Mictlanowe Samcole
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Hanka&Medyk
Re: Mictlanowe Samcole
Żeby tylko miny
jakie mordki przy tym usmarowane 
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Właśnie o tym mówiłam, mówiąc o słodkościach. 
ależ ich dużo 
wymiziajcie !
wymiziajcie !
Wymiziamy na 100%
, jak codziennie
. I tak tutaj nie wszyscy się zmieścili... 
też planuję zrobić fotę 5 na jednej, ale oni tak chcą pozować, że szkoda gadać
.
nie myślałam szczerze mówiąc, że tarasy mogą takie ciężary wytrzymywać bezproblemowo, a tu proszę ile szczurów na nim i jeszcze jedzenie
nie myślałam szczerze mówiąc, że tarasy mogą takie ciężary wytrzymywać bezproblemowo, a tu proszę ile szczurów na nim i jeszcze jedzenie
klauduska jak będzie czas karmienia, daj im jakieś żarełko, które bardzo lubią, dobra fotka gwarantowana 
lol. moi to tak spokojnie nie jedzą. miska musi zostać postawiona na dole, bo oni sobie po twarzy dają i rzucają się "kto pierwszy, ten lepszy"
. złapią ile się da do pyska i zmiatają do kątów
. przynajmniej mam zawsze ubaw oglądając ich w akcji 
I tylko trochę się uginają
!
A teraz trochę gorszych wieści.. Kastracja Hadesa niestety przełożona na przełom Czerwiec/Lipiec, ponieważ wtedy będzie już wziewka. Młody do spółki z Odynem robią taki rozpier..dziel, że rozglądam się za jakąś klatką i zamieszkają niestety osobno...
A teraz trochę gorszych wieści.. Kastracja Hadesa niestety przełożona na przełom Czerwiec/Lipiec, ponieważ wtedy będzie już wziewka. Młody do spółki z Odynem robią taki rozpier..dziel, że rozglądam się za jakąś klatką i zamieszkają niestety osobno...
O kurcze
My mieliśmy przez pewien czas podobny problem, tylko u nas się nie rzucały a płaskie po pyszczach leciały, odpychały się łapkami jak zawodowi bokserzy
To nie wiem, może podczas spania? 
ja już właśnie się pytałam Dominika jak wasze szczury to robią, że tak sobie razem śpią. u mnie to każdy przeważnie w innym kącie. Tie najczęściej sam ze sobą tylko
. Hasz z Tycikiem i maluchy razem [ewentualnie z HiT]. nadal czekam i czekam z decyzją o kastracji Tie'a, ale marnie widzę szansę, że dałoby radę bez niej
. złapać się nie da, a jak już mi się cudem uda, to cała jestem podrapana, bo tak się wyrywa. no i kłótnie są ciągle z nim.
ło. stadko będzie rozdzielone
??
ło. stadko będzie rozdzielone
Klaudia, niestety tak.. Jednak wolę poczekać aż będzie wziewka i nie ryzykować, a wtedy dziabnąć dwójkę niż dopuszczać do takich sytuacji jakie miały miejsce wczoraj wieczorem, że Hades trzymał Gacka za łapę zębami jak Gacek wchodził po prętach i nie chciał go puścić..
. A Hades z Odynkiem jako dwójka sama ze sobą są naprawdę zgrani 
Tak się tylko zapytam, bo wiem, że jesteś z okolic Szczecina
Gdzie będzie kastrował Hadesa?
Na Przyjaciół Żołnierza, nie pamiętam dokładnie jaki to wet tam jest, ale w każdym razie w tych rejonach 
Ale w Szczecinie, tak? Czy w Policach? ;-)