Pooglądaj sobie jeszcze inne klatki tego sprzedającego, ma ich naprawdę sporo. Niektórych klatek są różne warianty, tj. ta sama klatka na jednej aukcji jest z hamakiem, na innej z domkiem drewnianym, etc.
[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: [klatka] wybór klatki
Cieszę się, jeśli pomogłam. 
Pooglądaj sobie jeszcze inne klatki tego sprzedającego, ma ich naprawdę sporo. Niektórych klatek są różne warianty, tj. ta sama klatka na jednej aukcji jest z hamakiem, na innej z domkiem drewnianym, etc.
Ja tą klatkę kupiłam z hamaczkiem oraz basenem do piasku (dla szynszyl).
- lepakkomies
- Kontakt:
A ja mam pytanie do jordan (piszę je tutaj, bo może komuś też się przyda)
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzyn
Czy ma jakieś wady? Jest wygodna w czyszczeniu? itp. 
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzyn
klatka ogolnie na 4 poniewaz druty w niektorych czesciach mogly byc grubsze bo dach sie troszke zapada niewiele ale jednak kuwety sa spoko duzelepakkomies pisze:A ja mam pytanie do jordan (piszę je tutaj, bo może komuś też się przyda)
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzynCzy ma jakieś wady? Jest wygodna w czyszczeniu? itp.

Mam pytanie, czy klatka, której link podam niżej pomieści 2 ogony? Czy szukać innej, większej?
http://allegro.pl/item1104298826_klatka ... s_zoo.html
Proszę o pomoc.
http://allegro.pl/item1104298826_klatka ... s_zoo.html
Proszę o pomoc.
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
wg kalkulatora tak, ale nie widze w niej jakos 2 wypasionych samców 
Za jakiś czas zamierzam "zaopatrzyć się" w dziewuszki więc chyba się pomieszczą, a są drobniejsze od dużych samców i chyba będą miały miejsce, a na kalkuratorze też liczyłam, ale mogłam się pomylić (z zaawansowanym angielskim krucho...) i chciałam się tylko upewnić
.
Dzięki za choć trochę pomocy
. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do tej klatki to piszcie, rady mile widziane
.
Dzięki za choć trochę pomocy
- WildHeart
- Kontakt:
jak masz kilka zlotych wiecej to kup moze cos takiego: http://allegro.pl/item1114263686_super_ ... 40_cm.html
ja taka mam i jestem zadowolona bardzo, wg kalkulatora jest na 3 sztuki, jest mega przestronna i fajna do urządzenia
ja taka mam i jestem zadowolona bardzo, wg kalkulatora jest na 3 sztuki, jest mega przestronna i fajna do urządzenia
Dzięki za radę, też widziałam tą klatkę, ale ja jednak wolę mieć klatkę bez elementów drewnianych.
Dziękuję za propozycję
. Jak inni mają coś do zapropowania, albo jakieś uwagi to piszcie, bo jestem otwarta na wszelkie rady
.
Dziękuję za propozycję
- WildHeart
- Kontakt:
metalowe półeczki nie są dobre dla szczurków i każdy tutaj Ci to powie, dlatego mi osobiscie ta klatka sie nie podoba
po za tmy do tej która ja Ci pokazalam bez problemu dorobisz plastikowe półeczki z koszyczków albo tak jak ja mam u siebie s paneli podłogowych 
Dobrze, zastanowię się nad Twoją klatką
. Chce, żeby ogonki czuły się dobrze.
- zuzka-buzka
Elajza, tutaj odradzają takie klatki jak podana przez Ciebie.
Naprawdę polecamy dołożyć kilka groszy i kupić propozycję GietkaFretka :] A Twoje szczurzynki będą miały się super w dwójkę.
Pozdrawiam ciepło i życzę owocnych "polowań" na szczurzyce i klatkę. 

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
- WildHeart
- Kontakt:
Zuza, we dwójkę 
a co do klatki, mówię Ci mam taka a w niej dwie dziewuszki i jest bosko
przedewszystkim kupa możliwości ustawień, i dużo miejsca na inwencje
ja moją kupiłam bez półeczek, bo udało mi się akurat taką trafić
półeczki zastąpiłam przyciętymi panelami, które super łatwo się czyśći, nic w nie nie wsiąka
zamiast drabinek można zamontować gałęzie, ale moje laski i tak wolą wchodzić na góre bezpośrednio po ściankach klatki 
a co do klatki, mówię Ci mam taka a w niej dwie dziewuszki i jest bosko
- zuzka-buzka
No i widzisz. 
Dołoży troszku i masz super klatkę dla 2-ki.
P.S. Przepraszam za błąd. ;]
Dołoży troszku i masz super klatkę dla 2-ki.
P.S. Przepraszam za błąd. ;]

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
- lepakkomies
- Kontakt:
"Dach" w sensie górna część ostatniego piętra (tam gdzie się otwiera z góry te duże drzwiczki), tak?jordan pisze:klatka ogolnie na 4 poniewaz druty w niektorych czesciach mogly byc grubsze bo dach sie troszke zapada niewiele ale jednak kuwety sa spoko duzelepakkomies pisze:A ja mam pytanie do jordan (piszę je tutaj, bo może komuś też się przyda)
Jak się spisuje Twoja klatka, tzn. Twoich szczurzynCzy ma jakieś wady? Jest wygodna w czyszczeniu? itp.
a czyszczeie no ja narazie nie daje sciolki do srodka ale do kuwety naroznej takiej trixie wiec wszedzie sa reczniki papierowe ale spoko wsadzilem szufelke i miotelke przez te wielkie drzwi z dolu i wielkie z gory i spokojnie wyczyscilem gore i dol no i te drewniane polki napewno niedlugo do wymiany bo drewno siaknie mocz ja kupie napewno polki z ferplasta, plusem tez jest to ze jest skladana a ogolnie wielka willa dla szczurkow
to tyle
I mam rozumieć, że te 4 to na możliwych 5?