mam juz ja okolo miesiaca i wcale nie jest smutna smialo wychodzi z domku (akwarium) wącha wszystko odkrywa nowy teren nieraz po mnie chodzi , wydaje mi sie ze powoli reaguje na swoje imie kiedy ja wolam chetnie przychodzi

Moderator: Junior Moderator
1. szczurki kupujemy w zrzeszonych hodowlach, lub adoptujemy - sklepy zoologiczne i pseudohodowle to złosouli pisze:kupilem sobie szczurka samiczke trzymam ja w akwarium bez zadnego przykrycia![]()
mam juz ja okolo miesiaca i wcale nie jest smutna smialo wychodzi z domku (akwarium) wącha wszystko odkrywa nowy teren nieraz po mnie chodzi , wydaje mi sie ze powoli reaguje na swoje imie kiedy ja wolam chetnie przychodzi
Lovekrove, nie wszyscy co tutaj sie rejestrują wiedzą wszystko od razu.lovekrove pisze:Witaj. Nie rozumiem po co to oświadczasz. Chcesz się pochwalić, że Twój samotny szczur wydaje sie być szczęśliwy? Szczur samotny nie jest szczęśliwy, choć może tego nie okazywać. A trzymanie go w akwarium też nie jest dobre. Znęcasz się nad szczurkiem. I nie wolno kupowac w zoologicznych. Dlaczego? Informacje o tym są pod spodem, w podpisie. Radzę zajrzeć.