Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja tam nie wiem, ale są weci, którzy wykonują sekcję bez żadnych problemów. Nie trzeba wszystkiego rozcinać, czasem rzut oka na treśc zołądka pokaże co sie stało. Myślę , ze po prostu nie chce sie komuś babrać
Jesli szczurka jest w chłodzie(np. lodówce), to pewnie jescze mogłaby być tam np. do jutra rana.
Szkoda, ze nikogo akurat nie ma na forum z Warszawy, to by cos doradził
Biedna szczurka, moze faktycznie nie ma co jej tak trzymać i czekać bez sensu, ale z drugiej strony może ktoś akurat z W-wy będzie i coś wiecej się dowiesz.
Stężenie pośmiertne mija, potem ciało nie jest takie sztywne. Zasinienie błon śluzowych może sugerować kłopoty z sercem, być może to był zawał.
Przykro mi bardzo z powodu szczurka
ja bym jednak poszukala jakiejś kliniki, żeby zrobili sekcję.bo ten opis ciała po śmierci jest dziwny.powinno być sztywne, nie rozluźnione...no i ta skóra.kilka moich szzcurków odeszło i żaden z nich tak nie miał...
wiem, że kiedy Lewandowska była w wawie, to na pewno robiła, bo u mnie też robi. klinika nazywała się oaza, pewnie jest gdzieś w necie. i podejrzewam, że ktoś tam został, kto się zna na szczurkach i może akurat sekcję zrobi. na pewno 24h może być na sekcję, nie wiem jak z 48h.no i włóż do lodówki albo nawet zamrażarki, jeśli możesz.
Pisałaś, że w pokoju śmierdziało.
Może szczurka zatruła się tym co było w powietrzu. Może coś lotnego dostało się do pokoju przez szczeliny w oknie, pomiędzy rurami CO a ścianą, wywietrznikiem, lub inną drogą.
Zazwyczaj nie podobają się nam zapachy, które nam szkodzą. Szczurki są bardziej wrażliwe od nas na trucizny. Co przypominał ten zapach?