Mictlanowe Samcole

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Hanka&Medyk

Re: Mictlanowe Samcole

Post autor: Hanka&Medyk »

Żeby tylko miny :D jakie mordki przy tym usmarowane :D
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Przy jedzeniu trzeba się ubrudzić, obowiązkowo :). Kolejne dwa zdjęcia z jedzonka i dwa jakieś przypadkowe :). Szkoda, że nie wszyscy się zlecieli do papki, mam nadzieję, że jakoś nam się uda kiedyś wszystkich zebrać i zmieścić w kadr O0

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Benia
Kontakt:

Post autor: Benia »

Właśnie o tym mówiłam, mówiąc o słodkościach. :D
Obrazek
Moje ogonki: Bandzior, Haszczak, Hades, Odyn, Gofer, Kermit, Florek, Pudzian, Skarpeta, Doofek, Zgredek.
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

ależ ich dużo :D
wymiziajcie !
Awatar użytkownika
Mictlan

Wymiziamy na 100% ;D , jak codziennie ;). I tak tutaj nie wszyscy się zmieścili... :(
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

też planuję zrobić fotę 5 na jednej, ale oni tak chcą pozować, że szkoda gadać :P :(.

nie myślałam szczerze mówiąc, że tarasy mogą takie ciężary wytrzymywać bezproblemowo, a tu proszę ile szczurów na nim i jeszcze jedzenie :D
Benia
Kontakt:

klauduska jak będzie czas karmienia, daj im jakieś żarełko, które bardzo lubią, dobra fotka gwarantowana :D
Obrazek
Moje ogonki: Bandzior, Haszczak, Hades, Odyn, Gofer, Kermit, Florek, Pudzian, Skarpeta, Doofek, Zgredek.
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

lol. moi to tak spokojnie nie jedzą. miska musi zostać postawiona na dole, bo oni sobie po twarzy dają i rzucają się "kto pierwszy, ten lepszy" ;). złapią ile się da do pyska i zmiatają do kątów :D. przynajmniej mam zawsze ubaw oglądając ich w akcji :P
Awatar użytkownika
Mictlan

I tylko trochę się uginają :) !

A teraz trochę gorszych wieści.. Kastracja Hadesa niestety przełożona na przełom Czerwiec/Lipiec, ponieważ wtedy będzie już wziewka. Młody do spółki z Odynem robią taki rozpier..dziel, że rozglądam się za jakąś klatką i zamieszkają niestety osobno...
Benia
Kontakt:

O kurcze :) My mieliśmy przez pewien czas podobny problem, tylko u nas się nie rzucały a płaskie po pyszczach leciały, odpychały się łapkami jak zawodowi bokserzy :D To nie wiem, może podczas spania? ::)
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

ja już właśnie się pytałam Dominika jak wasze szczury to robią, że tak sobie razem śpią. u mnie to każdy przeważnie w innym kącie. Tie najczęściej sam ze sobą tylko :(. Hasz z Tycikiem i maluchy razem [ewentualnie z HiT]. nadal czekam i czekam z decyzją o kastracji Tie'a, ale marnie widzę szansę, że dałoby radę bez niej :(. złapać się nie da, a jak już mi się cudem uda, to cała jestem podrapana, bo tak się wyrywa. no i kłótnie są ciągle z nim.

ło. stadko będzie rozdzielone :(??
Awatar użytkownika
Mictlan

Klaudia, niestety tak.. Jednak wolę poczekać aż będzie wziewka i nie ryzykować, a wtedy dziabnąć dwójkę niż dopuszczać do takich sytuacji jakie miały miejsce wczoraj wieczorem, że Hades trzymał Gacka za łapę zębami jak Gacek wchodził po prętach i nie chciał go puścić.. :-\ . A Hades z Odynkiem jako dwójka sama ze sobą są naprawdę zgrani :)
macik001

Post autor: macik001 »

Tak się tylko zapytam, bo wiem, że jesteś z okolic Szczecina :) Gdzie będzie kastrował Hadesa?
Awatar użytkownika
Mictlan

Na Przyjaciół Żołnierza, nie pamiętam dokładnie jaki to wet tam jest, ale w każdym razie w tych rejonach :)
macik001

Post autor: macik001 »

Ale w Szczecinie, tak? Czy w Policach? ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”