sporo. Niektórych klatek są różne warianty, tj. ta sama klatka na jednej aukcji jest z hamakiem, na innej z domkiem drewnianym, etc.

Moderator: Junior Moderator
klatka ogolnie na 4 poniewaz druty w niektorych czesciach mogly byc grubsze bo dach sie troszke zapada niewiele ale jednak kuwety sa spoko duzelepakkomies pisze:A ja mam pytanie do jordan (piszę je tutaj, bo może komuś też się przyda)
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzynCzy ma jakieś wady? Jest wygodna w czyszczeniu? itp.
"Dach" w sensie górna część ostatniego piętra (tam gdzie się otwiera z góry te duże drzwiczki), tak?jordan pisze:klatka ogolnie na 4 poniewaz druty w niektorych czesciach mogly byc grubsze bo dach sie troszke zapada niewiele ale jednak kuwety sa spoko duzelepakkomies pisze:A ja mam pytanie do jordan (piszę je tutaj, bo może komuś też się przyda)
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzynCzy ma jakieś wady? Jest wygodna w czyszczeniu? itp.
a czyszczeie no ja narazie nie daje sciolki do srodka ale do kuwety naroznej takiej trixie wiec wszedzie sa reczniki papierowe ale spoko wsadzilem szufelke i miotelke przez te wielkie drzwi z dolu i wielkie z gory i spokojnie wyczyscilem gore i dol no i te drewniane polki napewno niedlugo do wymiany bo drewno siaknie mocz ja kupie napewno polki z ferplasta, plusem tez jest to ze jest skladana a ogolnie wielka willa dla szczurkow
to tyle